18 Ekim 2014 Cumartesi

FLORMAR PIN UP SERISI








ambalajların tatlılığına bakarmısınız :)

güzel bir pinup makyaj yapıp yayınlamak isterim;)




FLORMAR’IN YENİ KOLEKSİYONU
PIN-UP COLLECTION İLE
1950’Lİ YILLARIN YARAMAZ
PIN UP KIZI GERİ DÖNÜYOR...
2014-2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU İLE ÇEKİCİ, GÜZEL VE ARZU EDİLEN PIN-UP  KIZI OLMAYA DAVET EDEN FLORMAR, PIN-UP COLLECTION’IN RENGARENK ÜRÜNLERİ İLE
YEN
İ SEZONDA MAKYAJINIZA MASALSI BİR
DOKUNU
ŞTA BULUNUYOR...
Popüler kültüre 1940’lı yıllarda giren, 1950’lerde herkes tarafından benimsenen dönemin vintage güzelliğine, kadınsı kıvrımlarına ve cazibesine vurgu yapan Pin-up estetiği, Flormar  ile yeniden hayat buluyor.
Seksi, cesur ve aynı zamanda kendine güvenen kadını simgeleyen Pin-up konsepti makyajınıza yaptığı masalsı dokunuşuyla dikkatleri üzerinize çekmeyi vaad ediyor!
Bambaşka bir atmosfer, bambaşka bir görünüm…
Koleksiyonda yer alan, mükemmel makyajın sihirli dokunuşu gözenek sıkılaştırıcılar; Instant ve Invisible Pore Minimizer, ipeksi ve hafif formülüyle sizi Pin-up görüntüsünün kusursuzluğuna bir adım daha yaklaştırıyor. İçeriğinde bulunan kiraz çiçeği özü ile antioksidan etki sağlayan Instant Pore Minimizer, Vitamin E ile zenginleştirilmiş Invisible Pore Minimizer adeta sihirli bir dokunuşla ince çizgileri kapatıp gözenekleri yok ederken cildinizi makyaja hazırlıyor.
Pin-up makyajı’nın olmazsa olmazı porselen gibi pürüzsüz bir cilttir. Flormar’ın renkli dünyasındaki ürünlerle bu görünüme kavuşmak hiçte zor değil. Tek başına ya da fondöteninizin altına uygulayacağınız Radiant Pink’in yumuşak yapısı ve içerisinde ki pembe inciler yüzünüzde ışıltı sağlarken aynı zamanda SPF 15 koruma ile cildinizi zararlı ışınlardan koruyor.
Pin up Collection’ın en ilgi çeken ürünlerinden , Flormar’ın ilk krem allığı olan Smooth’n Blush ise içeriğinde bulunan kiraz çiçeği özleri ile antioksidan etki sağlarken, jel formülü ile elmacık kemiklerinizde gün boyu kalıcı renk sağlıyor.
Miracle Pen Slim Touch ve Too Volume Mascara  ile Seksi Pin-up Bakışları…
Yumuşak dokusu ile uygulama kolaylığı sunarken, suya dayanıklı yapısı ile vazgeçilmezleriniz arasına girecek olan Miracle Pen Slim Touch 6 farklı renk  seçeneği sunuyor.  Pin-up konseptinin akıllara yerleşmiş  çekici bakışlarına kavuşmanızı sağlayacak Miracle Pen ile  gözlerinizdeki keskin hatlı ve kuyruklu  Pin-up çizgisini rahatlıkla uygulamanın tadına varacaksınız. Uygulama sonrası takma kirpik görüntüsünü yaratabileceğiniz  Too Volume Mascara’ nın her biri birbirinden renkli 5 ayrı çeşidiyle rengarenk bakışlar bu sezon sizleri bekliyor. Kirpiklerinizde istediğiniz uzunluğu ve hacimi sağlayacak Too Volume Mascara içeriğinde bulunan bambu özleri ile kirpikleri beslerken, özel tasarlanmış fiber fırçası ile uygulama kolaylığı sağlıyor.
Ve Pin- up makyajının merkezinde rengarenk dudaklar var …
Flormar’ın ürünleri arasına Pin up Collection serisi ile dahil ettiği Lip Primer dudağınızı makyaja hazırlıyor. Rujunuzun uzun süre kalıcı olmasını sağlarken , dudaklarınıza pürüzsüz bir görünüm kazandıran Lip Primer aynı zamanda Pantenol ve Vitamin E ile dudaklarınızı besliyor.
Delicious Lipstick Stylo renkli ve sıradışı dudaklar yaratman için seni bekliyor. İçerğinde bulunan kakao yağı, shea yağı ve orkide özleri dudakları nemlendirirken bakım sağlıyor. Delicious Lipstick Stylo’nun 12 farklı renk seçeneği  sayesinde lila, sarı, turuncu, siyah, fuşya gibi farklı renklerin karışımı ile kendinize özgü renkler yaratacak, yılın modası olan degradeli geçişleri dudaklarınıza taşımanın heyecanını yaşayacaksınız.
Dikkat çekmekten ve vintage görünümden hoşlanıyorsanız, modunuzu özgürce yansıtan Flormarın’ın efsanevi Pin-up dokunuşuna teslim olun.


teşekkürler Flormar ;)



1 yorum:

  1. The Balm ürünlerine misilleme yapmış Flormar sanki :)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)