12 Temmuz 2012 Perşembe

DEBORAH MILANO’NUN YENİ RUJ SERİSİ; SHINE CREATOR İLE GÖZ ALICI DUDAKLAR YARATIN…



DEBORAH MILANO’NUN YENİ RUJ SERİSİ; SHINE CREATOR İLE GÖZ ALICI DUDAKLAR YARATIN…

Deborah Milano’nun yeni ruj serisi Shine Creator; her kadına kendini özel hissettirecek muhteşem bir seri. Çarpıcı renk seçenekleri ve sonsuz ışıltısıyla Shine Creator dudaklarda büyüleyici bir iz bırakıyor…

İtalya’nın efsanevi güzellik markası Deborah Milano, kadınlara eşsiz bir ürün sunuyor. Deborah Milano Laboratuvarları’nda geliştirilen yeni ruj serisi ‘Shine Creator’, kadınlara bir rujdan çok daha fazlasını veriyor. Yoğun ışıltısıyla dudaklara büyüleyici bir dokunuş getiren Shine Creator, özel formülüyle de mükemmel bakım sağlıyor.

Deborah Milano, Shine Creator’ün üstün performanslı özel formülü ile dudaklara yazın ışıltısını taşırken, özel içerikli balsamıyla dudakları nemlendirip, koruyor.

Çekici dudakların sırrı içeriğinde…
Sofistike güzelliğin sırrı Shine Creator Ruj Serisi, dudaklardaki çekiciliği içeriğindeki zenginleştirilmiş Nar yağı, A ve E vitaminleriyle sağlıyor. Nar yağının Omega 5 yağ asiti kaynağı olması ve cömert anti oksidan etkisi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koyarak dudakları çevresel zararlardan koruyup besliyor. A ve E vitaminleri dudakları nemlendirip rahatlatıyor. Parlaklık polimerleri ise; mükemmel ışıltı ve ıslak bir görünüm sunuyor.

Kadınların makyajlarını tamamlayan bu kusursuz ruj serisi; 14 farklı renk seçeneğiyle baş döndürücü bir etki bırakıyor! Canlı turuncular, egzotik pembeler, göz alıcı kırmızılar ve sıcak kahve tonları Shine Creator’la dudakları renklendiriyor.

Trimarchi imzasını taşıyan özel bir ruj…
Her kadının çantasında taşımak isteyeceği özel bir tasarıma sahip olan Shine Creator Ruj Serisi, ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi imzasını taşıyor. Mario Trimarchi’nin yaratıcılığı ile Deborah Milano’nun klasikleşen ve dünyaca ünlü asimetrik çizgisini birleştiği bu özel serinin ambalaj renginde ise içeriğinde yer alan Nar Çiçeğinden esinlenilmiş.


Shine Creator Ruj Serisi’nin fiyatı : 28.90 TL

2 yorum:

  1. Deborah'ın ürünleri hem güzel hemde uygun fiyatlı oluyor,bende deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  2. bloguma hoşgeldin kozmetikperisi;)
    bende bu rujları merak ediyorum

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)