5 Eylül 2012 Çarşamba

DEBORAH MILANO İLE BUĞULU BAKIŞLAR YARATIN…




DEBORAH MILANO İLE BUĞULU BAKIŞLAR YARATIN…
100 yıllık İtalyan güzellik markası Deborah Milano’nun yeni ürünü 24 Ore Waterproof Eye Pencil kalıcı etkisi ve eşsiz formülü ile büyüleyici gözler yaratıyor.
Deborah Milano Makyaj koleksiyonuna kadınların hayatını kolaylaştıran ve beklentilerini tam olarak karşılayan yüksek performanslı bir ürün ekledi. 24 Ore Waterproof Eye Pencil, kadınlara bir göz kaleminden çok daha fazlasını sunuyor. Makyaj trendlerinin nabzını tutan bu özel göz kalemi ile; buğulu ve büyüleyici bakışlar yaratmak şimdi çok daha kolay!
Deborah Milano’dan etkileyici bakışların sırrı olan yeni göz kalemi, kalıcılığı ile öne çıkıyor. Yüksek performanslı içeriği ve yoğunluğu ile gözlere derinlik katan ve onları daha belirginleştiren göz kalemi, ipeksi yumuşak yapısıyla kolayca sürülüyor.
24 Ore Suya Dayanıklı Göz Kalemi, Oftalmolojik testlerden geçtiği için en hassas gözlerde ve lenslerle bile rahatlıkla kullanılabiliyor.
Tüm gün boyunca akmadan etkisini sürdüren bu kusursuz göz kalemi, mini kalemtraşı ve süngeriyle birlikte kadınlara eşsiz bir kullanım kolaylığı da sunuyor. Deborah Milano’nun asansörlü yeni nesil göz kalemi, arkasındaki minik süngeriyle istendiğinde gözlerdeki çizgiyi yumuşatıyor.
Deborah Milano’nun yeni göz kalemi, kadınlara makyaj trendlerini yansıtan zengin renk seçenekleri de sunuyor. Siyah, kahverengi ve mavi gibi klasik renklerin yanı sıra; açık mavi, orman yeşili, altın yeşili, menekşe ve gri yeni sezon renkleri arasında yer alıyor…
24 Ore Eye Waterproof Eye Pencil 22 TL.

4 yorum:

  1. canm geç oldu biraz ama kusuruma bakma olurmu blogunu ben de takibe aldım çok güzel blogun sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin berrincim, tşk.ler beğenmene sevindim

    YanıtlaSil
  3. Perhaps you should help make changes to the webpage label in order to something more catchy.
    When i first made itself known yet a couple of
    some other outcomes, because the masai have a greater name.
    Nevertheless whatever essential I found the following.
    Feel free to visit my web page ; Genital Warts Remedy

    YanıtlaSil
  4. My sister recommended I'd personally in this way web site. This individual seemed to be perfect. That definitely manufactured my morning. You can't imagine the length of
    time I needed put in searching for this.
    Feel free to visit my homepage ... Genital Warts Natural

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)