15 Mart 2015 Pazar

Ahsap boyama volume 3 :)

Şimdiye kadar en sevdiğim hobim sanırım ahşap boyama oldu. Biraz sabırsız birisiyimdir , birşey yapıyorsam elimde sürünsün istemem.

Belkide bu yönüm ahşap boyamayı sevmemde etkili oldu bilemiyorum. Birşeyler ortaya çıkarmak o çıkardığınız şeylerin eşi ve benzeri yoksa size aştse si tasarladıysanız (esinlenme olabilir :))  ama birebir fabrikasyon değildir hepsinde emeğiniz vardır bunun yanına ne yapayım der kafa patlatırsınız sonucunu eşiniz dostunuz görür bayılır sizde nasıl sevinirsiniz bu tarif edilemez bir mutluluk.

Oldum olası hep birşeyler hayal ederim en basitinden kıyafetlerimde nile çorapdan başlardım almaya bunun altına bu gider üstüne bunu giyerim diye:) annem çok beceriklidir bir kazak tarif edersiniz yapıverir.  Ama benimle hep yakınlarım hep sen iste hiçbirşey yapma derdi annemde o tasasrlıyor ben yapıyorum onunki daha zor der benim yanımı yere getirmezdi şimdilerde 45 yaşına gelmiş kocaman kızının ne kadar becerikli olduğunu söyleyip duruyor demekki gözünde halen bir çocuğum. 

Konuyu yine dağıttım dimi:). Nerde kalmıştım ha ahşap boyama diyordum.  Kapı önü gazetelikde bu ikinci buda bir hediye yine eşimin ailesine gidecek. Ablamlarda gördü beğendi bende yeni evine giderken ev hediyesi çok istediği birşey olsun istedim. Sırada iki tane daha kapı önü gazeteliği var .
En son kendime yapıcam nasip olursa yeni evime yapıcam inşallah.


Yine dekupaj tekniği kullandım dekupaj transferi çok seviyorum. Sadece bununla kalmayıp yanlarına peçete transfer vede hamur kabartma tekniği ile kuşları ve ön kısmında kuş kafesi boyutlandırdım.

İç kısmında ise mum eskitme tekniğini uyguladım.  

Ben çok sevdiğim ise ahşap objeleri koton dantellerle süsleme sanırım her objemde kullanıcam dahamı romantik oluyor ne:)

Hazır shabby chic akımı varken dibine vurup romantik ev dekorasyonunu kullanmak istedim kafamda daha neler var neler.





Sizlerde bu objelerden satınalmak isterseniz bana mail adresimden ulaşabilirsiniz .

Hatta satışlarımda makyaj malzeme hediyelerimde olacak ee nede olsa blog ismim yıldızlımakyaj :)

Kullandığım malzemeler hobisitesi.com dan ulaşabilirsiniz . Nerden bulucam yok artık online alışvetiş saolsun ;).  Hobisitesi.com alışveriş yazımdanda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Online alışvetiş detaylarıma sayfamının üstündeki alışveriş sekmesinden ulaşabilirsiniz.




2 yorum:

  1. Bişeyler tasarlayıp ortaya çıkarmak kadar güzel birşey yok.Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık bloğuna takiptym bende beklerim esen kal!!

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)