15 Mayıs 2013 Çarşamba

bahar manikürlerim;) mavi mi i / nude mu






hafta sonu arkadaşımıza davetliydik mavi ojemi sürdüm eşime gösterdim burun kıvırınca üşenmedim sidim nude rengi ojeyi aürüp tek parmağımada gazete baskısı yapınca illa birşey yapacaksın diyip güldü:)))

gabrini tek katta bile opak rengini verirken yinede 2 kat sürdüm 

golden rose un bu nude rengi şişede durduğu gibi tırnakda maalesef durmuyor 3 kat sürdüm sürerken zorladı beni gazete baskısı olan tırnak dibine bakarsanız ojeyi sürdükçe ordaki oje silindi gibi üst üste sürmekde zorlandı  sanki tek kat sürmüşüm gibi şeffaf kaldı gazete baskısı ile bir nebze kapattım

bu nude renk tırnaklarımı pis gösterir gibi sanki içine kir dolmuş gibi rahatsız etti beni french yapıp kullanmak lazım bı şekilde 1 günden fazla ellerimde tutamadım


sizce hangisi ?? 

7 yorum:

  1. Bence mavi gayet güzelmiş aslında :) Baylar bu işten hiç anlamıyor bence, onlara göre tek manikür tarzı kırmızı oje ya da french, diğer renkler garip geliyor onlara :)

    www.irmak-s.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kelebeğim bencede maviydi ama öyle bi baktıki;)
    ırmakcım haklısın ;)

    YanıtlaSil
  3. nude zor bir renk cnm ben daha opak renkleri seviyorum şeffaf durunca hoşuma gitmiyor, mavi daha hoşmuş ama benim eşimde farklı renkleri pek anlamıyor :)

    YanıtlaSil
  4. mavinin tonu çok güzelmiş, ama nedense mavi pek kullanamıyorum, rengimi soluk gösteriyor. Şu gazete baskısını bi türlü beceremedim çok seviyorum halbuki :)

    YanıtlaSil
  5. nude ojeyi severim normalde ama evet bunu ben de sevmedim.. mavi çok güzelmiş, şişedekinden daha güzel durmuş hatta tırnakta.. ben de bi bakayım :)

    YanıtlaSil
  6. cecillacım evet zor özellikle bu tip nude lar

    nilgünüm benim en çok mavi tonları ojem var garipsensede ben seviyorums tavsiye ederim;)

    cicbebecim nude şişede okadar güzelki ama tırnakda aynı güzellikde değil mavi olan ise renk vermesi sürümü çok güzel rastlarsan al mutlaka

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)