24 Temmuz 2013 Çarşamba

Saç Tebeşirleri



son zamanlarda bi sac tebesiri lafidir gidiyor . bakmayin 40 yasimi devirdigimde icimde bir Aysel Gurel saklidir benim arastirdim ve bir site buldum

nasil guzel resimler renkli renggluuu    huloogggg:))))


valla merakdayim denemek icin can atiyorum oncellikle size sitede yazanlarla basbasa birakmak istiyorum. yazinin sonuna kadar okuyun bakarsiniz bi supriz vardir demi;))))




Saçınızdaki renkleri meydana çıkarın ! Modanın son ürünü saç tebeşiri.Artık hem modaya ayak uydurmanın hemde kendinize zaman ayırmanın vakti.Kıyafetlerinizden sonra saçınızında renk uyumuna dahil edebilceğiniz dönem başlıyor.Artık saç tebeşirleri sayesinde çok kısa bir sürede saçınızı hayalinizdeki renklere kavuşturabilirsiniz.Bu da günlük işlerinize zaman ayırmanıza fırsat sunuyor.Saç tebeşirini uygulamak çok kısa ve çok basit.Sadece on dakika içerisinde saçınızı bir gökkuşağına dönüştürebilirsiniz. Artık özel günlerinizde,tatil günlerinizde,sevgilinizi şaşırtmak istediğinizde ve günlük çalışma temposunda her an renkli saçlara sahip olabilirsiniz….



Saç tebeşirleri saçınızı gün içerisinde istediğiniz renklerde görmenizi sağlar.Rengini beğenmediğiniz de yıkayıp farklı renkleri tekrar uygulayabilirsiniz.Saçınızda kalıcı olmaması ve istediğiniz zaman eski rengine dönmesi saç tebeşirlerini cazip hale getiriyor.Saç tebeşiri  tek kullanımlık değildir.Tebeşir bitene kadar dilediğinizce kullanabilirsiniz.Kullanımı çok kolaydır.Saçınıza herhangi bir zarar vermez.

nasıl Kullanılır

- Saçınızı bir parça ayırarak elinize alınız. Hafifçe su ile ıslatınız.
- Ardından seçtiğimiz renkten tebeşir ile saçımızı bolca boyuyuoruz.
Etkili sonuç alambilmek için iyice boyadığınızdan emin olun. Saçınız tebeşir rengini alıncaya kadar bu işleme devam edin. Ve sonra hafifçe tarayıp maşa veya düzleştirici ile ısıtıp sabitleyiniz.
ÖNEMLİ : Yıkadığınız taktirde kolayca çıkmaktadır ama yıkamassanız 2 güne kadar kalabilir. Açık renk saçlarda daha etkili ve kalıcı olmaktadır. Saçınızın rengi çok açıksa kalıcı olmaması için ayırdığınız saçı ıslatmadan yapılması tavsiye edilir. Ancak koyu renk saçlarda saçı ıslatırsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

 
 
 
 
 
 
telefonla siparis hatti skype
ayrica facebbok sayfalarindanda bilgi alabilir siparis verebilirsinz
 
icindeki cocugu buyutmeyenler icim renk renk sacimda olsun diyenler  iyide bi guzellik yapip bu cicilerle bizi tanistir diyenler beklemede kalin suprizlerim olabilir;)
 
 

4 yorum:

  1. bayılıyorum bunlara..ama saçım çok açık renk..renginde bozulma olur diye korkuyorum açıkçası..yoksa morlarda gözüm var fena halde :))

    YanıtlaSil
  2. nilgünüm açık renk saçda daha güzel durur bence
    nilginüm işte oğlak kadını denemezse aklı kalır dimi;)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel şeylermiş! Ben de en kısa zamanda denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)