12 Ağustos 2012 Pazar

AFRICOLOGY





Ürünlerin icinde marula, afrikan patatesi, aloe ferox, rooibos bitkileri vardır. Bunlar yüzyıllardır Afrikada şifalı olarak bilinen ve iyileştirme özellikleri olan bitkilerdir. Ürünlerin içindeki koruma maddesi diğer ürünlerdeki gibi raf ömrünü uzatmak için kullanılan kimyasal maddeler değil onun yerine anne sütüne en yakın olan keçi sütü enzimi dir ve buzlar üzerinde İsveçden Güney Afrikaya getirtilmektedir. Ürünler tamamen natureldir.

İstanbulda Harvey Nicholsda satışı yapılmaktadır. Bioritm İstanbul da da satış ve uygulaması yapılmaktadır. Afrikada 300 den fazla lüks otelde spa ürünleri kullanılmaktadır.

Türkiye Africology naturel ürünlerini kullanan ünlüler arasından Ebru Gündeş, Hülya Avşar ve Gülben Ergen de bulunmaktadır.

Africology nin Tissue Oil ve Neroli Baody Balmı hamileler tarafından kullanılmaktadır. İçinde hiç bir katkı maddesi olmadığı için kesinlikle tercih edilmelidir.
Çatlaklar cildin gerilmesinden kaynaklanan yara oluşumlarıdır. Hamileliğin üç ayında karnınıza ve basenlerinize bitki yağları sürmek iyi gelecektir. Çatlaklarla mücadele etmenin en iyi yolu çatlaklar oluşmadan önce onları tedavi etmektir. Vücutta hormonsal değişikliklerin yaşandığı ve yeni bir hayatın gelişmekte olduğu bu dönemde hormonsal sisteminizin doğal ritminin dengesini bozacak içerikleri almamak için özen göstermek gerekmektedir. Parabenler, fenoksietanol ve parfüm içerikleri bu zamanda tehlikelidir.

Hamileler için çatlak oluşumunu önleyici:
Tissue Oil ve Neroli Body Balm
www.africology-tr.com


yakında blogumda:)

3 yorum:

  1. Africology aynı zamanda Cevahir Hotel Istanbul Asia Tulips Spa da da hem kullanılıp hemde satışı yapılmaktadır. Dünya kadınlar gününe özel 7-8 Mart tarihlerinde de ücretsiz africology ürün tanıtımı etkinliği düzenlenip spa bakımları yapılacaktır. Katılmak isteyenler mutlaka rezervasyon yaptırmalıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevahir Hotel'de olduğunu bilmiyordum hem de cilt bakımlarının bu ürünlerle yapılması harika. Ben Anadolu yakasında oturuyorum sırf bu ürünler için Avrupa yakasına gidiyorum. Belirttiğiniz tarihlerde gelmeyi çok isterdim. ürünler harika. Cildimi 1 ay içinde toparladı. Cilt bakımürünleri muhteşem. En kısa zamanda cevahir oteldeyim!! Bu harika bilgi için teşekkürler.

      Sil
  2. Africology ürünleri muhteşem!

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)