3 Ocak 2013 Perşembe

Bloglarınıza reklam almak istermisiniz o zaman size bir teklifim var:)

sayfamın solunda gördüğünüz bumerang üyesidir , zaman zaman yayınladığım reklam linkleri ve görselleri dikkatinizi çekmiş olabilir.

sizlerde bloglarınızda bumerang üyesi olup reklam alabilir para kazanabilirsiniz.

şimdi size teklifime gelelim:)


bumerang ikili kazanç sistemi ile benim vereceğim kodu üyelik formuna dolduran arkadaşlar ilk tekliflerinde 20'şer lira kazanacaklar , hiç fena değil dimi?


ayrınıtılı bilgiyi aşağıdaki linkden bulabilirsiniz

http://bumhaber.hurriyet.com.tr/2012/08/bumerangdan-100-tl-kazan/


  yeni sene neşeli mutlu ve boll kazançlı gelsin hepimize;)   sevgiler

10 yorum:

  1. Gülsen linke gidip detayları oku istersen sonrasında formda kod bölümüne yukarıdaki kodün yazarsan ilk teklif aldığında 20tl kazanabilirsin kısa sürede başvuruna cevap aliyorsun

    YanıtlaSil
  2. teklif ne demek nasıl oluyor yani bizim de belli bir miktar ödeme yapmamız gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
  3. işi büyütüyor. maşallah :D Ama haklı. Beni üye yaptı ve durduk yere 20 tl'm oldu yanılmıyorsam :D

    YanıtlaSil
  4. cicilerimi satıyorum ; hayır hiçbirşey ödemene gerek yok blogunda reklam almak istiyorsan belirttiğim linki takip edebilir , kodu oraya girdiğin takdirdede aldığın ilk reklamda 20 kazanabilirsin. kod girmesen 20tl eklenmeyecek sadece aldığın reklamın parasını kazancaksın ;)

    deniz; maşallah maşallah :) demi yaa canlı örnek denizdir:)sorularınızı denizede yöneltebilirsiniz:D şaka şaka her türlü sorunuza elimden geldğince cevaplarım

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bende blogumu actıgımda uye olmustum ama neyazıkkı diger bloglarda yayınlanan reklamlar bana gelmiyor. Size mail yoluylamı bildiriyorlar yoksa biryerdenmi takip etmemiz gerekiyor? Biraz konu dısı oldu ama umarım yardımcı olursunuz:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. truebeauty tabiki yardımcı olmaya çalışırım. üye olduğunuzda üyeliğinizin onaylandığına dair bir geri bildirim maili aldınızmı? evet teklifler mail yoluyla geliyor. ben buna birde cep telefonumu ekledim cepdende mesaj geliyor. bumenarga giriş yap ve tekliflerim kısmına bi bak birşey gelmemişmi? halen üyeliğin kabul olmamışsa benim verdiğim kod ile üye olabilir ikili kazanç sisteminden yararlanabilirsin;)

    YanıtlaSil
  7. uye olmustum daha sonra mailde geldi. Şimdide ilk uyelik yaptıgım mail ile girmeyi denedim ama teklifler kısmında hıcbir sey yok. Sence bu kabul edilmedigim anlamına mı geliyor:( Cvbın için tskederim.

    YanıtlaSil
  8. üyeliğinin kabul edildiğine dair mailde geldi diyorsun, her teklif herkese gelmiyor . blogların raytinglerine görede geliyor diye biliyorum.
    bumerang@hurriyetdestek.com
    mail adresine mail atarsan daha detaylı geri dönüş alabilirsin canım.
    umarım en kısa sürede ilk teklifini alırsın;)

    YanıtlaSil
  9. Peki cnm yardımların için cok tskler. Sevgiler

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)