8 Temmuz 2014 Salı

Atelier Rebul'dan 'My Skin' Cilt Bakım Serisi

Ultra Moisture Face Mist
Cildinizin doğal nem dengesini ve yumuşaklığını korumak üzere özel olarak hazırlanan formül, cildi nemlendirir, Ihlamur  ile yatıştırır, antioksidan Yeşil Çay ile serbest radikallere karşı korur. Cildin daha uzun süre nemi tutmasını sağlayarak, cildi sonraki bakım uygulamalarına hazırlar. Cildi temizledikten sonra, yüz ve boyun bölgesine püskürterek uygulayınız
Chin Firming Cream
Çene altı (gıdı) ve boyun bölgesinde sıkılaşma ve toparlanma sağlamak üzere özel olarak hazırlanan formül, içeriğindeki Complex GD sayesinde cildin sıkılaşmasına ve cilt elastikiyetinin arttırılmasına yardımcı olur. Hylaunorik Asit cildi nemlendirir, doğal yağlar ve Aloe Vera besler ve yoğun bakım yapar. Temiz cilde çene altı (gıdı) ve boyun bölgesine yukarı doğru hareketlerle masaj yaparak uygulayın.


Age Stop Eye Treatment Serum
Göz çevresini sıkılaştırmak üzere özel olarak hazırlanan formül, içeriğindeki  Hyaluronik Asit  ve özel bitki kopmpleksi ile göz çevresinin nemlenmesini sağlar. Argireline ve Commiphera Mukul ince çizgilerin görünümünün azalmasına, cilt elastikiyetinin artmasına  yardımcı olur. Sabah veya akşam, hızlı bir sıkılaştırıcı etki elde etmek için, hafif dokunuşlarla göz çevresine uygulayın.



Hydra Elixir Serum
İçeriğindeki Hyaluronik Asit nemi hücre içinde tutarak,  cilde yoğun nem  sağlar. E Vitamini cildi nemlendirir, yumuşatır, ince kırışıklıkların görünümünü azaltır.  Cildin kısa sürede daha nemli ve canlı görünüm kazanmasına ve gerginlik hissinin azalmasına yardımcı olur. Sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Nemlendirici ile devam edin.





Ultra Moisture Face Mist, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 200ml:                    42.90TL
Chin Firming Cream , Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 50ml:                           105.00TL
Age Stop Eye Treatment  Serum, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 18ml:          90.00TL
Hydra Elixir Serum, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 18ml:                              90.00TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)