30 Aralık 2015 Çarşamba

tutkal market/ online alışveriş



ylın son günlerine geldik, emekli olalı 3 sene bitmiş . yan gelip yatmamışım vallahi. çalışırken hayalimdeki herşeyi gerçekleştiriyorum çok şükür. hayatda en önemli olayın sağlık olduğunu neden yaş geçtikçe anlar insan. zararın neresinden dönse kardır diyorum. hatta 2016 da hedeflerim var :)))

yılın son alışverişi yine hobi alışverişi:))) amerikan servisi ördüm ama bir türlü kolalayamadım. beyaz tutkal ile denedim yok olmadı.  geçenlerde tucho fuarına gittim. sibel kavaklıoğlu ile karşılaşınca hemen kolalama işini sordum kendisi saolsun yakinen ilgilendi hatta işyerine davet etti en kısa sürede gitmek istiyorum.

neyse hemen çiçek tutkalı almalıyım dedim ve saolsun google yaz ara ve bul:))



Tutkal market ismi üzerinde her çeşit tutkalı bulabileceğimiz bir site. ben site isminde aradığım ürün yazınca nedense daha bi seviyorum her türünü buluyorsunuz. stencil sepeti gibi :)



ilk başta hemen tabi aradığım ürünü sepete attım çiçek tutkalı bu boyunu aldım ben .






dekupaj tutkalı olmasa olurmu zaten ahşap boyama tutkum ne kadar süre daha ilk sırada gelir bilemiyorum:)))  birde sevdiğim teknik dekupaj olunca tutkalıda sepete atıldı.

bir süredirde aklımda olan acaba nasıl olurki dediğim ürünüde görünce bi sevindim kumlama kremi  

bu üründe hani cam yüzeyde puslu görüntü vardırya o görüntüyü elde etmek içi hem kumlama kremine hmde bi şablona ihtiyacım olacağından birde şablon attım sepete.



çok güzel şablonlar var bi dahaki seferde tercihlerimi şimdiden yapmaya başladım. başarılı bir çalışma olursa düz camlarıma bi güzellik düşünüyorum. üstelik sitede sadece tutkal yok akrilik boyalar, dekupaj kağıtları, folyo varaklar, mıknatıslar, boncuklar  var. 



sitede kapıda ödeme var , kargoda 6,75 lira blirli bir kiloya kadar.  sorunsuz ve hızlı güzelpaketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. son alışverişimide yaptım mutluyum.   

sırada kolalama ve kumlama işlemleri var:) bir cesaret toparlarsam yapıcam.  yapım aşamaları ile birlikte ayrıntılı bir yazım gelecek ;) 

ahhh ben bi şeyler kalkıştımki sormayın gitsin evdeki mobilyaları boyama ve tekli koltuklarımı kaplama 
bana kolay gelsin.

herkese mutlu yıllar 





1 yorum:

  1. Sakın bu siteden bir şey almayın ve kimyager Hikmet Kabacaoğlu ile iş yapmayın. Müşteri hizmetleri nedir bilmeyen, kullanıcısının verdiği soruya bile cevap veremeyecek kadar aciz ve konuşmayı tehdit boyutuna getirecek kadar hukuk bilmeyen bir adamla iş yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)