13 Mayıs 2016 Cuma

bahar temizliği için soypaks kimya online alışveriş

zaman geçiyor öncelikler değişiyor ben artık bir emekliğim hobilerim ve teniz bir evim benim için mutluluk sebebi birde sağlık yerindeyse Allaha bin şükür.

geçenlerde facebookda  bir video seyretmemle başladı herşey. duşakabin temizliğini gösteriyor dakikalar içersinde ovalamadan pırıl pırıl yüzeyleri gösteriyordu elinde bir temizlik ürünü ile .hadi  canım abartı dedim benim için duşakabin temizliği önce cif türevi bir temizlik ürünü ile ovala sonra maddenin beyaz tortusu gidene kadar su akıt babam akıt:(  sonra yoğun çamaşır suyu dök beklet fırçala :( sabun kullandığımız için tortu bol temizlik zor. neyse uzatmıyım hemen sitelerine tıklayıp tüm videoları seyrettim  çok iddalılar hatta müşterilerden video isteyecek kadar .  başka ne var diye gezinirken microfiber bezler, cam bezleri, bulaşık pedlerinin renklerinin güzelliği:))) dayanamadım hatta aklımda bir kaç ürün var mob ve saç bonesi ha birde diğer temizlik ürünleri :)
bi deneyim bakalım nasıl onkarıda ilerde alırım dedim sonuçda ilkkez deneyeceğim ürünlere temkinli yaklaştım. bone ve mob çok satılan ürün olduğundan kalmamıştı.


bunlardan b17 fayans temziliğici işte meşhur duşakabinleri pırıl pırıl yapan 

diğeri lekeler için onuda ilk oareks mob ucunda deniyorum suyu görmeniz lazım aman allahım leş gibi oldu neden bu uçları beyaz yaparlarki:)))

cupcake in güzelliği :) mutfağımda güzel bir renk . anlık yıkanan bulaşıklarımın altı için bulaşık pedi . diğerleride güzel cupcake aşkına bu alındı:)

cam bezi olmasamıydı :)

microfiber mob ucu beyaz başlıkdan sıkılan bana yeşil uç en azından kir göstermez dedim onlarıda takarım kafaya öyle bir rahatsızım:))

inox temizliyici çizmeden parlatır :) inox davlumbazımı temizledim hiç çizik yok ;)

çelik tenceremdeki kalıntıyıda çizmeden temizledi bunuda sevdim


buda temizlik videom seyredin seyrettirin ve bu ürünü eğer benim gibi temizlikde telef olmıyım diyorsanız alın kolay ve etkili sonucu görün günahlarını almışım olurmu öyle şey derken . bataryaya sıkıyorsunuz parmağınızla bile dokunsanız kalıntı gidiyor . inanmayanlar videoma tıklasın

fıslat beklet durula eğer yoğun bir kir diyorsan bezle sıvazla durula 

facebook sayfası için tık tık

alışveriş için internet sayfası tık tık 

sizlerinde temizlikde vazgeçemediğiniz ürünleriniz varmı neler ?

benim için bu ürün tekrar alınabilecek ürünler arasına girdi .







2 yorum:

  1. hemen izleyeceğim videonuzu zira benim içinde duşakabin temizliği işkence :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle işkenceydi ama bu ürünle şipşak temizlik oluyor

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)