7 Mayıs 2012 Pazartesi

TEMİZLİK :(


kendi temizliğini kendi yapan bir insan olarak sürekli temizlik işlerine yardımcı birisini almıyorum. bu evim cam ev gibi bir odadaki camların normal bir evin toplamında olan camlar kadar olduğunu üstünede fransız balkon olduğunu üstünede fransız balkonun aluminyumlarının dar olduğunu düşünün, gözününüzde bile canlandıramıyorsunuz dimi:) işte o lanet olası camları silmek bir işkence onun içinde bir temizlikçi tutmak zorunda kalıyorum.
camlar artık güneşlik istemez boyuta geldiğinde alıyor beni bi sıkıntı 3 kez gelen kadına tam alışmıştımki abla kendine sigortalı bir iş bulup bu işleri bırakmış:( haydaaa tam yeni buldum derken yine bi kadın arayışı:( bu arayış bahar temizliğine denk gelince nasıl olursa olsun diyip bir kadın buldum. aman camları silse yeter dedim.

evimde dağınıklık yok yerlerde halı yok , çok eşya yok . normalinde cuma akşamları 1 -1,5 saatte rutin temizliğimi bitirebiliyorum.

kadınlar geldi yatak odasından başlayın dedim (kedimi oraya koyucam ayak altında dolaşmasın diye) öğlene kadar yatak odasından 2 kişi çıkamadı , öğleden sonrada diğer kalan 2 oda 1 salon 1 mutfak 1 banyo 2 balkonu hallettiler. nasıl olur dimi işte eşimin dediği gibi baktılar 1 oda öğlene kadar diğerlerini camları silip çıktılar diyor. ha bide bi bakın yıldız hanım istediğiniz birşey varmı diyorlar e ben bunların peşindenmi koşucam tamam tamam diyorum ama aradada kapılar silinsin kaloriferler silinsin diyorum. bunlar gitti banyoya girdim çamaşır sepetini bi çektim büklüm büklüm toz yerlere bakıyorum silinmemiş alırsın bezi detarjanı girişirsin banyoya hem söyleniyorum hem temizlik yapıyorum, sonra kapılara baktım onlarda silinmemiş yani yok birşey hakikaten :(((( enayimi sanıyorlar, çalışan kadını temizlik bilmezmi sanıyorlar bu kadınlar anlamıyorum:(((

eşimde bir şans daha verirsin gelince söylersin diyor, ne kadar iyi niyetli dimi
başkasına veririm şansı dedim bir daha bunlarla uğraşmam. bu arada onlar temizlik yaparken ben ütümü yapıyordum , sonrasında buharlı yer silme aleti ile evi silince akşam ayaklarımın üstüne basamıyordum:(((

işini layıkıyla yapan birisi yokmudur?? tabiki 1 günde bal dök yala istemiyorum ama en azından sepet arkasını en azından bir mutfak ve banyo yerini siler insan bi kapı siler dimi?

hsonum böyle sinir harbiyle geçti , şimdi bir denemem daha olacak mümkün olduğunca ertelerim ben artık bu temizlikçi yüzleşmesini
kendim temizlerim daha iyi :)
tertemiz günler diliyorum:)

5 yorum:

  1. Annemde sizin yaşadığınız sorunları yaşadığı için haftasonu bir gününü temizliğe ayırıyor. Hem para veriyoruz hem temizlemiyorlar hem de sinirlendiğimle kalıyorum diyo, kadın almıyor eve çoğunlukla

    YanıtlaSil
  2. aynı j.d cim bende inan camlar olmasa kendim yapıcam. zaten kendim yaptım. üstünede para verdim gibi oldu:)

    YanıtlaSil
  3. Klasik anne bakışı yerleşmiş sana da, artık kurtuluşun yok, temizlikçiden önce ve temizlikçiden sonra temizlik yapmak senin kaderin bacım:)

    YanıtlaSil
  4. reyhanım şu temizlik olayı genetik bir bozukluk değilmidir zaten :) anneden kıza geçer , annemde temizlikçi almaz o yaşda beğenmediğinden kendisi temizler durur . bakma benimde .ıçım yese o camları silmeye bende almıcam ama yemiyor:)

    YanıtlaSil
  5. WOW just what I was looking for. Came here by searching
    for home
    Also see my website: junk it glasgow

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)