19 Ocak 2014 Pazar

yine online alışveriş -www.funbou.com- bir tımbış

hayat kaldığı yerden devam ediyor , kafamı dağıtmak birşeyler üretmek yapabilmek en güzel duygulardan ...

kursa büyük bir zevkle devam ediyorum ahhh birde sabah 9 da başlamasa zor geliyor ama gittiğimdede vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.

aktivetimizde mutfak takımları, önlükler, amerikan servisleri var . işlemeler , keçelerle süsleme yapıyoruz . keçe aplike olayında uygulaması en kolay malzeme . rengarenk keçeler almıştım. puantiyeli keçeler bana çok hoş geldi desenli keçe arayaşına giriştim. 

online alışverişi çok seviyorum. online alışveriş rahatlığının yanısıra oturduğum ilçede bulamadığım bu ürünleri kapıma kadar gelmesi istanbul trafiğinde kafa yememeyide sağlıyor . kargo parasıda yol parası dan daha az e daha ne isterim.

http://www.funbou.com  isimli bir siteyi buldum okadar güzel keçeler vardıki aşık oldum diyebilirim. sadece desenli keçelerde değil bir kısa bir süre önce aradığım ve jüt kumaşın renkliside vardı. natuel jür bezi almıştım e birde renklisini alırım dedim. 
başladığım sitede gezinmeye desenli keçeleri hangisini alsam diye kafa patlattım hepsi birbirinden güzel e bende hepsinden alayım bir kargo ücreti öderim dedim. 50 * 50cm lik parçalar halinde bu keçeler

nasılda şirinler dimi 

benim  gibi kedi delisine kedi desenli ilk sepete atılan olur;) 


bunlarda merakdan alınan birer adetlik desenli keçeler 
bebekliler baby showerda kullanlabilir dğeride telefonuma kılıf yaparım diye düşünüyorum


ponpon, pamuk dantel , kadife kurdelede , ince dantel, pitipitikareli kurdelede örnek olsun diye alındı altda gözüken turkuaz jüt kumaş nasıl güzel değilmi


meraklı tımbış iş başında kalite kontrol yapıyor:)

her olayın içinde kumaşlara bayılıyor canım oğlum. jüt iplikde alındı ve hobi denizine atladığımdan beri onuda yapıcam bunuda yapıcam diyen ben  gördüğüm herşeyden yapmak istiyorum jüt iplikden aşağıdaki şekilde örülüp supla yapılacak:)


yaw oturma keçelerimi rahat bırak diyince tımbışın yüzünün aldığı şekli göstermesem olmazdı:)



sitede biye yapma makinesi, keçeden top yapma aparatı , patchwork cetvel, kesme aparatı ,  düğmeler, keçeler, keten kumaşların yanısıra aksesuarlar(kolye, bileklik) parti malzemeleri (baby shower, kına gecesi) , kar küreleri , metal kutular, eldivenler , özel günler için hazırlanmış  birbrinden güzel hediyeler var ismi gibi funbou nedir diye merak ettim meğersem fun boutique  yani eğlenceli fikirler atölyesi

4.90 tl sabit kargo ücreti 100tl üstünde kargo ücretsiz . 
kresi kartı ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliyorsunuz istenirse havale/eft ilede ödeme yapabiliyorsunuz 


http://www.funbou.com bakılası , hatta bakmakla kalmamalı alışveriş yapılası eğlenceli online alışverişde  şans verilesi bir site;) 








3 yorum:

  1. merhaba Yıldız Hanım..Jüt iplikleri nereden temin ettiniz. Çok beğendim yapmak isterim.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)