19 Mayıs 2016 Perşembe

La diva sabunları




koku hafızası diye bir olay var , bazı kokular insanı mutlu eder.beyaz  sabun kokusuda beni çocukluğuma götürür. temizlik, saflıkdır.

bi dönem duş jelini tercih etsemde jelin kaşıntı yapmasından dolayı uzunca bir süredir sabun kullanıyorum.  beyaz kalıp sabunuda severim hatta çamaşır çekmecilerime koyarım evet nostaljik e benim yaşımda elliye merdiven dayadı normaldir.

nerde sabun bulsam alırım onları kullanmadan bir süre banyoda dekorasyon amaçlı kullanırım:))  ievde banyo dolabımın bir gözü sabunlara ayrılmış durumda, düz olanlarıda eçete ile renklendiriyorum.  işte diva sabunlarıda benim için hem dekorasyon sonra duşda vazgeçilmezim diyebilirim.  a101 lerde kolayca bulabiliyorsunuz . arada farklı çeşitleride  perşembe kampanyalarında oluyor. 

bu sabunlar butik sabunlar gibi ama fiyatı onlara göre çok uygun.

geçen gün dalan sabunu saçıma süreyim biraz rengi aksın dedim aman allahım zamk gibi elim yapıştı . normalinde  sabun  cildi kurutur bu sabunlarda bunu yaşamıyorsunuz gerginlikde yaratmıyor .  sadece benmi bunu düşünüyorum diye bir googleyım dedim süslü sözlükde benimle aynı fikirde olanları görünce almaya devam. 


askılı masaj sabunları missler gibi kokuyor 
şu sabunların misss kokularının , şeklinin güzelliğinin, tatlılığı :o) 





bu minnoşlar ise tam minik kuvet içine koymalık , alaturka hanam sabunu tamda eski sabun kokusu 




bunlar a101 de çeşitlerine bulabileceğiniz  saç içinde kullanılabilir sabunlar. bi parantez açıp size saç boyanzı akıtmak istiyorsanız beyaz kalıp sabunla yıkamanızı önereyim;)




doğal serisinden bıttım, çay ağacı ve kükürt   bunlarda saç vr vücut kullanımlı 




peki bu şeffaf içinde lifleri gördüğünüz sabuna ne dersiniz 







şeffaf sabunlar 







 son aldığım missss kokulu sabunlara toplu bakışşş ;))) şimdilik çekmecelerimi kokutacak sonra banyodakiler duşa bunlar aksesuar olarak banyoya konacak sıralama bu şekilde oluyor.

hem uygun fiyatlı hem misss kokulu hemde görüntüsü güzell sabunlar diva sabunlar 



la diva sabunlarının internet sitesi için tıktık

sitedeki indirimlere bi göz atıp bu misss kokulu sabunlara bi bakın derim ;) 

misss kokulu günler 











3 yorum:

  1. Ben de bayılıyorum. Özellikle susamlı ve keçi sütlü olana hastayım. KAhveli de nefis kokuyordu. Ama şimdi sende görünce bu damla sakızlıyı ne yapıp edip bulmalıyım. En sevdiğim sabundur kendisi. Sen A101'den mi almıştın bunları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://ladivasabun.com sitesinde online satışları var .

      Sil
  2. Sağlıkla,güzelliklerle dolu mutlu bayramlar diliyorum.Sevgiler.... La divaları seviyorum bende

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)