16 Mayıs 2016 Pazartesi

Hicleaner /Ateş kimya

malum bahar e bahar diyince yaş itibariyle aşk değilde temizlik geliyor aklıma:)))
dip köşe bucak evi temizledim ve evde bir kedoş var;) hijyn şart n olursa olsun onunda bizimde steril bir ortamda sağlıklı yaşamasını mutlu olmasını istiyorum.

her ne kadar öptükçe öpme bee kedi tüyü kist yapıyormuş diyenlere inat bizim tüylü sevmesede öpüyorum ne yapayım çoook tatlı.

konu temizlik ve hijyense bunu sağlamanın yollarından yola çıkan çalışkan yıldız sizi bir ürünle daha tanıştıracak ben kullandım memnun kaldım dediğim tüm ürün ve siteleri paylaşıyorum biliyorsunuz.






ürünümüz Ateş kimyanın çıkardığı Hicleaner BS101

vaadlerine geleck olursak

Okullarda ,evlerde,ofislerde,kliniklerde,sitelerde kısacası hijyen istenilen her yerde silinen yüzeyde minumum12 saat bakteri üremesi olmuyor.Bu sayede rapordada belirtildiği gibi steril bir ortam sağlanmış oluyor.HiClenear  bu alanda bilinen tüm temizlik ürünlerinden farklı olarak bir steril alan oluşturmakta.

bunun için laboratuvardan onaylı sertifikaları var. ee daha ne olsun bu sıralar fıslat temizle yapmışken fıslat hijyen olsun ürünü ile devam ettim.


şu an evim misss gibi hem temiz hem hijyen .  hem çocuk hem pet sahibi iseniz helede emekleyen bebeğiniz varsa bu ürün tam size göre ;)


almak isteyenler için firmanın instagram adresini paylaşayım

http://instagram.com/hiclenear

artık eve gelen misafirlerimin içlerinde şüphe kalmaması için bu ürünü banyoda göze çarpan bir yer koymayı düşünüyorum. arjalarından birkaç fısda yaparım hani :))))

bolll güneşli tertemiz evlerimiz olsun , benim temizlik bitti kahveye beklerim;)

7 yorum:

  1. içeriği nasıl acaba, evcil hayvanlara zararlı olmasın da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu özellikle sordum evcil canın üzerine sıkmadıkdan sonra bir problem yokmuş belgincim

      Sil
  2. Ürününü güle güle kullan canım bende 2yıla aşkın organik dezenfekte eden bir bir ürün kullanıyorum sağlık bakanlığından onaylı 24 saat hijen sağlıyor çok memnunum elimden geldiğince kimyasallardan uzak duruyorum evimde artık hiçç kimyasal ürün kalmadı diyebilirim ....güzell pisini öpüyorum bende kızıma çok sarılırım ve anneanne oldum 4tane minnağım doğdu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 minnağı teker teker öperim güzel anneyide ayrıca yerim . insan herşeyden korkar oldu herşey zararlı diye elimizden geldiğincebortamı ve yediklerimizi hijyen sağlıyoruz . kıllıyı senin için öptüm mıncırdım
      sevgiler

      Sil
  3. Bukadar ciddi kimyasalları nacizane fikrimce eve sokmak bana mantıklı gelmiyor. Onun yerine dogal yollarla dezenfekte edici birçok ürün mevcut veya yeşil anne diye bir marka var özellikle bebek ve çocuklarda bu tarz organik ürünler kullanmak gerekli diye dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeşil anne markasını duymadım hiç bir bakayım bilgi için teşekkürler. öte yandan yer döşemesinden koltuk kumaşına , kişisel temizlik ürününe kadar herşey kimyasal değilmi:( dezenfektan olarak elma sirkesini birkaç defa denedimde oda çok kötü kokuyor. tamamen doğal bir yaşam için biryer kalmışmıdır dünyada oda ayrı bir konu.
      sevgiler

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)