8 Kasım 2015 Pazar

STENCIL SEPETI - Online alışveriş


online alışverişlerimde eskiden makyaj ürünlerini tercih ederken yaş geçti ilgi alanım değişince hobi malzemelerine yöneldim:)

yaklaşık iki senedir ahşap boyama yapıyorum.  renkler objeler  ve teknikler beni benden alıyor.  bir kere yoğun kafa patlatıyorum öyle boya bitir olayı yok. hangi tekniği yapacağımı ne renkler kullanıcağımı objeyi malzemeleri önüme alıp düşünüyorum.

gece yatmadan önce bile düşünüyorum . işte bu yüzdendirki herkesin bir hobisi olmalı ama bu hobiyi benim kadar abartmayın benim hobiden çıktı görevim oldu :)

gelelim en sevdiğim teknik olan stencil tekniğine . stencil yani şablon ile objelerin üstüne gerek pıtpıt fırça (stencil fırçası )ile gerek rölyef pasta çekerek çok güzel desenler elde edebiliyorsunuz.


melekli bir stencil ile yaptığım obje ( boyutlu istiyorsanız rölyef pasta çekiyorsunuz )


yine bir akşam bu işte üstüne tanımadığım Ece Aymer in sayfasında bir dantel stencil örneğini görmemle o stencili aramaya başladım. karşıma stencil sepeti  diye bir site çıktı resmen stencil cenneti:)

ctesi akşamım yaklaşık 2 saatim kursdan arkadaşlarada haber vererek sitede geçti diyebilirim.

stenciller temalarına göre sınıflandırılmış ve boyutlarına görede fiyatlandırılmış bir şekilde . siz beğendiklerinizi sepete atıyorsunuz :)  sizin için böyle olur değilmi yok ben biraz manyak olduğumdan önce nasıl bir obje de ne yapabilirim diye düşünerek sepete atıyorum boyutlarını objelerime göre hesaplıyorum :). 2 saat diyorum ama daha fazla olabilir öyleki tabletimin şarjı bittiğinde tamam yarın bakarım diyip yattım.

ertesi gün sitede hakkımızda bölümüne bakmadığımı farkettim . ben 2 senedir ilgilendiğimden bu firmanın eski olduğunu görünce çok şaşırıyorum neden şimdiye kadar göremediğm içinde üzüldüm.
1999 dan beri piyasada olan fima 1000 çeşit stencil ayrıca lazer kesim mdf leri ile hizmet veriyormuş.

kargo sabit 7 lira belirli bir tutara bedavası yok :)  ama stenciller uygun fiyatda en çokda duvar için olan büyük stencil aklımda kaldı alıp hobi odamın duvarını yapsammı dedim :) 
kapıda ödeme , havale, kredi kartı seçenekleri var.  kredi kartında benim gibi çekinenlerdenseniz 3d secure sytemi var (ödeme gerçekleşmeden telefonunuza mesaj geliyor şifre giriyorsunuz) 


attım attım durdum sepete  ben kargo parası defalarca vermemek için bulmuşken bir kerede alayım dedim:)

kargo iki gün içinde elimdeydi . paketleme güzel sert bir karton zarf içinde geldi en çokda stencillere bi zarar gelirmi dedim boşuna endişelenmişim. stencillerin kalitesinden bahsetmem gerekirsede malzeme çabuk bozulacak bir malzeme değil defalarca kullanılabilir temiz kullanım ile epey süre kullanabilirim. 
ahşapçımın yaptığı stenciller ile alakası yok onlar ince plastik dosya gibi bir malzemesi var yıkarken bile elimde kalıcak gibi oluyor:(


şal desenli stencil  en yeni modeli , instagram hesabından stencillere bakabilirsiniz 


stencil sepeti nde  ayrıca mdf lazer kesim ürünlerde aldım ahşap objelerde  özellikle mixart larda çok şık duruyor . 



stencili sadece ahşap boyama gibi düşünmeyin  cam boyamada (cam kumlama ürünü ile)  özellikle kumaş boyamada tshirt, çanta, yastık, masa örtüsü istediğiniz şekli düz kumaşlarınıza kumaş boyası ile yapabilirsiniz. 



stencil sepeti  ürün çeşitliliği , kalitesi , fiyat uygunluğu , paketleme konusunda sorunsuz alışveriş yapabileceğiniz  bir site. stencil çeşidi olarak tek eksik yazılı stenciller yakın bir zamanda yazılı stenciller eklenirse süper olur.

site yeni üyelerine yönelik şöyle bir uygulama başlatmış 4 stencil alıyorsunuz en son ödeme aşamasında  not kısmına 'SS15' yazıyorsunuz 5. stencil hediye geliyor 















6 yorum:

  1. Alışverişler alışverişler kim bilir ne güzellikler çıkacak şimdiden kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. güzel stencıllar güle güle kullan,
    kullanacağın yerleri şimdiden merakla takipteyim!
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onları dosyalara koydum pinterestde manyak oldum ;)

      Sil
  3. kedili stencil ne çok aramıştım bir bilsen... Şimdi tekrar şevk gelirse aklımda bulunsun. Teşekkürler ^.^

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)