9 Nisan 2015 Perşembe

HOBIEVI - ONLINE ALISVERISIM

Yine online alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hobi alışverişlerimi online yapmak zorundayım. Zorundayım, çünkü oturduğum yerde bu tür ürünleri bulamıyorum. "Dağın başı mı burası?" diye isyan ettiğim çok oluyor ama ne yazık ki ilgilendiğim ürünler farklı şehirlerde... 

Ben online alışverişi seviyorum. Hobilerim de çok olduğu için, ver elini Google Amca :).  Aradığım ürünleri aratıp en uygununu bulmaya çalışıyorum.  İşte yine bir gün oturmuş dantel washitape ararken www.hobievi.com u buldum.  Hobievi'nde aklınıza gelen birçok hobi malzemesi var. Ama bazıları var ki, ben bile ilk kez görüyorum.

Piyasadaki tüm puzzlelar, meşhur FIMO hamuru, Cernit hamuru, (bu hamurların her türlü yan malzemesi...) rengarenk hobi plastikleri (enteresan bir malzeme bu, suyla ya da saç kurutma makinesiyle ısıtılıp şekil veriyor, bozup tekrar tekrar yapılıyor...), origami kağıtları, kağıtla telkari sanatı Quilling malzemeleri, kanaviçeler, mozaikler, maketler ve benim canım hobim için boyalar, dekupaj kağıtları ve daha neler neler:) RC Uzaktan kumandalı arabalar ve Arduino hobi elektronikleri de var ama o daha ziyade eşimin ilgi alanına giriyor... Belki de doğumgünü için ona bir sürpriz yaparım.... ;)

Şimdi sizi bilmem, ama ben online alışverişte bir de muhatap isterim. Ben sorayım, o söylesin beni aydınlatsın, sabırlı olsun (çünkü çok sorarım:))  İşte tam burada bingo! Hobievi'nin tatlı mı tatlı sahibesi Bilge hanım devreye giriyor soruyorsunuz söylüyor, anlatıyor, malzemelerin tamamını kendi de kullandığı için detaylı kullanma talimatları verebiliyor, asla sıkılmıyor bir de tatlı dilli ki sormayın gitsin. Tüm dükkanı alır çıkarsınız, anlamazsınız bile :). Tüm bu alışveriş sürecinde çok yardımcı oldu sağolsun.  Yerleri Ankara'da. Bir an İstanbul'da olsa gidip tanışacaktım vallahi. Burada abarttığımı düşünenler olabilir ama Bilge hanımı tanırsanız abartmadığımı görerek az bile anlattığımı farkedeceksiniz. Aslında olması gereken bu, ama bizi o kadar kötüsüne alıştırmışlar ki ben ilgili ve bu kadar nazik bir satıcı bulunca çok seviniyorum ve bir kez daha Bilge hanım'a teşekkür etmek istiyorum. 


İşte bu güzel sitede dolaşırken washitape'lerden başka, güzel dekopaj kağıtları dikkatimi çekti, washitape'lerin yenileri şimdi geldi... Ben iki renk alabildim ama gözüm diğer renklerde  kaldı.


İşte meşhur dantel washitapeler.... Bunları ahşap boyamada kullanıcam . Diğer washitape leri de şekerliklerime koydum  :)))). Onlarla da neler yaparım ben neler ;) Planların arasında fotoğraf çerçevelemek, reçel kavanozlarımı süslemek, tebrik kartlarımı hazırlamak ve hatta dantel efektli manikür yapmak da var.... 




Bir başka ürün de, ara ara delidivane olduğum ürün karatahta kalemi, yaw blackboard  marker hiçbir yerde yok, ara ara deli oldum . Ne kırtasiyeler dolaştım bilseniz yok anacım kalem bile yok.

Ona da hobievi  Bilge hanım sayesinde kavuştum inanır mısınız aşk yaşıyorum... Kara tahta efektli Kavanoz yapiciim :)  birde pano olmamı? oluuuur :)))



Ponpon fırçaları cam boyamada kullanıyorum. Stencil uyguladığımdan sünger fırça en uygunu oluyor. Bir de sünger rulo fırçalar. Öyle tatlı ki minik minik :) 



Ayrıntılı yazıları objeler yapıldıkça gelecek 

www.hobievi.com alışverişimde sağlam paketleme, güvenilir alışveriş, kargo süresi, ilgili müşteri hizmetleri olarak benim fazlasıyla memnuniyetimi kazanmış ve favori alışveriş siteleri arasında yerini ilk sırada yerini almış oldu. Telefonla da sipariş alıyorlar, bir kez tanıştıktan sonra sizi hiç unutmuyorlar.... Aslında 2002'den beriwww.Hobievi.com varmış ama uzun süre sadece Puzzle satmış.  2013'te el değiştirerek şimdiki sahibini bulmuş. Ne iyi olmuş.


Sıkılınca ne yapıyoruz: ALIŞVERİŞ. :) ekonomiye can veriyoruz, paketi alınca çok seviniyoruz. Ojelerle başlayan serüvenim yine boyalarla devam ediyor ama ahşap boyama ile :) 

6 yorum:

  1. Güle güle kullan benim hiç el becerim yok ya ama şu dantel ve desenli bantlara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. İlk resim stencil değil mi? Tok yeniyim ondan cahilliğime ver :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk resim dantel bant washitape yani stencil farklı canım

      İstediğin herşeyi sor lütfen

      Sil
  3. Anlattignizin tam tersi bukadar ilgisiz bir site gormedim kackere mesaj attim kac gundur cevaplama gayretinde bile bulunmadilar.hala urunlerin kargolanmasini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ekstra bi durum bardır yoksa bilge hn çok ilgilidir

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)