14 Temmuz 2014 Pazartesi

SIRMA SU YOSUNLAŞMA PROBLEMİ

tbu yazıyı yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım ancak benim gibi aynı sorunu yaşayanlar içinde yazmak istedim



mayıs ayından bu yana bim den aldığım sırma marka sularda sürahide yeşillenme yosunlaşma yani sorunu yaşıyordum. sayfalarına yazmama rağmen kimse dönmedi.

sürahiyi döküyor yıkıyor tekrarlıyorum yine aynı sorun. inatla birkaç sefer aldım sonuç aynı olunca , hemen markaya .ok atmıyım başka markalarıda deneyeyim dedim . nestle aldım aynı sürah
 ve aynı saklama koşullarında aynı sorunu yaşamadım. o partidemi birşey var dedim pınar marka aldım aynı şeyler ama sorun yok. hadi yine bir şans ver dedim . hooopp aynı sorun hiç yokamadığım kadar sürahi yıkıyıp hiç dökmediğim kadar su döktüm çiçeklerimi içme suyuyla suladım diyebilirim.

böyle olunca yaz yıldız birkere daha dedim, ve sitemli bir yazı yazınca iki farklı mailden bana döndüler

birisi istanbul bölge  satış müdürünün aramak istediğini söyleyip telefonu istedi diğeri kalite kontrol departmanı. ikisinede verdim numaramı . 
kalite kontrolden arandım. yukarda yazdıklarımı teker teker anlattım son aldığım suyun üretim seri nosunu sürahinin resmini mail atabileceğimi ilettim ok dediler. tam 5 gün sonra gelen cevabı aynen aktarmak istiyorum


okuyamayanlar için özetleyeyim toplantı yapılmış ve üretimsel birşey olmadığı ve sonucu ne çıkmış benim sürahiyi temizlemem gerektiği , :)))))))) yaaa ben bunu temizledim temizledim temizledim demedimmi hiç yapmadığım kadar fazla , ayrıca diğer iki markada bu sorunu yaşamadığımı iletmedimmi  ilettim bende cevap olarak bunları yazdım.

sevgili sırma grubu madem benim sürahimden kaynaklanıyor koskoca firma bana temiz bir sürahi hediye etseydiniz yıldız  size daha kullanışlı bu sürahiyi gönderiyoruz  deseydiniz olmazmıydı 
müşteri hizmetleriniz bu tip olaylara bakmıyormu . 
sorunum var , benden kaynaklı değil ama demek de ne demek . olmayan birşeyi uydurup size birde resimler vs ler mail edip anlatmaya mı çalışıyorum :(((

bilinçli tüketicilere karşı firmaların daha hassas olması üstelik bu tip olaylarda hakikaten memnun olmaları gerekmezmi.

bu olaydan sonrada aldığım diğer marka sulardada bu tip sorunu yaşamadığımı ayrıca belirtmek istiyorum, belkide aldığım yerdeki saklama koşulları kötü bir araştır dimi sürahinizi temizleyin demekle olmuyor sevgili sırma grup 



6 yorum:

  1. O baya yeşil ya, içilmez, sürahiyi de su batırmış bence. Ben de suyumu Bim'den alıyorum hatta geçen yıl Sırma satıyorlardı onu alıyordum sorun yaşamamıştım ama şimdi nedir durum bilmiyorum. Bir yıldır AOÇ satıyorlar bayılarak onu alıyorum. Zaten AOÇ araba yapsa alırım, o kadar saviyorum (Sayın Başbakanım kesip ortasına saray yaptı ama olsun).

    YanıtlaSil
  2. suyun bulunduğu kap güneş gördüğü zaman yosunlanma olabiliyor diye biliyorum. belki o seri güneşe maruz kalmıştır. bir kez benim de başıma gelmişti. markasını hatırlamıyorum ama sürahiyi temizledikten sonra tekrarlamamıştı. değiştirmeme de gerek kalmamıştı. sizinki inatçıymış :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. epey bir inatçı :) diğer sularda olmadıda sırmada yaşadım

      Sil
  3. Ahahaha bence de yeni bir sürahi hediye etsinler :D Şaka bir yana diğer sularda böyle bir sorun olmaması direkt sırmayı işaret ediyor yani.

    YanıtlaSil
  4. inanamıyorum lakayitliğe bakarmısınız, verdikleri cevaba bakın. Hakikaten insana ve insan sağlığına "0" değer verilen bir ülkede yaşıyoruz.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)