27 Haziran 2012 Çarşamba

FLORMAR/JEWEL GOLD COLLECTION 2012 YAZ KOLEKSIYONU





















önce basın bültenine bakalım:
Flormar’dan kadınlara özel ilk Limited Edition Koleksiyon ‘Jewel Gold’…
FLORMAR’DA ‘ALTIN YAZ’
DÖNEMİ BAŞLADI…
Flormar, yeni makyaj koleksiyonunda sürpriz yapıyor. Sınırlı sayıda tasarladığı ürünlerle kadınları altın ışıltılarıyla büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor…
Flormar; kadınlara yazın sıcaklığını, ışıltısını ve enerjisini taşıyor. Flormar’ın kadınlara sunduğu altın ve bronzun mükemmel ışıltısını yansıtan Jewel Gold Makyaj Koleksiyonu ile baş döndürücü bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.
Flormar’ın altın ışıltılarıyla bu yaz etrafınıza güzellik saçın…
Flormar’ın ilk ’limited edition’ makyaj koleksiyonu olan ‘Jewel Gold’ her mevsim tatil bronzluğunu tercih eden kadınlar için tasarlandı. Altın ışıltılarıyla harmanlanmış bu özel makyaj koleksiyonu, yüz ve dekolte bölgesinde sonsuz bronzluk sağlıyor.
Kadınlara yazı müjdeleyen ‘Jewel Gold’ Makyaj Koleksiyonu 6 farklı üründen oluşuyor:
Jewel Gold Shell Terracotta Eyeshadow
Altın ışıltılarını bakışlara taşıyan dörtlü far, birbirinden çarpıcı renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Aynı seride yer alan istiridye kabuğundan esinlenmiş üçlü farlar ise, eşsiz bir parlaklık sunuyor. İçeriğinde yer alan macadamia, omega ve jojoba yağı sayesinde cildin kurumaya karşın direncini arttırarak nem dengesi sağlar. Panthenol ve E vitamini ise cildi besler.
Jewel Gold 2 Easy Mascara & Eyeliner
Büyüleyici bakışlar yaratmak için tasarlanan 2 Easy mascara, kremsi ve hacim verme özelliğine sahip yapısı ile kirpiklerde ince ve rahat bir film oluşturuyor. İçeriğindeki bitkisel yağlar ile kirpikleri besleyip hacim veriyor.
Etkileyici bakışların sırrı olan bu özel eyeliner’ın yüksek konsantrasyonlu pigment içeriği gözlerle mükemmel uyumu yakalıyor, özel fırçası ise incecik çizgilerin kolaylıkla çekilmesine imkan tanıyor. İçeriğinde yer alan Hindistan cevizi yağı ve panthenol cildi koruyup, besliyor.
Jewel Gold Crystal Lip Gloss
Yazın tüm renklerini dudaklara taşıyan Jewel Lip Gloss’lar, kadınların güzelliklerine güzellik katıyor. Birbirinden çarpıcı renkler sunan lipgloss’lar, aynı zamanda egzotik mango, Shea Butter, kakao, kayısı çekirdeği yağı ile dudakları besleyip bakımlı görünmesini sağlıyor.

Jewel Gold Terracotta Melange Powder
Tüm yüz ve dekolte bölgesi için geliştirilen sonsuz kadifemsi yapısıyla eşsiz bronzluk sunan bu ürün, içeriğindeki macedemia, jojoba ve omega yağıyla cildin direncini arttırıyor. Kullanım kolaylığıyla dikkati çeken terracotta, gün boyu kalıcılık sağlıyor.
Jewel Gold Nail Enamel
Koleksiyonu tamamlayan ojeler, ciltteki altın ve bronz ışıltıları tırnaklara taşıyor. Tırnaklar Jewel Gold’un özel ojeleriyle parlaklık kazanıyor. Koleksiyona özel tasarlanmış oje kapakları, renklerle uyum gösteriyor.

*******************************************************************************


Bugün eve geldiğimde beni bir kargo bekliyordu, kimden olaki dedim şımarık bi gülümsemeyle eşime:)
Flormarı görünce paketin üstünde Allahım yoksa gold serisimi dedim :) flormar facebook sayfasında gördüğümde bu cicileri içim gitmişti:) merakla paketimi açtım çok tatlı gold bi çanta içindeki ürünleri görünce elimde olmadan seni seviyorum Flormar demişim eşim alıştı artık benim doyumsuz kozmetik hastalığıma, böyle suprizler beni benden alıyor:o)

ambalajlar nasıl şık , resimleyememek kahretti beni:( fotograf makinesi şart oldu


paketimdeki cicilere bakalım;


ben bunları sürer sürüstürür öyle giderim hadise konserine (bu konuya sonra gelicem:))

far setindeki mercan rengi koleksiyondaki mercan ruj ve lip gloss ha tabi birde ojeye aşermeme sebep oldu, bu arada paketten bide terracota allık çıkaydı ah çıkaydı:) (aç gözlümüyüm neyim:))








Teşekkürler Flormar teşekkürler Berna Hn;)

8 yorum:

  1. canım güle güle kullan ben de bayıldım hepsine :) ambalajları da çok şık görünüyor. Bende de bir aşermeye sebep oldu bu fotolar :)))

    Flormar duy sesimi! Blogumda çarşaf çarşaf tanıtayım seni :)))))

    YanıtlaSil
  2. canım güle güle kullan...en yakın zamanda farları ve tabii ki ojeleriyle gayet yakinen ilgilenmek istiyorum..
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. tşk.ler hülyacım;)

    nilgünüm çok saol canım , renkler çok hoş ambalaj dahada hoş;)

    YanıtlaSil
  4. Oje renklerine bittim=) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. nilsucum benimde aklım mercan renginde kaldı;)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan,keyifli bir blogun var tesadüfen geldim iyiki gelmişim dedim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. venüsün dünyası; hoşgeldin canım , tşk.ler;)

    YanıtlaSil
  8. imlernde cok sevdgim urunlerde var:))
    Bende beklerm sevgiler:))

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)