22 Haziran 2012 Cuma

BIODERMA SEBIUM GEL/BIODERMA PHOTODERM MAX 50+






takip edenler bilir sedef rahatsızlığımdan dolayı sürekli gittiğim bir cildiyecim var. hazır sedef için giderken her şeyi soruyorum:)

sedefin yanı sıra güneş alerjimde vardır. havaların ısınması ve güneşe maruz kalan ellerimle başlar güneş alerjim . ellerim pütür pütür olur isilik gibi sonra inanılmaz bir kaşıntı :(((( tehlikesiz saatlerde 50 koruma faktörü ile başlarım bronzlaşma sevdama:)

cilt hassas ve problemli olunca önüne gelen ürünü kullanamıyorsun.

ürünleri henüz kullanmaya başlamadım, dermokozmetik bir ürün olduğundan vede cildiyecimdende onay aldığından dolayı gönül rahatlığı ile kullanıp tecrübe ettik sonra sizlere bilgi vermek istiyorum:)

diğer ürün cilt temizleme ürünü, ben makyajımı foşfoş su ile yıkamadan rahat etmem , pamuk üzerine dökülen silinen üründen sonra bile bi yıkama yaparım:)
bu ürün beni bu dertden kurtaracak çünkü direk yıkama ile temizlik;)

Biodermanın 3 al 2 öde kampanyalarını kaçırmamak gerekli oldukça uygun fiyatlara gelebiliyor;)

ürünlerimize gelecek olursak bakalım BİODERMA ürünleri için ne demiş:



SEBIUM FOAMING GEL


Etki mekanizması :

• Derin temizleyici ve makyaj çıkarıcıdır.

• Sabun içermez, cildin hidrolipidik katmanı ile uyumludur.

• Çekici mavi rengini anti bakteriyel bakır sülfata borçludur.

• Çinko glukonat’ın anti bakteriyel etkisiyle temizlik ve korumayı bir arada sunar.

• Ciltte kuruma yapmaz.

Kullanım talimatı :
• Sébium Foaming gel ılık su ile nemlendirilmiş yüz bölgesine uygulanır.

• Sébium Foaming gel uygulandıktan sonra cilt iyice durulanmalı ve temiz pamuklu bir havlu yardımıyla nazikçe kurulanmalıdır.

• Sébium Foaming gel sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanabilir.

Özellikleri:

Parfümlü formüle sahiptir. Renklendirici içermez. Komedojenik değildir.


İçerikler:

WATER (AQUA), SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-40 GLYCERYL COCOATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, ZINC SULFATE, SODIUM COCETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

PHOTODERM MAX Lait SPF 50+ UVA 38

PHOTODERM MAX Lait50+ Güneşe karşı toleransı düşük ciltler için çok yüksek koruma Görünmeyen doku – Yüz ve Vücut Kadifemsi etki Parfümsüz-suya dayanıklı SPF 50+ / UVA 35 MAXimum güneş koruması. Güneşe karşı çok hassas ciltler Solgun ve çilli ciltler Maksimum güneş ışığına maruz kalan ciltler (dağ, tropik bölge vs…) Özellikleri: Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla Photoderm MAXLait, güneş yanıklarına karşı güvenli korumayı sağlar, güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan reaksiyonları ve güneş kaynaklı erken yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Özel patentli Hücresel Bioprotection® formülü, cilt hücreleri için optimum koruma sağlar, hücresel hasar riskini azaltmaya destek olur. Eriyen ve renksiz dokusu, geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz. Komedojenik değildir, mükemmel toleransa sahiptir. Fotostabildir.

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 100ml 59,50TL


Ezgi Hanım Bioderma da bin tane sorunuza büyük bir sabır ve itina ile cevaplıyor, kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum.




ürünler deneme amaçlı firma tarafından gönderilmiştir, teşekkürler BIODERMA ;)

2 yorum:

  1. Excellent blog here! Also your website loads up very fast!

    What web host are you using? Can I get your associate hyperlink in your host?
    I wish my web site loaded up as fast as yours lol
    Feel free to surf my web site - glucose in blood

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)