26 Ekim 2010 Salı

cheapsmells ve cherryculture alışverişlerim








nyx rujlar ve blush cherryculture den arkadaşıma ruj gerekliydi bende bunları yaptım aradan:)
hep gözüm vardı bu canlı renklerde yaa benim huyum değişti vallahi abimin eşi dalga geçiyo rahmetli aysel gürel gibi olacaksın yaşlanınca diye:) çünkü ben naturel renklerden hoşlanan yıldız böyle canlı canlı renkler seçiyorum oda hep sizin yüzünüzden:))))))
wet n wild buda cheapsmells alışverişim sırasında indirime giren bi marka baktım google dan çokda kötü birşeyler yazılmamış hadi şans vereyim dedim allık çok güzel, pudra ivory almışım ne akla hizmetse:) çünkü ben esmerim artık oda abimin eşine hediye ederim;) loreal re perfect foundation ise yine indirime giren bi üründü acaba diyorum çokmu yaşı geçkinlere hizmet veren bi fondoten ne dersiniz? varmı bilen:)
bu alışverişimle ilgili başka detay istiyorsanız söyleyin lütfen yazayım ahhh şu swatch işini bi yapsam dimi:)

bakalım blog 1 yaşında olacak ama ben halen yavaş yavaş ısınıyorum bu işlere:)

güzel günler diliyorum

25 Ekim 2010 Pazartesi

yeni ojelerim:)



parfümeri görüpde ojelere bakmammı:) bakıpda almammı :) alix avienin iki rengini aldım kahverengi olanıda sürdüm hemen içinde minik ışıltıları var diğeri chanel çakması
flormar olan ise e baktım gözüm kalmasın bendede yok sanırım diye aldığım bi koyu pembe

21 Ekim 2010 Perşembe

hakkın varmı !

sabah 09:00 akşam 18:00 olarak çalıştığımız hayatımızın çoğu vaktinin geçtiği işyerlerinde insanların bizi sinirlendirmeye hakkı varmı??? günü kötü geçirmemizi , ellimizi ayağımı titretmesi , sinirden kudurmamızı bunu iki üç abuk kelime ile başarması :( hırs , para insanlarda şu iki duygu olduğu sürece ben hayvanları hakikaten daha çok seviyorum.

perşembeki cumadan önceki gün olduğu için çok severim bi hıyarın yüzünden sinirlerim altüst oldu. zaten geçen salı dan beri hastayım üstelik 4 gecedir öksürükden uyuyamıyorum. kahretsin yaaa .... insanın lanet olsun bu işyerine diyip çantasını alıp çıkası geliyor vallahi . keşke öyle bi lüksümüz olsa:(

23 senedir sürekli hayal kurarım bi gün milli piyango (23 sene önce milli piyango derdim) şimdi loto vursa söylemeden gelsem işe en ufak bi terbiyesizlikde o hıyara haddini bildirip dosyaları fırlatıp çıksam:)

ahhh ahhh emekli olucam lotonun vurduğu yok :) paşa paşa çalış emekli ol evde yayıl diye kendimi teselli ediyorum.

neyse sıkıntımı paylaşmak istedim, sıktıysam özür :(

20 Ekim 2010 Çarşamba

VIVA NAILS - İNDİRİM KODU:)

Hey Everyone!

As every year - TODAY we start our annual
MAD MAD Sticker & Water Decal Weekend! :-)

All "Viva La Nails" customers get 30% on ALL nail art
stickers and water decals from our online shop:

http://www.vivalanails.co.uk/

To get this discount simply use a special
coupon code on the checkout page.

And the coupon code is: mad

Offer starts today (20th October) and ends
on Sunday (midnight of 24th October).

For Water decals click on the link below:

Water Decals

and for stickers click here:

Stickers

Thanks for shopping @ Viva La Nails!

Best Regards,
Una Pecatti
Founder/President
http://www.VivaLaNails.co.uk

19 Ekim 2010 Salı

edi bu sana:)

sürekli bi giveaway yazılarından eski dostum edişko ya :) fenalık gelmiş olmalıki bana her cevabında yazı bekliyorum yazı demekden kız fenalaştı ben giveaway , verin hediyeleri baan demekden alamadım kendimi.

bu bloger olmak zor zenaatmış mirim ben ne bileyim böyle hergün güzel can alıcı birşeyler yaz ilgi çeksin insanlar okusun. benimki tam anlamıyla hediye dağıtan bloglardan olmuş pıyyyyyyyy aboooo:) amacım oda değildi.
ilk başda yaw herkes makyajını kıyafetini paylaşıyor bende ojelerimi dedim ama bu ayrı bi bloggerlıkmış anacım.
hemde az eziyetli değil. değişik değişik ojeler al onları sür kurusun yok fotola yok nail artları al onlarla birşey yap
neymiş bu bee tırnak kalmaz silmekden:)
benki ellerimin güzel olduğu iltifatını aldığım için (yok yok ençok iltifat ellerden geldi başka biryerden değil:) )
fena havalanıp başladım pısssss diye söndüm ne eller varmış , ne azimli arkadaşlar varmış örneğin zuzu :) canım benim bayılıyorum onun ellerine ojelerine bakmaya yakın olsa git karıştır ojeleri kaybol içinde, sonraaa hangi oje yakışmazki bana oda ayrı bi arkadaş oo pullu güllü ojelere insanın canını çektirtiyo:)
viva nail dendi zıpladım siteye aldım hatta ki nfu ohhh ojeler varya ondan kendim yaptım pulları döktüm kırmızının içine sürülmeyi bekliyoo:)
sonra kedoşum var onu yazsam yeter dimi onun anlatsam ona aşkımı dile getirsem.

oyyyy anacım ben ne yapsam ediiiiii yaz demesi kolay akıl ver çıtır tazem , kıvrak bebeğim , enerji içeceğim, bloger idolum nerdesinnnnn????

18 Ekim 2010 Pazartesi

FLORMAR PRETTY COMPACT ALLIK






Watson da flormarın bazı ürünlerine ikincisi %50 olduğunu görünce bloglarda sıkça rastladığım fiyatı uygun gelen bu allıkları aldım. nasıllar bol pigmentli değiller mesela revlon allıklar anormal pigmentli sadece pıt pıt diye dokunduruyorsunuz bunu buluyorsunuz . bence daha iyi bari çabuk biterler sonuçda allık hastalığım var bitmiyorlar yenilerini alamıyorum:)
memnunmuyum evet, bir daha alırmıyım(vaybe bu lafı ilk defa ediyorum:) ) almam çünkü bunları bitiremem
yeni allıklarda yeni markalara yöneliyorum:)

4 Ekim 2010 Pazartesi

microenjeksiyon/son bölüm



eeee nerede kalmıştık evet 2 kere denedik ne oldu elde var koskoca sıfır, gözyaşı , düşkırıklığı, depresyon , maddi kayıp
tamam Allahın hakkı 3 dedik yine aynı yerde pakize tarzı da bu sefer ne olacak farklı birşey yani ilaç yüksek doz verilecek ama baskılamada verilecek koldan iğnede yapılacak yani dur denecek yumurtalara çatlama zamanın var:)
ilaçların bulunması vurulması onun verdiği şişkinlik sıkıntı bunları unutmuşum ben sadece aklımda kalan özeti yazıyorum:) düşünün bu özet :)

hadi dedik bir kere daha yine başlandı herşey eşim karnımdan ve kolumdan olan deri altı iğnelerimi vuruyor günler geçiyor toplanıyor , dölleniyor yine döllenmede problem oluyor ama bu sefer transfer okadar sancılı süreç değil tamam deniyor. dr. çok ümitli ya olacak ya olacak diyo (ilkinde umutsuz konuştuğunda sen ne bilirsin demiştim içimden herşeyi Allah bilir:) , bu seferde ya olacak ya olacak diyo yine ben aynı cümleyi içimden mırıldanıyorum) bu seferde yatma safhası ama kan verip işyerime geliyorum. hadi telefon çal ve çalıyor karşımda uyuzmu uyuz bi ses negatif diyo bu diyen kim bizim yakınlarımızda bi hastanenin labaratuvarındaki bi hemşire tedavi olduğumuz hastane ile alakası yok. bana faks çekin diyorum üzerine Halil İbrahim bey ilaçları bırakıyorum sonuç negatif diye not ekleyip dr. yazıyorum. hemen arkadaşımı arayıp yine olmadı yanıma gel diyorum(aynı işyerinde farklı katlarda olan bir arkadaş) ağla ağla bilmeyenler problemi soruyor anlatamıyorum:((((( sigara içiyorum ağlıyorum . ertesi gün yine bende tık yok yani yine normale dönmüşüm ağlamak sızlamak yok.

bu arada eşimde bir rahatsızlık çıkıyor enteresan bi hastalık pek bilinmeyen skleroderma okadar üzülüyorum ki aman o iyi olsun varsın bebeğim olmasın diyorum. ve defteri tamamen kapatıyorum.dr. arıyor gelin konuşalım diyo . gittik iki tane fingirdek hatunda bizden önce dr. un odasına giriyor. sonra biz anlatıyor anlatıyor yumurtalar kalitesiz dış kabuklar kalın v.s. v.s. v.s. sonuç donorr egg 'yani yumurta bağışı' zaten dr. um Kıbrısdaki yerin başındaki dr. hayır diyorum neden diyo o benim çocuğum olmayacak diyorum. ve aklımdaki soruyu soruyorum bizden önceki bayanlar kim işte onlarda yumurta bağışçısı diyo haa diyorum bu kadınların yumurtalarındanmı teşekkürler kalsın. ne kadar doğru ne kadar yanlışım bilmiyorum. ama sonuçda Allah nasip etmemişse bişeyleri bu kadar zorlamanın anlamı yok.
ağlamadımmı ağladım , yıprattım hem kendimi hem eşimi . sonra oturdum dua ettim herşeyin hayırlısı böyleymiş diye ve bana dayanma gücü nasip et Allahım diye. Güzel rabbim dualarımı kabul etti içimden o yangını aldı geriye razı olmuş içi rahatlamış bi yıldız kaldı. hani bi söz vardır yapabileceklerim için güç, yapamayacaklarım için sabır ve ikisinin farkını anlayabilmek için akıl haaa benimki tam o hesap arkadaşlar.

herkesin bebeği olması şart değilki , hayatımın 5 senesi bebek mücadelesi ile geçti 30-35 yaş arası 5 senedirde kapattım konuyu hayırlısı buymuş diye . Allah başka elem keder vermesin kimseye. ne hastalıklar var dermanı olmayan onların yanında benimki hakikaten bi lüks istek geldi. sonrasında kızımın (kuşumun) yanına dışarda baktığım kedimi aldım eve oda erkek:) . kızım 22 haziranda öldü, oğlum 2 senedir benimle . bi çocuğum olsa anca bu kadar sevebilirdim anlamayan anlamasın ne zorun var kediyle desin. derdin yok kediyle uğraşıyorsun desinler varsın desinler. hep dışardaki insanlar değilmi ne zaman evleniyorsun yaşın bak geldi, eee evlendin çocuk e çocuk olur ikinci nedir kardeşim bi durun yaa sizin içinmi ben yaşıyorum . ben belki böylede mutluyum SANANE! 10 yıl önce halime üzülen vah vah diyenler şimdi ne şanslısın bak uğraşacağın bi çocuğun yok diyorlar. yok okuldu yok dersdi . Allah hepimize herkese tüm yarattığı canlılara herşeyin ama herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını mutlu ve huzurlusunu nasip etsin.

sevgiler

NYX MAVİ OJE







cheapsmells alışverişimde aldığım mavi oje, ambalajında çok güzel bi mavi hatta gri mavi (ne derler mavi alttonlu gri) ama tırnağımda sedefli bi beyaza dönüştü . hiç tepki almadı tabiki sadece sedefli ojenin modası kalmadıki diyenler oldu:) çıkartırken pamuk yine mavi oldu oda ilginç bi olay anlamadım gitti :)

sedefli oje daha kolay sürülen ve iz bırakmayan sanki daha çabuk kuruyan ojeler oluyor bilmiyorum ben daha rahat ediyorum ama modası kalmadı dediler ya bi buruldum sankim:D

öpüldünüz

1 Ekim 2010 Cuma

cuma , hüzün, mutluluk:)

cuma günü dinlediğim bir şarkıyı yazayım istiyorum
hayatımda ayrı bir yeri olan bu şarkıyı ne zaman dinlesem hüzünlenirim

kolay olmayacak elbet üzüleceğim
mutlaka bir iz bırakacak
belkide çocuk gibi sana küseceğim
seneler sonra utanarak
dokunup birer birer sevdiğin eşyalara
hatta belki ağlayacağım
acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
ne olursa olsun seni unutacağım
seni sevdiğimi unut
sevişmelerimiz yalan
unut beni de her yalan gibi unut
o sevgilerki yoktular
onlar ümitlerimizdi
ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan
unut benide her yalan gibi unut

varmı sizlerinde derinden etkileyen dinlediğiniz zaman o günlere götüren şarkılar ??? paylaşırmısınız?

çok güzel bir cuma, çok güzel bir haftasonu diliyorum

sevgiler

VIVA NAILS:)



gelen zarfı çekmişim içinden çıkanları çekmedim:) süpriz :) aşağı yukarı bütün bloglara aynı şeyler gelmiş benimkilerde aynısı diyebilirim. bir tane stickerı denedim ojemi sürdüm kurudukdan sonrada stickerı yapıştırdım
ilk gün üstüne parlatıcı sürmediğimden ayrılır gibi oldu akşamı bi parlatıcı ile sabitledim:)
resimler neden eklenmiyor yaw kırkkez upload ediyorum beceremedim bir türlü :(

resimleri sonra eklerim:)