18 Haziran 2012 Pazartesi

YAŞ 42 OLUNCA .....

sevgili blog,

söylesene yaz günü hasta olunurmu??? fırt fırt burun çekilip , ağız göz muşmula gibi dolaşılırmı?

bunlar yaşlılık alametlerimi bilemem ama eskisinden daha sık hasta olduğum aşikar:(( tepemde son sürat çalışan bir klima ile dinç kalmam mucize olurdu oda ayrı bir konu.

geçen hafta nargile içmekle başladığım boğaz ağrılarıma nezlede eklenince süper oldu:(((

yaş 42 olunca ne yapamıyorsunuz biliyormusunuz zıplaya zıplaya dolaşamıyorsunuz , sağlık el verse bile görüntü embesil olunca kendinizi tutuyorsunuz. işin en acı tarafı içimdeki çocuk büyümemiş olacakki yaşımın 42 olduğuna inanmak istemiyor gitmekde olan otobüslere koşup atlamak istiyor , bu görüntüme acıyan otobüs şoförü duruyor duran bir otobüse bile koca toto kaldırılıp (hoplayıp değil dikkatinizi çekerim) zor biniliyor . bir ayak atılıyor elle dizden bir destek alınıp diğer adım atılıyor , yüzdede sevimli bir sırıtış , teşekkürlerin arkası kesilmiyor , yaş 42 olunca arada bi Allah razı olsun kaçıveriyor:)

kilolar yerleşmeye , yağlar yer değiştirmeye başlıyor . eee hani benim basenim genişdi belim inceydi yani ben bi armuttum , oooooooovvv yoooo elma olma yolunda adımlarmı atıyorum :((((

eski resimlere bakıyorum aman Allahım yüzdeki ifade değişikliğine bak , kilon boyun posun aynı kalsa bile ifade aynı değil :(((

boy demişken 1,5 cm kısalmanın verdiği bir eziklik :( sanki çokdu boyum 1,5 cm daha kısalmışım :((

saçlardaki beyazları konuşmuyorum bile zaten 20 yaşımdada vardı ama şu an bıraksam siyah saçım varmıki diye düşünmeye başladım:(((

çocukdum 40 yaşında ölen birisine acıyorlardı evde yaw daha ne 40 sene yaşamış demiştim ben o yaşı 2 senede geçtim :(((

hani büyürsün ağırlaşırsın yaa yok öyle birşey genç arkadaşım 7sinde neyse 70 inde odur çok doğru bir laf ağırlaşmak yok , tavır aynı , özetle deli dolu bir gençsen , deli dolu bir orta yaşlı muhtemelen deli dolu bir yaşlı oluyorsun:)

daha bi miskin daha bi tembel oluyorsun çünkü vücut kaldırmıyor:) misal; ben gece oturmayı severim sabahda aynı saatte kalkıp işe giderimmm... diyemiyorum artık :) ha kalkarım işe giderimde ruh olurum bi sonraki akşamda pert birşekilde uyurken veya başım ağrırken bulurum kendimi:)

yok canım daha gençsin diyen kişi artık 50 nin üstü oluyor:)

hayalim bir zaman makinesiyle kendimi 20 sene öncesinde ziyaret etmek:)

8 yorum:

  1. Bu yaş muhasebesini bir tek ben yapıyorum sanıyordum yalnız değilmişim:)) 50 yaşında değilim ama geleceği gören biri olarak "yok canım daha gençsin" demek istiyorum!

    YanıtlaSil
  2. reyhanım; 25 e kadar zaman geçmez sonra çok çabuk geçer derlerdi inanmazdım meğersem doğruymuş:)

    YanıtlaSil
  3. :) Ağır ağır geliyorum o yaşlara. Eskiden 'hadi baba büyiyimm benn yaağğğ' derken şimdi 'Babam hadi geçmişe gidelim , bisikletten düştüğümde ağlayıp eve koştuğum günlere' diyorum .. Zaman bizden çok şeyi alıp götürüyor ve malesef bir telafisi yok ..

    YanıtlaSil
  4. rimelli kız ; çok ağır gel , doyasıya yaşa :)

    YanıtlaSil
  5. Yok canım daha gençsin ve ççok ciddiyim yaşım 32. Gerçekten gençsin. Bende çok çabuk hastalanmaya başladım bence artık bunun yaştan çok yediğimiz içtiğimizin ne olduğunun belli olmayışı, her tarafımızın radyasyon oluşu.. vs gibi sebepleri var. 42 ne ki.... Allah uzun ömürler versin.
    Beyazlarda var, hemde 2 senedir :) üstelik bizde genetik herkesin saçı 50 den önce beyazlamaz şimdi tüm kuzenler beyazlıklarla dolaşyoruz :) Uyyku desen akşam koltukta uyukluyorum Annanem 70 inde uyuklardı :) Böyle işte... Demek istediğim yalnız değilsin...

    YanıtlaSil
  6. kedicim saol canım evet yediğimiz içtiğimiz saluduğumuz hersey saglıksız :(

    YanıtlaSil
  7. annem kardeşime hamile kaldığında 34 yaşındaydı, çok utanırdım bu koca yaşta çocuk doğurulur mu diye:)))34 yaş o kadar büyüktü benim için..ama artık yaş kavramının değiştiğini düşünüyorum (veya öylesi işime geliyor) aman her yaş ayrı güzel diyelim..ajda pekkan örneğine bakıp kendimize moral verelim...İyi ki doğmuşsun nice mutlu yaşlara!!!!
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. yaşına yakın yaşlar genç geliyor insan kendini hep genç sanıyor. ilk işe başladığımda 30 yaşındakiler nasıl büyük gelmişti:) şimdi bakıyorum benim için ne diyorlar kimbilir diyorum:) saol nilgünüm;)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)