4 Eylül 2012 Salı

BEN SİLDİM SENİ FACE'DEN SEN BENİ DEĞİL:)

2 sene oldumu blog açalı olmuştur sanırım. ilkkez bu kadar kişisel kullanmak istiyorum . içimi döküp rahatlamak istiyorum. diyemedim ya la olduğum birşeyi burdan söylemek bir şekilde demek istediğim kişiye gitmesini istiyorum.

erkek arkadaşından ayrılınca o veya sen bitsin demişsin önemlimi ????? işte kimilerine göre önemlidir hep ben bitirdim der???? yaw o bitirse ne olacak sen bitirsen ne olacak ??? bi olay bitmiş ilişki bitmiş işte olayın özü bu değilmi???

sanal dünya ne kadar enteresan bi dünya dimi hiç tanımıyorsnuz birbirinizi benim burda tanıdığım mailleştiğim olmuştur ama yüzyüze kimseyi görmedim henüz, hee nerde kalmıştım tanımadığın birilerine çemkiriyorsun, kıskanıyorsun, eleştiriyorsun ne için kim için kimler için. bu blogu açmamdaki amaç neydi? amacım bile yoktu, şimdi varmı ???? yine yok. sadece trendleri takip etmeyi seviyorum. ne modaymış? hangi oje trendmiş? bu sene en çok hangi renk olacakmış bilmek istiyorum ha bunları bilip trendlere göremi yaşayan giyinen birisiyim yoooo hiçde öyle birisi değilim 42 yaşına gelmiş halen içindeki çocuğu büyütmemiş bir kadınım belki tamda özet olarak o .
ama hayallerinde yaşayan olarakda beni bi hayalperest sanmayın:D

yaşıtlarımdan ziyade daha genç insanlarla kafam daha çok uyuştu benim belki bunda bebeğimin olmaması benimde büyüyümememde rol oynamıştır .

offf konu nerelere geldi bak iki lafı toparlayamadım yine:) hım nerde kalmıştım, çemkirmek , eleştirmek, kıskanmak ben bunların hiçbirini yapamam kaldıki insanları negatif eleştiri yapmakdan nefret ederim bunu sanal aleme taşıyayıp ben kimin boku oluyorumda makyajını tırnaklarını eleştireyim firmalardan gelen hediyeleri sorguluyayım . geçenlerde birisi bana dediya sen araştırırken buldun dimi benim blogumda görmüş olmayasın bu ürünleri. o ürünler sadece o arkadaşa özel üretilmiş ürünlermiş ben haddim olmayarak onları deneme şansı edindim , offf bak yine dağıldı konu yaa:) ne kadar doluymuşum ben yaw:)

blog aleminde satış yapan bir arkadaş, firma gibi düşündüğüm birisi , bir yarışmasına katılıyorum face den takip şartını yerine getiriyorum , sonra benim faceimi yemeyip içmeyip inceliyor" arkadaşlarımdan biri için benim akrabam diyor (ne meraklı insanlarız dimi:) ) anası danası kim diye incelemiş demekki:) neyse bir iki mailleştik.bana tuhaf gelince ben kendisini face den sildim , blogunuda takip etmeyi bıraktım . sonra bu akrabam dediği kişiye benim için neler demiş neler sildim face den onu demiş :D bak ben olayın burasına takıldım nedenmi çünkü ben sildim de neden kendi sildiğini söyledi onu anlamadım valla ne yüzsüzlüğüm kalmış ne hediye istemişim ne acayip bir insanmışım belkide daha dedikleri var ama ben bu kadarını duydum, benim bu kulağıma daha dün geldi. çok bozulurum böyle şeylere insanların arkasından konuşmayada çok korkarım böyle kulaklarına gider v.s. diye. hiçmi düşünmedi benim kulağıma geleceğini hiçmi düşünmedin üzüleceğimi , tanımazsın etmezsin ürün sattığın kişileri pofpoflarsın birşey almadım diyemi , face den sildim diyemi bu kadar konuşman nerden tanıyorsunki beni 2 mailde arkamdan dedikodu yapıyorsun .

son nokta olarak inşallah insanlar senin ne kadar iki yüzlü olduğunu görür diyorum, seni Allah'a havale ediyorum.

ohhh dedim ya la :)

8 yorum:

  1. her kimse bu şahıs seni bu kadar sinirlendirdi diye mutlu bile olmuştur...değmez be hayatım...zamanını harcamana değmez...bizim tek problemimiz vurdumduymaz olamamak galiba...en güzeli senin de dediğin gibi Allah'a havale etmek...sen güzel yazılarına devam et..sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Takma boşver demiycem, zira kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer:)

    YanıtlaSil
  3. nilgünüm; birden samimi olmasından anlamalıydım ne menem birşey olduğunu da ben bu konularda safım çabuk inanıyorum demekki, saol canım

    reyhanım; inan dün akşamdan beri aklımda. durup düşünüyorum ben ona ne yaptımki arkamdan konuşuyor diyorum , bir kere görse anlıcam hayatında hiç görmemişsin be kadın beni!

    YanıtlaSil
  4. bırak kendini darı ambarında sansın :)

    YanıtlaSil
  5. ben kim olduğunu tahmin ediyorum galiba aynı şey benim de başıma gelmişti

    YanıtlaSil
  6. cok garip biriymis, iyi etmissin silmekle ; )

    YanıtlaSil
  7. nilgüncüm; insan kızıyor yaa , sende oğlaksın anlarsın:)

    bronz makyaj; inşallah kendide okumuştur yada kulağına gitmiştir , tuhaf insanlardan Allah bizi korusun

    viva; hakikaten garipdi hissettiğim an sildim. ama bak silincede senaryolar yazmış

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)