28 Nisan 2012 Cumartesi

ev+ internet alışveriş sitesi açıldı!



ev+ internet alışveriş sitesi açıldı!

ev+ artık evinizin sadece bir tık uzağında







ev+, kurulduğu 1993 tarihinden bu yana gerek özgün tasarım ve üretimleriyle, gerekse seçkin ithal ürünleriyle ev aksesuarları alanında hizmet vermektedir.



ev+, çevremizi kuşatan hemen her şeyin giderek birbirine benzediği ve aynı zamanda karmaşıklaştığı günümüzde, SADE bir estetikle gerek kendi tasarımları, gerekse seçkin ithal markalarla, kişi ve kuruluşların seçkin ithal markalarla, kişi ve kuruluşların evlerini, ofislerini kısaca hayatlarını güzelleştiren ev aksesuarları sunan tek yerli markadır. Pratik, estetik, işlevsel, kaliteli ev aksesuarları arayanların yıllardır ev+ yı seçmeleri bir raslantı değildir.

Sadelik ve işlevsellik, ev+ yı ayrıştıran en temel öğeler... ev+ felsefesinin temelinde yatan "sadelik" ise, sadece bir tasarım yaklaşımını değil, bir yaşam biçimini de ifade etmektedir. Sınırlı sayıda üretilen el yapımı ürünler ve alanında öncü ithal markalar ev+'nın özel koleksiyonunu oluşturmakta ve bu ürünlerin "sadece ev + da" bulunması markaya çok önemli bir farklı lık kazandırmaktadır.

El Yapımı Cam ürünleri (Çay Bardak Setleri, Demlikler, Buruşuk Şarap Bardakları, Likör Bardakları, Muglar, Q-Tiplikler, Reçellikler, Başucu Su Karafları, Su Şişeleri, Makyaj Pamukluklar, Grisinilikler), Yılbaşına Özel Süsler, Seramik Mutfak Ürünleri, 3lü renkli prizler, Yıkanabilen Yolluk ve Halılar, Renkli Termoslar, El Yapımı Tahta Kaşıklar, objeler, Havlular, Keten Kutu Mendil Kılıfları, Keten Ekmeklikler, Tahta Peynir Kesme Düzeni, Tuzluk, Karabiberlik, Kek saklama Düzenleri, Çamaşır Sepetleri, Örgü Kılıflı Kaktüsler, Bayanlara yönelik seyahat, makyaj çantaları ile unisex iş çantaları, diz üstü battaniyeler...



Bu güzel ürünlere artık mağazaya gelmeden de sahip olmak mümkün .



Bundan böyle ev+ facebook sayfasından “ www.facebook.com/sadeceevplus ” veya ev+ web sitesinden “ www.evplus.com.tr ”mağazaya gelmeden anında gerçekleştirebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünler her zaman kullanabileceğiniz özel tasarımlı şık kutular içinde kapınıza kadar gelecektir. İster yazlıkta ister tatilde nerede olursanız olun ürününüz tüm ülkede istediğiniz adrese gönderilecektir.





...SADECE EV+ DA BULUŞMAK DİLEĞİYLE….

2 yorum:

  1. almayadan selamlar,
    blogunu cok beyendim, birbirimiziz takip etmeye ne dersin? cok sevinirim,

    selamlar zuzu

    YanıtlaSil
  2. zuzu hoşgeldin , tşk.ler canım takip edelim ok:)
    bende çok sevinirim

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)