5 Temmuz 2014 Cumartesi

etkinlik yapmakmı aman aman !


yaş olmuş 44 halen insanlara inanmaya , güvenmeye,  fazla önemsemeye çalışıyorum ya kendime kızıyorum.

şu son aylarda yaşadıklarım enerjimi tüketen insanlardan kendimi uzaklaştırmışken birden bire hayatıma girmeleri istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş bendede nerde bi tuhaf insan var o gelir beni bulur.

yapım gereği yapılan jestlere minnettar kalırım  şu blog aleminde senelerdir katıldığım çekilişlerden kazandıklarım oldu. kaç kişi tanıdım ama son zamanlarda birisi varki onu tanımak çözmek akıl karı değil .
kaldıki okadarda bana aamn uzak dur bile dendi, ama eşek kafam yok ben tanıyayaım dedim.  arada garipsedeyim kendimi çektiğim oldu ama sürekli bi hediyeler gönderme , mail atmalar karşısında mahçupda oluyorum uzak durunca. 
sonra hadi etkinlik düzenleyelim dedim ok dendi, etkinlik düzenleyenler bilir firmalara yazıyorsun ve geri dönüş bekliyorsun , birkaç yerden olumsuz sonuç alıpda birde aynı tarifde birkaç etkinlik daha olduğunu duyunca eylüle bırakalım dedim

vay arkadaş demez olaydım 

agresif tavırları , sürekli bir paylama modu ne oluyor lan dedim.  yine altdan aldım yine altdan . altdan almayacaksın arkadaş ( bunu turabi sesinden okuyun) çünkü altdan alınca karşındaki kişi kendini haklı görüyor  birde sürekli bir had bildirme bilmişliyinde tavırlar devam ediyor. 

yok birşey yapmıyormuşum yok istediğimi yapıyormuşum onlar çalışıyormuş yaw sen benim evime kameramı takdın  :))))  bence bunlar baktı yaw biz yapalım ne diye bunuda sokuyoruz olduki enteresan bir kıskançlık var şu blog ortamında eee ne yapalım bunun her dediğine bir laf edeyim . şunu davet edelim yok o olmasın , bunu yok oda olmaz iyi siz çağırın ben karışmıyorum diyincede  bir ton laf 

bu arada benim altdan alırken söylemiş olduğum canım şekerim sözlerinede laf etmesinmi hiç şirin olmuyormuşum  ha birde yanına birisini alınca birde söylediklerini ona onaylatınca aaaaa dedim dertsiz başıma dertmi alıyorum ben hani ben enerjimi emen ortamlardan uzak duracaktım. 

işin ilgincide eşine okutmuş yazdıklarımı eşide ne kadar olumsuz bir kadın demiş bana :)))) hayatda söylenecek son kişi olan bana :))))

sonra vırt vırt mailler dönerken eşim sordu , anlattım boşver ne işin var etkinlik düzenleyeceksin yıldız allah aşkına dedi.   doğru valla doğru dedim attıkları maillere cevap bile verrmedim 

ha bunu şimdi niyemi anlattım, bu arkadaş bana daha önce kavga ettiği bir sürü kişiyi anlattı eminim benide anlatıyordur sağda solda :))) huy edinmiş demekki kavga etsin okunma oranını kavgalı yazılarla çoğaltsın . kendi kendini haklı çıkartmaya çalışsın . ben özet geçtim hepsini anlatsaydım beni ayakda alkışlardınız ne kadar tahammüllü bir insan olduğum için:)

netde bir yazıya rast geldim valla ben 

kıssadan hisse yaşam enerjimi emenler aman haa benden uzak dursunlar , yolları açık olsu 


13 yorum:

  1. Ben 21 yaşındayım yapılan kötülüğü bile hemen unutan bi insanım büyüdükçe akıllanırım diyordum ama bu bizim yapımız ve hiçbir zaman değişmeyecek yaşla filan alakalı değil sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet ne derler insan 7sinde neyse 70 inde aynıymış:(

      Sil
  2. Fazla hoşgörünün enayilik olduğunu uzun zaman önce anladım ben. :))

    YanıtlaSil
  3. Her şey tamam da bunları burda cümle aleme yazıp onun seviyesine düşmüyor musun sence ?? Bence yanlış bir davranış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsiz arkadasim keske sende adsiz olarak birakmasaydin ;)

      Sil
  4. evet aynen öyle ne yazıkki

    YanıtlaSil
  5. bizde ilk etkinliğimizde öyle bir hataya düştük maalesef ağzımız hazırlık zamanıda sonrasında da çok yandı:) ama ben elimi ayağımı direk çekerim ve herşeyide o kişinin yüzüne söylerim huyumdur kazık yiye yiye bir yerden sonra akıllanıyo insan:) etkinlik düzenlemek çok emek çok zaman çok sabır gerektiren bir iş ve siz birşeylere çabalarken başka biri keyfini sürüyorsa bu sizi daha çok stres yapar o yüzden ya çok iyi tanıdığınız biriyle düzenleyeceksiniz yada tek başınıza

    YanıtlaSil
  6. İşte blogger aleminin içler acınası durumu. Ne demiş zararın nereseinden dönersen kardır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilkkez başıma geldi ilkkez bir bloggerla tanıştım ondanmı :)

      Sil
  7. benim sorduğum soruya içtenlikle cevapğ veren yegane blogger olarak sana burdanda ayrıca teşekkür ediyorum. bende 2 senedir tamamen kendi satın aldığım ürünler hakkında objektif yorumlarımı yazdım ve yine kendi kullandığım ürünleri satın alıp takipçilerime çekilişle hediye ettim. Bu güne kadar ne bir ürün lansmanına, ne hediye ürüne, nede bir blogger etkinliğine katılmak için teklif almadım. kimse yanlış anlamasın ama insan emek vererek yaptığı şeyin karşılığında değer verildiğinide hissetmek istiyor. gerek firmalar, gerekse diğer bloggerlar tarafından. sen bunu kesinlikle hakedenlerdensin canım, o yüzden hiç kimse için güzrel canını sıkma. tam yol ileri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekürler ayşegülcüm hislerimiz inan karşılıklı

      firma ürün paylaşımlarındada etkinlik lansman bunlar hep değer verildiğini hissetmek ama kıstas ne alınıyor bende inan anlamış değilim. eskiden izleyen sayısına göre bakılan şeyler şimdi bakıyorum oda değil .
      çok teşekkürler yanımda olduğunu hissettidiğin için

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)