28 Ekim 2014 Salı

SAÇINIZI ŞEKİLLENDİRİRKEN BAKIM YAPIN!





SAÇINIZI ŞEKİLLENDİRİRKEN BAKIM YAPIN!

Birbirinden farklı serilerle saçlardaki sorunları çözen URBAN Careşimdi içeriğindeki Keratin Complex sayesinde çok daha sağlıklı, parlak ve hacimli saçlar yaratan yeni şekillendirici Style Guide ürünleri ile saçlarınız güzelliğinizin tamamlayıcısı oluyor. 
Saçlarda Özgürlük Esintisi; URBAN Care Styling Serisi Style Guide
Artık değişikliğin zamanı geldi diyorsanızStyle Guide’da istediğinizden çok daha fazlasını bulacaksınız. Keratin Complex özelliğiyle şekillendirici bakım sağlayan UV filtresi boya ve ısı-işlem kaynaklı yıpranmalar ve çevresel faktörlere karşı saçı koruyup bakım sağlarken saçınıza vermek istediğiniz şekli özgürce yapabilmenizi sağlıyor. 
Serinin sabitleyici spreyi Lock N RollBukle Belirginleştirici Köpük Elastic CurlEkstra Hacim Sprey ve Köpük High Volume ve Islak ve Sert Şekillendirici Aqua Wax gibi ürünleri ile yaratıcılığınızı kullanmakta özgür olacaksınız.


Hacimli ve dolgun saçlar için High Volume Serisi
Hep aynı saç modelini kullanmaktan sıkıldıysan artık daha havalı şeyler denemenin zamanı geldi. Hacimli ve göz kamaştıran saçlara sahip olmak istiyorsanız High Volume Serisi sprey ve köpük tam size göre. İçerdiği Keratin Complexsayesinde saçlarınıza maksimum hacim ve ışıltı sağlayan bu seri, aynı zamanda saçlarınızın bakımını da yaparak, olağanüstü dolgunluğa ulaşmasına da yardımcı oluyor.
 
Rock’n Roll Duruş Sevenlere Lock N Roll
Güçlükle şekil verdiğiniz saçınızı tüm gün korumak istiyorsanız Lock N Roll Serisi sprey kalıcı sabitleme sağlar. Anında güçlü tutuş sağlayarak saçta hızlıca korur. Saçı dış etkenlerden koruyarak uzun süre kontrol sağlar. Yıkama ile saçtan kolayca çıkar.
Doğal ve hareketli buklelere sahip olmak için Elastic Curl Serisi…
Doğal, hareketli, yumuşak ve pürüzsüz buklelere sahip olmak ve onu korumak için Elastic Curl köpük saçınıza yapışkan bir his bırakmadan ve sertleşmeden bukle kontrolü yapmanızı sağlar. Isıl işlem sırasında oluşan yıpranmalara karşı koruma ve doğal parlaklık sağlar. Saçı ağırlaştırmaz ve elektriklenmeyi engeller.



Hayal et! Tasarla! Şekil ver! AquaWax
Doğrudan kuru veya nemli saça uygulanabilir Aqua Wax en zor modelleri bile saçlarınıza taşımanızda üstün performans gösterir.  Tüm saç tipleri için şekillendirici özelliğinin yanı sıra saçın temel bakımını da sağlar. Özel tutucu ve parlaklık veren formülü ile saçlarınıza istediğiniz şekli vermenizi sağlarken saçlarınızı yağlandırmadan, uzun süre sert ve belirgin şekiller verebilir, neme dayanıklı yapısı tüm gün saçlarınızın şeklini kaybetmesini ve elektriklenmesini engeller.




2 yorum:

  1. Saç köpüğüm bitmek üzere sırf ambalajın rengi için bile ben bu pembe siyah ambalajlı köpüğü alır denerim :) Teşekkürler.

    Bu arada blogunu takibe aldım.

    Benim bloguma da beklerim henüz çok yeni 4 günlük bir blog http://pembemakyajcantam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)