1 Nisan 2015 Çarşamba

HC HAIR CARE TRIA deneyimi

HC hair ürünlerini şimdiye kadar severek kullandım. Klasik bir tabirle yazıma başladım:) severk takip ediyoruz cem bey :)

Goygoy yapmadan hc hairin yeni çıkan tria  ürünü nü tarafsız kendi gözlemlerime dayanarak yorumlamak  istiyorum sizlere.






Kolay tarama ürünlerini çok sık kullanma ihtiyacı duymuyorum genelde saç kremi kullandığımdan gerekde görmüyordum. Sırf merakdan aldığım bir kaç ürün denedim güzel kokularından başka bir etki görmedim maalesef. Ürünleri anneme verdim benim aksime annemin vazgeçilmezi oldu.

Her ürün herkese aynı etkiyi yapmazmış , tavsiye ile ürün alınabilir ama ona iyi geldi dur bende alayımdan ziyade deneye deneye kendi ürününüzü bulabilirsiniz. 

Hc hairin complex ürünü benim favori ürünüm , öyle yumurta kır içine bal dök gibi kek tarifi saç bakım yağı hazırlamak sizede zul geliyorsa complexi halen denemediyseniz miss gibi kekik kokan bu ürün kesinlikle bir denenmeyi hakkediyor.

Gelelim tria ya ürün hc hair ürünlerinin yeni bebek ürünü :) plastik pıspıs lı bir şişede sunuluyor. Pembe rengi çilekli süt rengi, kokusunda hafif bir çilek kokusu var.  Çalakalanıp nemli saçıma püskürterk kullanıyorum kolay taranması ve hafif yapısı ok benim en sevdiğim kabaran saçımı yatıştırması diyebilirim. Benim hc hair ürünlerine güvenimmi dedim ama saçımdaki parlaklığı eşim bile farketti saçların düzeldi pırıl pırıl dedi . Saç boyası  kullanmadığım yani gençliğimde saçlarım çok beğenilirdi:)) ogün bir etkinlikde saçlarımın ne kadar bakımlı gözüktüğü ile ilgili bir iltifat bile aldım uzzzzzzuuuunca bir aradan sonra :)



Phyto kreatin, vitamin kompleksi, koruyucu ve aktif bileşenlerden oluşan tria yı ben sevdim. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün arayışındaysanız tavsiye ederim.


 Tria yı şuradan inceleyebilir HC HAIR ürünlerini bu adresden satınalabilirsiniz.

Işıl ışıl günler diliyorum

6 yorum:

  1. bende kullanıyorum çok memnunum :) takipteyim bende beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler beauty beybi hemen geliyorum :)

      Sil
  2. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asena hanım deneme fırsatı verdiğiniz için teşekkürler .

      Sil
  3. Slm abla ben devran abla gerçekten etkilimi bu ürünler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenerek kullandığım vaadlerini yerine getiren ürünler

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)