17 Mayıs 2012 Perşembe

DEBORAH MILANO BIOETYC VÜCUT BAKIM SERİSİYLE YAZA FİT GİRİN…




DEBORAH MILANO BIOETYC VÜCUT BAKIM SERİSİYLE YAZA FİT GİRİN…

Deborah Milano, ‘Bioetyc’ ile kadınlarla güzel ve bakımlı bir vücudun sırlarını paylaşıyor. Yenilikçi teknolojiyle geliştirilmiş, duyulara hitap eden özel ürünler sunan ‘Bioetyc’ Serisi ile yaza kusursuz ve fit bir vücutla girin.

Deborah Milano’nun yenilikçi anti selülit ve sıkılaştırıcı etkili vücut bakım serisi, 4 farklı etkiye sahip üründen oluşuyor.
ÖZEL MASAJ BAŞLIKLI ANTi-SELÜLİT JEL KREM (ANTI CELLULITE GEL CREAM)
Bu yenilikçi ürün; özellikle basen, karın, kalça ve göbek gibi vücudun belli bölgelerinde oluşan lokal selülitler ve yağ dokuları üzerinde etkilidir. Bir kaç hafta kullanım sonrası selülitli bölgelerdeki çukurlukların yüzde 20 azaldığı gözlemlenmiştir. İçeriğindeki Redux-Slim Complex yağ dokularının bertaraf edilmesine yardımcı olur. Jel kremin üzerinde yer alan masaj başlığı cilde nazikçe masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırır.
ÇATLAKLAR ÜZERİNDE ETKİLİ SIKILAŞTIRICI VÜCUT KREMİ (FIRMING STRETCH MARK)
Sıkılaştırma etkili krem; özellikle basen, kalça ve karın bölgesinde genişleme ve daralmalardan oluşan çatlaklar, elastikiyet kaybı ve sarkmalar üzerinde etkilidir. Düzenli kullanım sonrası cilt; yüzde 44 oranında daha sıkı, toparlanmış ve gergin görünür. Çatlaklar gözle görülür şekilde hafifler ve incelir. Firmline Complex - BE Complex içindeki Atlantik Yosunu bitki özleri sıkılaştırma ve germe özelliğine sahiptir.
HACİM VERME ÖZELLİĞİNE SAHİP GÖĞÜS KREMİ (BREAST VOLUMISING TREATMENT Push-up Effect)
Hacim verme özelliği ile göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlar. Formülünde yer alan “Wonder-Push Complex-BE” sayesinde anında göğsün şeklini ve yuvarlaklığını artırır. Düzenli kullanım sonrası göğüslerde 1,6 cm'ye kadar daha yuvarlak yönde şekillenme ve 1,7cm'e kadar sıkılaşma görülür. Bitkilerden elde edilen Volufine bileşeni göğüslerdeki yağ hücrelerini doğal yapısını destekler, göğüsleri yeniden şekillendirir ve daha büyük gösterir. Liftline ise sıkılaştırma ve toparlama etkisine sahiptir.
SIKILAŞTIRICI VE FERAHLATICI GÖGÜS BAKIM KÖPÜĞÜ (BREAST FIRMING CRACKLING MOUSSE )
Ferahlatıcı köpük formatındaki bu ürün; göğüs bölgesini sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Düzenli kullanım sonrası göğüslerde yüzde 30 oranında sıkılaşma sağlanır. Özel baloncuk yapılı bu serinletici formülasyon göğüslerde gerginlik hissi ve ardından inanılmaz bir hacim etkisi yaratır. Formülasyonundaki Chronodyn mikro yosun özünlerinden oluşan güçlü bir enerji kaynağı olup hücre metabolizmasını hızlandırır.

Basın bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)