24 Eylül 2012 Pazartesi

güzele bakmak sevaptır

yaw bu can bu canımın canı banamı çok güzel geliyor bilmiyorum. oyyy tımbış diyorum biliyorki fazla mıncırıcam kaçıyor:) 2 haftadır tatildeyim, 1 haftasında ş.dışındaydım fazla dayanamıyıp tımbışıma geri döndüm. 1 haftadır da bizimle sabahları hiç ses çıkarmıyor uyuyor ama bu sabah işe gideceğimizi biliyor sanki sabahın köründe 6 da kalktı ayaklarımızla oynar gibi tıp tıp vuruyor sonra bi pipet bulmuş onunla sağdan sola koşturup miyuuuv luyo :) kızamıyor insan sadece yaw tımbış 1 haftadır yapsaydınya oğluşum bak bugün iş günü bırakda 1-2 saat daha yatalım diye yalvardım. bir süredir alt kat boştu buda tabi tapır tupur seslerine ses çıkarmıyorduk. bugün eşim kalktı elinden pipeti aldı şikayet gelmeden:) her eve bi kedi olmasını tavsiye ediyorum hayatınızın daha sıcak , daha huzurlu , daha pozitif olmasını istiyorsanız her eve bir kedi;)

6 yorum:

  1. bizim de pıtırımız var evde olmayınca eksiklik hissediyorum resmen..

    YanıtlaSil
  2. ailenin bir ferdi oluyorlar , pıtırı benim yerime öpün olurmu;)

    YanıtlaSil
  3. tüy meselesi olmasa ben de cok seviyorum şu beyaz ankara kedileri hele :))

    YanıtlaSil
  4. tüy sorunu alerjik boyutda değilse zamanla alışılıyor;)

    YanıtlaSil
  5. İki güzel muhabbet kuşum var, yoksa ben de çok istiyorum ama... :( Köpek gibi evde yalnız kaldı derdi de olmaz hem, insan kendini de hırpalamaz. Akşam geldiğinde mutlu bulursun. Bu açıdan kediler daha evde beslenebilir geliyor gözüme. Köpek gibi bir canlıyı eve hapsetmek doğru değil. Gezisi var, tuvaleti var; enerjisini atması gerek yaradılışı gereği.

    Belki bir gün ben de, kendi evime alırım. :) Mutlu ömürler kedinize. <3

    YanıtlaSil
  6. muhabetimde vardı biz yokken farklı odalarda oluyordu sürekli gözümüz üzerelrindeydi tabiki . kedi bakımı köpekden daha basit geliyor banada, inşallah sizinde güzel bi kediniz olur. temenniniz için tşk.ler

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)