19 Haziran 2012 Salı

TERÖRE LANET OLSUN !




sabah radyoda bu haberle güne başladım:( o an şehitlerimizin annelerini düşündüm 8 eve ateş düştü dedim eşime :(((( o ne büyük acıdır Allah kimseye yaşatmasın :(

tanıtacağım ürünler vardı elim hiçbirine gitmedi :( boş geldi:(((


HAKKARİ'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere bu sabah ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve kuvvet komutanları bölgeye hareket etti.Derecik İç Güvenlik Tabur Komutanlığı'na bağlı sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine Irak topraklarından sızan teröristler saat 05.00 sıralarında üç noktadan ağır silahlarla saldırdı.


Teröristlere askerler anında karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 8 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı.

Hakkari Valisi, Orhan Alimoğlu, çatışmada 8 askerin şehit olduğunu, 10 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Bölgeye havadan ve karadan takviye birlikler sevk edilirken teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmanın aralıklarla devam ettiği belirtildi. Şemdinli ve yakındaki birliklerden çatışmanın olduğu sınır bölgesine ambulans ve asker gönderildi.


Dağlıca'da 21 Ekim 2007 günü yine Irak topraklarından sızan PKK’lıları 7 koldan saldırısı üzerine çıkan çatışmalarda 12 asker şehit olmuş, 16 asker yaralanmıştı. 8 asker de teröristlerce kaçırılmıştı. Çatışmalarda 32 terörist ölü ele geçirilmişti.

Hürriyet.com 'dan alıntıdır

3 yorum:

  1. Ahhh birgün kalp krizinden öleceğim :'(( Yalnız benim sevdiğim değil kimseye bir zarar gelmesin inşallah , kalbim ağzımda , umarım çözemedikleri dert her neyse artık sonlanır ve daha fazla gözyaşı akmaz :(:(

    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. canım kesinlikle katılıyorum. kim besliyo bu teroristleri diyorum ağır silahlarla saldırmışlar. kim sağlıyo bunları onlara bizim mehmetçikleri öldürmeleri için ülkeyi bölmeleri için. haberlerde demin duydum yeni dümdüz söyledi haber spikeri doğal alışıldık habermiş gibi aileleri var bu çocukların eşleri var çocukları var belki. onlar için doğal değilse hiçbirimiz için olmamalı. bizim için ölüyolar. ülkemizi korurken.

    YanıtlaSil
  3. özgürcüm şu an o evde ne ağıtlar yakılıp ne yürekler dağlanıyordur:(

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)