30 Temmuz 2010 Cuma

bugün cuma

epeydir blogu boşlamışım. bunun nedenleri şirketde usb lere yasak konması ve benim yeni siparişlerim ojelerimle ilgili resimleri pc me atamamam :(
bugün cuma ama öyle bomba gibi değilim , sabah zor uyandım, hastalandım hastalanıcam ve sinir kat sayım ve hüznüm hat safada bide üzerine tuz ve biber olarak yöneticimden okkalı bi zılgıt eee bu zavallı yıldız ne yapsın blogu açıp içini döksün dimi:(

200 olmuş izleyici sayım heyo demem gereken yerde kaşlarım küçük emrah modunda maalesef 40 olmuşum halen çalışmak ve en kötüsü halen zılgıt yemek ahhh ahhhhh hayat her güzelliği birarada vermiyor maalesef :(

işhayatında hiç şanslı olmamışımdır hep aynı pozisyondaki insanlardan daha çok çalışıp daha sert müdürlerle muhatap olmam ve üzerine daha az para almam 23 sene bitti dile kolay ama hiçbirşey değişmedi.

Hep şükreden, herkese daha fazlasını isteyen , kimsenin bir şeyini kıskanmayan kendi çapında inançları olan birisiyim. sizde öylemisinizdir moraliniz dibe vururmu? zılgıt yersiniz ama mecburen gülümsemek zorundasınızdır , mahçup olmuşsunuzdur ama birşey olmamış gibi devam etmelisiniz.

neyse bu güzel cuma gününü yinede güzel sözlerle kapatmak istiyorum.

herkese hepimize bolllll sağlıklı, bolll güneşli , sıfır nemli , bollll kazançlı, bolll şanslı cumalar diliyorum, hayat her istediğinizi tırmalamadan sahip olmanızı nasip etsin

hayırlı cumalar

23 Temmuz 2010 Cuma

CHEAPSMELLS/HOT SUMMER CLEARANCE SALE:D

NYX marka sevenler hemen cheapsmells e ışınlanın%90 lara varan indirimler var bende kaptım tabi birşeyler ama
kapana kadar site ile ahbap oldum vallahi:) bir türlü siparişimi tamamlayamamıştım.
3 loose powder
1 compact powder
1 jumbo lip pen
1 nail polish
1 nail hardener
aldım , aslında az bile dimi:) nyx in compact powderı kendi sitesinde 25 dolar yazıyo:D
ev pudra ile doldu taştı ama halen alasım var yaw:)
herkese bol indirimli bi h.sonu diliyorum, tabiki bolll alışverişli;)
sevgiler

20 Temmuz 2010 Salı

çokmu kötüyüm:( yoksa çokmu şüpheci

bazı bloglarda hediye kampanyası yapılıyor ben hediyeleşme bloguna dönse bile onları yayınlıyorum birileri duysun izleyici sayıları artsın diye, tamam tamam hemde şansımı deniyorum:)
ama nedense bazı arkadaşlar bana güven vermiyo talihli şu diyo o kişinin isminin üzerine gidince bi bilgiye götürmüyor bloga götürmüyor olabilir blogu yoktur ama hiçbir link ibaresi olmuyor.
hediyelerde inanılmaz hani hep marka ürünler ee böyle oluncada izleyici sayısı anormal şekilde artıyor Allah artırsın gözüm yok ama sizede oldumu hiç şüpheye düştünüzmü?
yaaa çokmu kötüyüm:(

19 Temmuz 2010 Pazartesi

ARMUT KOLTUK

balkonuma armut koltuk istiyorum, bin çeşit fiyat var. koçtaşa gittim bi üzerinde koçtaş yazısı yoktu turuncu suni deri 70 lira pahalı geldi doğrusu:)
internetden bakıyorum 35 tl. bile var ama satıcı ile mailleşmemden çokda net cevaplar alamıyorum. ödeme nasıl olacak dedim firma bana hesap numarasını geçti:)
varmı istanbulda alabileceğim yada internetde bakabileceğim bir adres?

aslında yerlerede suni çim istiyorum yani balkonumu minik bir bahçe olsun diyorum. koçtaşda onada baktım vardı ama nasıl sert ve altı plastik yani ben paspaslar gibi delik delik olur yumuşak olur alır banyoda yıkarım dedim ama nerde:)
şirin bir balkon için öneriler bekliyorum ;)

14 Temmuz 2010 Çarşamba

blogger olmak

blog dünyasını sevgili edi sayesinde (stildirektörü) tanıyıp onun izlediği veya onu izleyenleri tıkladıkça tanıdım:)

ırazım canım benim sayesinde hiç görmeden dost olmak nasılmış öğrendim.

sonra haddim olmayarak bu blogu açtım. ne kadar becerebiliyorum Allah bilir , becerdiğim söylenemez. blogger olmak ciddiyetle izlenmek ayrı bir meziyet ;)

hatırlıyorumda bundan 6 ay önce ilk izleyici bölümünde bir arkadaş görünce nasıl sevinmiştim. sonra tanınmak istedim hangimiz istemeyizki , ama ne zormuş Allahım. onun için mümkün olsada bütün bloggerlara izleyici olsam diyorum çünkü izleyici sayısındaki artış inanılmaz keyiflendiriyor insanı.

daha önceleri söylemiştim eşim bi blogum olduğunu biliyor ama adresini bilmiyor (utanıyorum ne bileyim)
dün ellerimin resmini çekerken ne yapıyorsun dedi "bloguma koyucam , resim çekiyorum " dedim.
güldü izleyicin varmıki dedi ne diyosun 196 dedim , bugün itibariyle 197 ama:) yapma yaw dedi , ee birkez girmiş izleyici olmuş bir daha uğramamışlardır dedi, takip edildiğini biliyormusun dedi yooo dedim. ama olsunnn izleyici yerinde o rakamı görmek arada yazdığım yazılara yorum yapanları görmek beni mutlu ediyor. daha fazlasını bırak bu kadarı bile ilk açtığımda bir hayaldi .

becerikli bir insan değilim ne koyayım bloga :D düşün Allah düşün şöyle takip edilesi merak edilesi olsun diyorum:) olmuyor olmuyor :) öyle enteresan biriside değilimki , farklı bir tarafımda yok çok avaraj birisiyim sanırım yani sokakda gördüklerinizden 10 kişiden belki 8 i gibiyim. farklı bir karakterim yok, pardon pardon ben halen eskisi kadar iyi niyetli ve politik bir insan değilim (bu meziyetmi:) ) bu dünyalık bir insan olmadığım kesin. diğer dünya (inşallah orada makbul bir insanımdır, ama nerdeee)

neyse yine çenem düştü, onun için siz usta bloggerlardan ricam biraz bizlere destek çıkın hiç değilse tesadüfi bizim bloglara tıkladıysanız bi izleyiverin ne olur :) Hayda şimdide yalvarmaya başladım yaww:) aaaa yazık bana:)

herkesin günü güzel, yarını güzel, şanslı, keyifli, mutlu ve sağlıklı olsun
sevgiler

E.L.F FREE SHIPPING !!!!



bazı bloglarda elf in free shippingini kaçıran arkadaşları okudum. hazır bi haber almışken paylaşayım dedim.
ne duruyorsunuz bugece yarısına kadar 14JULEU kodu ile 10 sterlin ve üzeri alışverişinizde kargo bedava:)



e.l.f. CosmeticsVive la revolution cosmétique! To celebrate our very own cosmetic revolution (well and also the French Revolution if you are into history...), we offer FREE SHIPPING for all orders over £10 (excluding shipping). Codes: 14JULUK for UK customers and 14JULEU for European orders. Offer ends today 14th July at 12am Midnight (UK time). Only one code may be used per order. Don't lose your head!16

12 Temmuz 2010 Pazartesi

BOBBI BROWN/SATILIK-TAKAS OLABİLİR:)



Nem Zengini Fondöten SPF15 - #5 Bal 30ml/1oz
Moisture Rich Foundation SPF15 - #5 Honey
• Doğal, nemlendirici fondöten.
• Cildin susuzluğunu giderici formülü ile orta derecede örtücülük sağlar.
• SPF15 UV ışınlarına karşı gün boyu en uygun ölçüde koruma sunar.
• Cildinize en uygun düzeyde nem sağlar.
• Kusursuz ve genç görünümlü bir son yaratır.
evet strawberry açıklaması böyle ürün şu an 75 tl. ye strawberry de satılıyor. ben niye satıyorum? çünkü tenime uymadı ben esmerim kullanmadım elimin üzerinde denedim. ürün kutusuzdur çünkü ben aldığım ürünleri hemen kutularını atarım:(
almak isteyen veya başka elinde kullanamadığı bir ürünü ile takas etmek isteyen varmı? 68,5 tl. verdim kullanamadım içim gitti duruyor öyleeee mahsun mahsun:) her türlü teklife açığım ben ürün için 50tl. istiyorum oda kutusunu attığım ve elimin üzerinde denediğim için. bobbi brown kalitesinide tartışmaya gerek yok dimi? g.g.de uğraşamadım çünkü benim böyle satış kabileyetim yok. belki görüp isteyen olabilir diye bloguma koyayım dedim(yalannnn ıraza sordum o söyledi:) )

en azından bi fikir verin ne yapayım diye?
sevgiler

5 Temmuz 2010 Pazartesi

ayrıntılı makyaj

resim beklersiniz ama koymicim kızlar:) cesaretim yok halen yüzümü koymaya. zaten resimde çekemiyorum:)
pazar günü yakın bir tanıdığımızın düğününe giderken ayrıntılı bir makyaj yapayım dedim anam ne zormuş:)
baktım vallahi bütün herşeyim var malzeme olarak başladım sürmeye:)
ilk olarak nemlendirdim cildimi (clinique ddf )
elf eyelid primer göz kapaklarıma
elf face primer tüm yüzüme
biraz bekledim yüzüm biraz çeksin diye (tabire bak:) )
göz altlarıma lancome effacernes kapatıcı
tüm yüzüme scott barnes (hastasıyım bu adamın:) ) loose powder caramel
bronzer olarak yine scott barnes 24 KT bronz (ahh kozmosim ahhh onun gazıyla almıştım)(pumpkinin uygulamasını seydetmiştim uygulamaya çalıştım )
allık olarak revlon golden affair naughty or spice
aydınlatıcı olarak yine scott barnes diamond dust
gözlerime önce nyx in pearlmania (sanırım böyle yazılıyordu) toz pembe pigment
gölgeleme olarak yine scott barnes (karbon rengi ) far la yaptım sonra blend ettim(vay anam vay tabirlere bak)
dudaklarıma nyx in lip gloss real nude
sonra tekrar göz altlarıma baktım ve biraz elf in studio serisinden Under Eye Concealer & Highlighter sürdüm
en sonda hesapda gg den aldığım (kazıklandığım) fırça setinden kocaman fanı ile şöyle bi süpürdüm:)

şunu söyleyebilirim süre kısıtlı olmasa daha zevkli olurdu makyaj yapmak ama ben süreyi hesap edememişim arka arkaya sürüyorum eşim daha bitmedimi diye içerden uyarıyor:) ilk defa saçlarımı yapmadan makyajımı bi taç la geriye atıp yapmıştım (banyodan çıkar çıkmaz kurutmadan) sonrasında saçlarımı yaptım
fön makinesi ile kafamı öne eyip kuruttum sonra bir kaç fırça darbesi ile önlerini şekillendirdim(saçlarım kısa ) istedğim şekli alıncada loreal professionnel Tecni.Art Sabitleyici Jöle (kesinlikle tavsiye ederim ) ve daxın mor teneke kutusunda olan biraz yağlı Super-Neat ile şekil verdim . en son taft ın spreyini boca ettim.
bütün gece ne makyajımda (biraz allığım uçmuş:) ) nede saçlarımda bir dağılma olmadıki deniz kenarında açıkda bir düğündü nem anormaldi ama benim saçlar yeni yapılmış gibiydi:) ahh keşke gösterebilseydim:)

böyle kızlar, eee bundan ne anladık hiçbir resim v.s. yok sadece konuştun geveze diyebilirsiniz eşimden tam not aldım makyaj ve saçlarım konusunda:)

valla yazarken yoruldum yahu nasıl yapmışım ben bunca şeyi:) bu makyajı hergün bu kadar ayrıntılı yapan varmı aranızda? vakti nasıl buluyorsunuz