7 Eylül 2012 Cuma

Stacy DeBroff MOM-Z 2012 için geliyor!






Stacy DeBroff
MOM-Z 2012 için geliyor!

Stacy DeBroff, Mom Central Danışmanlık Şirketi Kurucusu ve CEO’su…

Stacy’nin pazarlama tavsiyeleri ve görüşleri CNN Amerika Sabah ve Ana Haberleri, Fox News ve Fox & Friends, Bloomberg News, NBC Today Show, The View, Tyra Banks Show, CBS Early Show, The Daily Buzz, Good Mornin America ve Rachel Ray Show gibi programlarda yer alıyor. DeBroff aynı zamanda, USA Today, New York Times ve Wall Street Journal gibi önemli yazılı basın kuruluşlarına da katkıda bulunuyor.

DeBroff’un kurucusu olduğu, Mom Central Danışmanlık Şirketi, Amerika’nın ilk 500 danışmanlık şirketinden biri.

Şirket, New York, Boston, Chicago ve Toronto’da bulunan ofisleri ile anne ve markalar arasındaki etkileyici iletişimi sağlıyor. 10 yılı aşkın bir süredir, anne odaklı şirketlere sosyal medya danışmanlığı yapan ödüllü Amerikan şirketi Mom Central’ın CEO’su ve kurucusu.

Mom Central Danışmanlık Şirketi Amerika’nın en üst düzey 300 marka, ajans ve organizasyonuna annelerden aldığı ilham ile hizmet veriyor.

Başarılı iş yaşamı ve girişimleri, Mom Central kurucusu ve CEO’su ve 4 adet en çok satan ebeveynlik kitabı ile Stacy, Wall Street Journal tarafından “Ebeveny Guru’su” olarak tanımlanıyor.

Ve Stacey DeBroff Mom-Z’de Türk Anneleri ve Z Kuşağı Anneleri için çalışan sektör profesyonelleri ile tanışmak için Türkiye’ye geliyor.

Sizleri de hem Stacey DeBroff ile tanışmaya, bizimle birlikte 12 Eylül 2012 günü Haliç Kongre Merkezi’nde Yeni Kuşak Annelerin Alışveriş Alışkanlıklarını ve Gelişen Teknolojilerin hayatlarımızı nasıl değiştirdiğini tartışmaya bekliyoruz…

BİLGİ İÇİN

Her türlü bilgi, iletişim ihtiyacınız ve röportaj talepleriniz için lütfen çekinmeden bana ulaşınız.

Konferans hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız:
http://www.fikirannesi.com/mom-z-2012/

Konuşmacılar hakkında bilgi almak ve programı incelemek için lütfen tıklayınız:
https://www.fikirannesi.com/mom-z-2012/

Sofi Hürdana
Fikir Annesi

https://www.fikirannesi.com

90-212-3227018

sofi@fikirannesi.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)