7 Ağustos 2014 Perşembe

ATELIER REBUL’DEN BİR YENİ KOLEKSİYON DAHA; Brokoli Mucizesi ile Yepyeni Saç Bakım Serisi



 

Brokoliden gelen sağlık ile çok daha güçlü ve parlak saçlar!

ATELIER REBUL Saç Bakım Serisi, şampuan, saç bakım kremi, saç bakım yağı ve serumdan oluşuyor.

Serinin en önemli ve farklı özelliği ise güçlü bir antioksidan olan Brokoli Ö’nün saç bakımında yarattığı fark.

 

Yıpranmış ve zarar görmüş saçlar artık ATELIER REBUL saç bakım ürünleriyle yenileniyor!

Ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici ve paraben içermeyen saç bakım serisindeki şampuan ve saç bakım kremleri, güçlü bir antioksidan olan ve saçı serbest radikallere karşı koruyan Brokoli Özü ve saçın temel ihtiyaçları Pro-Vitamin B5, Niacin, Biotin, Keradyn ve Shea Butter ile saçlara mükemmel bir bakım sağlar. Saç köklerini besleyerek ve saç telleri arasındaki sürtünmeyi azaltarak yıpranmış ve hasar görmüş saçları onarır. Solmuş canlılığını yitirmiş saçların parlaklığını ve ipeksi görünümünü kazanmasına yardımcı olur.

Saç bakımını destekleyici ürünlerden saç bakım serumu saçın kopmadan ve kırılmadan kolayca taranmasını sağlar, saça kaybolan nemini kazandırır ve saçın rengini korumasını sağlar. Mucizevi saç bakım yağı ise içeriğindeki 8 farklı doğal yağ ile yıpranmış saçları besleyerek parlaklığını ve yumuşaklığını kazandırır. Saçın hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlar, saça hacim kazandırır. 

*Hiçbir ürünümüz hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

ŞAMPUAN VE SAÇ KREMLERİNDEKİ ÖNEMLİORTAK İÇERİKLER:

Broccoli Exctract (Brokoli Özü): Sulforafan içerir. Antioksidan özelliğe sahiptir. Dışardan zarar veren serbest radikallere karşı saçı korur.

Biotin: Saç dökülmelerinin engellenmesinde aktif bir rol oynar ve sağlıklı saç büyümesini destekler, saçları güçlendirir.

Niacin: Sağlıklı saçlar ve kafa derisi için son derece önemli bir vitamindir. Niacin, kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerini besler, solgun, mat, yıpranmış ve rengi açılmış (güneş ya da boyayla) saçları besler, güçlendirir, saça parlak ve canlı bir görünüm kazandırır.

Keradyn (Keratin): Hasar görmüş yıpranmış saçları onarır, saç tellerinin arasındaki sürtünmeyi azaltır. Saçı besler, korur ve güçlendirir. Saçın daha kolay ve sağlıklı uzamasını sağlar.

Pro-Vitamin B5: D-panthenol onarıcıdır. Saç kılı içerisinde nemin saklanmasını sağlar, saçın elastikiyetini arttırır. Saçın ilk yıkamada %10 hacim kazanmasını sağlar. Saçı onarır, korur, saça parlak ve canlı bir görünüm kazandırır, saçı nemlendirir. İpeksi bir görünüm sağlar.

Shea Butter: Afrika kökenli Karite ağacının meyvesinden elde edilen Shea Yağı saçı besler. Antioksidan etkilidir, A ve E vitaminleri içerir. Shea yağı yağlı bir his bırakmadan nemlendirir. Saçların koparak dökülmesini engeller ve canlandırır. Saçlar güçlü ve parlak bir görünüm kazanır. Saç kremlerinde kullanılır.




ŞAMPUANLAR

NORMAL SAÇLAR:

Lavantalı Şampuan ve Mandalinalı Şampuan:

Daha parlak daha canlı saçlar!

Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü içerir.  Brokoliden gelen sağlık ile saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Saç derisini tahriş etmeden besler. Saçların çatallaşmasını önler, hacim kazandırır. Rahatlatıcı ve arındırıcı özelliğe sahip Yeşil Çay, aynı zamanda saç köklerini besler. Ihlamur Özü ise, saça yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırır. En önemli diğer özelliği ise «paraben, ftalat, petrokimyasal madde ve yapay renklendirici» içermez.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Green Tea Extract (Yeşil Çay Özü): Saç köklerindeki hücreleri uyararak, yeni saç köklerinin oluşmasını sağlayan bir etkiye sahiptir.

Cordata Extract (Ihlamur özü): Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Hücre rejenerasyonunu destekler.

YAĞLI SAÇLAR

Bitkisel Dengeleyici Şampuan:

Yağlı saçlar için en etkili çözüm!

Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü içerir.  Brokoliden gelen sağlık ile saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Formülündeki özel Sebu-stop aşırı yağlanmayı önler ve saçın yağ oranını dengeler. Bitkisel özlerle (Adaçayı Özü, Isırgan Otu Özü, Yeşil Çay Özü, Kayın Ağacı Özü, Rezene Özü) zenginleştirilen bu şampuan saçın canlılığını ve nemini kaybetmeden fazla yağı temizler, saç derisini dengeler, ipeksi bir görünüm kazandırır. En önemli diğer özelliği, «ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici» içermez.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Nettle Extract  (Isırgan otu özü): Özellikle yağlı saçlarda sebum salgısını düzenler. Saç köklerine ulaşan kan dolaşımını rahatlatır ve arttırır. Saçlara canlılık, parlaklık ve hacim kazandırır.

Sage Extract (Adaçayı Özü): Sebum kontrol edicidir. Anti-inflammatuar, Anti-kepek özelliği vardır. Özellikle yüksek oranda içermiş olduğu Apigenin flavonu sayesinde kan dolaşımını düzenleyerek saç köklerinin beslenmesini maksimize eder ve saç dökülmelerine karşı etkili olur.

Birch Leaf Extract (Kayın Ağacı Özü): Saçlara parlaklık, hacim ve elastikiyet kazandırır. Saç köklerindeki mikrosirkülasyonu uyarıcı, kan dolaşımını artırıcı özelliği sayesinde saç dökülmelerine karşı etkili olup sağlıklı saç büyümesini destekler. İçermiş olduğu Flavonoidler (özellikle Quercetin ve Myricetin) sayesinde Dht hormonunun saç dökülmesine sebep olmasını engeller. Anti-kepek, Anti-irritant, Anti-inflammatuar etkilidir.

Ginger Roots (Zencefil Kökleri): Saçınıza parlaklık kazandırır. Saça yumuşak bir görünüm, parlaklık ve canlılık kazandırır. Saç dökülmelerini önler. Dökülen saçların tekrar çıkmasını sağlar.

BOYALI SAÇLAR:

Renk Koruyucu Şampuan:

Boyalı saçlar için en ideal bakım!

Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü içerir.  Brokoliden gelen sağlık ile saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. İçeriğindeki Papatya Özü, tahriş olmuş saç derisini onarır, saç köklerini besler, yıpranmış saçları yumuşatır, ipeksi bir görünüm sağlar. Formülündeki UV tutucuları ise saç renginin kalıcılığını sağlar, saçı güneşten korur, saça esneklik ve parlaklık kazandırır ve saçı besler. «Paraben, ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici» içermez.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Chamomile Recutita Extract (Papatya özü): Nemlendirici ve arındırıcıdır. Özellikle hassas ve tahriş olmuş saç derisi ve saçlar için tedavi edicidir. Saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Serbest radikallerin ve çevre kirliliğinin vermiş olduğu zararlara karşı koruyucu bir film tabakası ile saçları ve kafa derisini korur. Yüksek oranda içermiş olduğu Apigenin flavonu sayesinde kan dolaşımını stimule ederek saç köklerini beslenmesini maksimize eder ve saç dökülmelerine karşı etkili olur.

UV-A/B Koruyucu: saç renginin bozulmasını, pigmentleri renk değişmesini engeller.

KURU VE YIPRANMIŞ SAÇLAR:

Hindistan Cevizi / Avokado Yağı Besleyici Şampuan:

Daha canlı daha yumuşak saçlar!

Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü içerir.  Brokoliden gelen sağlık ile saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. İçeriğindeki yağ kompleksi ile boya, röfle, fön gibi işlemlerde hasara uğramış saçların onarılmasına, kökten uca beslenmesine, ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ultra besleyici özelliği ile Hindistan Cevizi Yağı, saç kırılmalarını önleyerek, saça derinlemesine bakım yapar. Avokado Yağı içeriğindeki vitaminlerle saçı besler, güçlendirir ve yumuşatır. Saça parlak, canlı ve yumuşak bir görünüm kazandırır. Saç dökülmelerini engeller. «Paraben, ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici» içermez.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Coconut Oil (Hindistan Cevizi Yağı): İçerdiği protein ile saç derisini ve saç köklerini besleyerek daha sağlıklı uzamasına, uçlardaki kırıkların azalmasına yardımcı olur. Saç dokusunu düzelterek yıpranmış, solgun görünen saçların görünümünü iyileştirir. Koparak dökülmeleri azaltır ve kepek gibi saç derisinde yaşanan sorunların sonucu olarak ortaya çıkan problemlerin tedavisinde kullanılır.

Avocado Oil (Avokado Yağı): Saçı  yumuşatır ve nemlendirir. A vitamini, B vitamini, E vitamini ve D vitamini içerir. Avokado yağının besleyici ve güçlendirici özelliği vardır.

Gingseng Extract (Gingseng Özü):  Saçın yıpranmasını önlerken saça dinamizm katar.

Parfümsüz, Sulfatsız Şampuan:

En doğal şampuan!

SLES (Sodium Laureth Ethel Sulfate) kullanılmadan özel olarak üretilmiştir.

Sülfat ve parfüm içermediğinden özellikle hassas saç derisi için uygundur. Sulfatsız şampuan bebekler için kullanılabilme özelliğine sahiptir. «Kokusuz, sülfatsız; yapay renklendirici, paraben, ftalat, petrokimyasal» içermez. Sulfat içermediğinden daha az köpürür. Sulfatsız şampuan az bulunabilen bir üründür.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Chamomile Recutita Extract (Papatya özü): Nemlendirici ve arındırıcıdır. Özellikle hassas ve tahriş olmuş saç derisi ve saçlar için tedavi edicidir. Saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Serbest radikallerin ve çevre kirliliğinin vermiş olduğu zararlara karşı koruyucu bir film tabakası ile saçları ve kafa derisini korur. Yüksek oranda içermiş olduğu Apigenin flavonu sayesinde kan dolaşımını stimule ederek saç köklerini beslenmesini maksimize eder ve saç dökülmelerine karşı etkili olur.

Cordata Extract (Ihlamur özü): Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Hücre rejenerasyonunu destekler.

Şampuan Kullanım Şekli: Islak saça bir miktar şampuan masaj yaparak uygulanır.

SAÇ BAKIM KREMLERİ

NORMAL SAÇLAR:

Mandalinalı Saç Kremi:

Antioksidan özelliğe sahip Shea Butter, A ve E vitaminleri içeriğiyle yağlı bir his bırakmadan saçı nemlendirir. Tatlı Badem Yağı, saçın E vitamini ihtiyacını karşılar ve saçları yumuşatır. Saçların kopmadan ve kırılmadan kolayca taranmasını sağlar ve saçı besler. Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Saç derisini tahriş etmeden besler. Saçların çatallaşmasını önler, hacim kazandırır. Rahatlatıcı ve arındırıcı özelliğe sahip Yeşil Çay, aynı zamanda saç köklerini besler. Ihlamur Özü ise, saça yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırır. «Paraben, ftalat, petrokimyasal madde ve yapay renklendirici» içermez.

Bitkisel Dengeleyici Saç Bakım Kremi:

Antioksidan özelliğe sahip Shea Butter, A ve E vitaminleri içeriğiyle yağlı bir his bırakmadan saçı nemlendirir. Tatlı Badem Yağı, saçın E vitamini ihtiyacını karşılar ve saçları yumuşatır. Saçların kopmadan ve kırılmadan kolayca taranmasını sağlar ve saçı besler. Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Formülündeki özel Sebu-stop aşırı yağlanmayı önler ve saçın yağ oranını dengeler. Bitkisel özlerle (Adaçayı Özü, Isırgan Otu Özü, Yeşil Çay Özü, Kayın Ağacı Özü, Rezene Özü) zenginleştirilen bu şampuan saçın canlılığını ve nemini kaybetmeden fazla yağı temizler, saç derisini dengeler, ipeksi bir görünüm kazandırır. «Ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici» içermez.

 

BOYALI SAÇLAR:

Renk Koruyucu Saç Bakım Kremi:

Antioksidan özelliğe sahip Shea Butter, A ve E vitaminleri içeriğiyle yağlı bir his bırakmadan saçı nemlendirir. Tatlı Badem Yağı, saçın E vitamini ihtiyacını karşılar ve saçları yumuşatır. Saçların kopmadan ve kırılmadan kolayca taranmasını sağlar ve saçı besler. Güçlü bir antioksidan olan ve nadir kullanılan Brokoli Özü saçların daha güçlü, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. İçeriğindeki yağ kompleksi ile boya, röfle, fön gibi işlemlerde hasara uğramış saçların onarılmasına, kökten uca beslenmesine, ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ultra besleyici özelliği ile Hindistan Cevizi Yağı, saç kırılmalarını önleyerek, saça derinlemesine bakım yapar. Saça parlak, canlı ve yumuşak bir görünüm kazandırır. Saç dökülmelerini engeller. «Paraben, ftalat, petrokimyasal, yapay renklendirici» içermez. Kuru ve yıpranmış saçlar için de uygundur.

Saç Bakım Kremi Kullanım Şekli: Saç uçlarına ve ortalarına doğru bir miktar kremi uygulayınız. İki üç dakika bekletiniz, daha sonra iyice durulayınız.

SAÇ BAKIM SERUMU:

Saçların kırılmadan ve kopmadan kolayca taranmasını sağlar. Saçı kuruturken nemin kaybolmasını önler ve kırılmaları engeller. UV-A/B Koruyucu saç renginin kalıcılığını sağlar, Vitamin B5 saçı onarır. «Paraben, ftalat, petrokimyasal» içermez.

Kullanım şekliHer yıkamadan sonra kuru saça az bir miktar serum avuç içinde biraz ısıtılıp, dipler hariç saça uygulanır. Durulanmaz.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

UV-A/B Koruyucu: saç renginin bozulmasını, pigmentlerin renk değişmesini engeller.

Vitamin B5: Derinin epitelyum yapısını güçlendirir, hasar görmüş deriyi ve saçları onarır, nemlendirir ve başlamış saç dökülmelerinin engellenmesinde aktif bir rol oynar. Saçları korur, saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır, sağlıklı saç büyümesini arttırır. Saçları ve saç derisini nemlendirir ve saçlara parlaklık kazandırır. Eksikliği, saç hücrelerinin yeterince beslenememesine neden olmakta ve saç dökülmeleri (alopesi) meydana gelmektedir.

MUCİZEVİ SAÇ BAKIM YAĞI:

Göz alıcı saçlara sahip olmak için Argan ve diğer 8 doğal yağın (Soya Yağı, Tatlı Badem Yağı, Zeytinyağı, Susam Yağı, Buğday Özü Yağı, Avokado Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı) özel karışımında yapılmıştır. Yıpranmış hasar görmüş saçları onarır, ipeksi parlak bir görünüm kazandırır. Saçı besler ve güçlendirir. Vitamin B5 saçı onarır, saç dökülmelerini önlemede etkilidir. Saçın çabuk uzamasını ve hacim kazanmasını sağlar. Saçı nemli, güçlü ve sağlıklı yapar. «Paraben, ftalat, petrokimyasal» içermez.

Kullanım şekli: Haftada bir kez saç diplerinden uçlara kadar masaj yaparak uygulanır. Saçta en az 15-30 dk beklettikten sonra şampuan ile yıkanır.

ÖNEMLİ İÇERİKLER:

Argan Oil (Argan Yağı): Fas’ta yetişen Argan ağacının meyvesinden elde edilen ve “Fas’ın sıvı altını” olarak bilinen çok değerli bir yağdır. İçerdiği yüksek E vitamini ve antioksidan etkisiyle saçı dış etkenlerden korur, yeniler. Saçı nemlendirir, saçın yumuşamasına yardımcı olur.

Soyabean Oil (Soya Yağı): Soya özü saçın dökülmesini önleyerek, köklerde çoğaltıcı etki yapmasının dışında; aynı zamanda da dışarıdan alınan zararlı ve yıkıcı saç etkilerini ortadan kaldırma özelliğine sahiptir.

Sweet Almond Oil (Badem Yağı): saçı nemlendirir, yumuşatır, besler, E vitamini ihtiyacını karşılar.

Olive Oil (Zeytinyağı): Saçları yumuşatır, nemlendirir. Saça parlaklık ve canlılık kazandırır.

Sesame Oil (Susam Yağı): Saç kırıklarını engeller. Saçları besler ve canlılık kazandırır, gürleştirir. E vitamini ve mineraller bakımından zengindir.

Wheat Germ Oil (Buğday Özü Yağı): Yıpranmış ve kuru saçları besler, nemlendirir, onarır.

Tavsiye edilen satış fiyatları:     COCONUT AVOCADO OIL NOURISHING SHAMPOO 250ML 39,9

COLOR PROTECTING CONDITIONER 250ML 44,9

COLOR PROTECTING SHAMPOO 250ML40,9

HAIR REPAIR MIRACLE OIL 100ML 64,9

HAIR REPAIR SERUM 50ML 52,9

HERBAL BALANCING CONDITIONER 250ML 49,9

HERBAL BALANCING SHAMPOO 250ML47,9

LAVENDER SHAMPOO 250ML 37,9

MANDARINE CONDITIONER 250ML 39,9

MANDARINE SHAMPOO 250ML37,9

NO PERFUME NO SULFATE SHAMPOO 250ML 42,9

 

                         




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)