30 Ekim 2011 Pazar

lila kutu




gec kalinmis bi yazi daha lila kutum geldi hemde gunler hatta 1 haftayi bile gecti' durun bakimmm 2 haftami oldu???????

once is degisikligim sonra yasanan birbirinden uzucu yurdum olaylari:(((( bu cicic kutuyu aldigimi anlatmama engel oldu

neydi lila kutu;

Marka, ürün ve bilgi kalabalığından payını fazlasıyla alan güzellik ve kozmetik sektöründe son kullanıcının kafası oldukça karışmış durumda. Kimi zaman aradıkları markanın deneme-boyunu bulamıyorlar kimi zaman da istemeye çekiniyorlar. Bulduklarında ise orada ve o anda deneyip hızlı karar vermek de çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor. Kozmetik ve güzellik ürünlerinde doğru bilgilere ulaşabilmek ise ayrı bir sıkıntı. Şimdi, hem markaların hem de son kullanıcıların işini kolaylaştıracak yepyeni bir sistem var: LilaKutu!


LilaKutu, iş modelini ve faaliyetlerini üç bacak üstüne kurguluyor:


ñ Son kullanıcının ürün keşfedebilmesini sağlayan görsel içerik ve bilgiler;
ñ Farklı markaların farklı ürünlerinin deneme boylarının bulunduğu tester kutu aylık aboneliği;
ñ İncelenen-denenen-beğenilen ürünlerin bir tıkla satın alınabildiği e-ticaret platformu


Cilt, saç ve kişisel bakım yanısıra makyaj ve parfüm kategorilerinden uzmanları da çalışma ekibine katmaya başlayan LilaKutu, internet sitesi üzerinden; yeni ve farklı ürünlerin detaylı bilgileri ve konuyla ilgili uzman görüşleri, kendi prodüksiyon ekibi tarafından hazırlanan uygulamalı video ve görselleri ile günlük hayatı kolaylaştıran püf noktalarından oluşan içerik hizmetini son kullanıcılara ücretsiz olarak sunuyor.


Takipçilerine güzellik ve kozmetik konusunda ki hassasiyet, tarz ve tercihlerini kolayca ve güvenle paylaşabilmeleri için bir online “Güzellik Profili” oluşturmalarını da sağlayan LilaKutu, oluşturulan profile göre kişiye özel ürün ve içerik bilgilerini de ücretsiz olarak sunuyor.


Bir adım ileri giderek ürünleri evinin rahatlığında denemek isteyenler için ise LilaKutu 19TL aylık abonelik servisi de sağlıyor. Bu servis ile aboneler, her ay kapılarına teslim edilen alımlı bir lila kutu içerisinde farklı markaların deneme boyu ürünleriyle buluşuyor.


Revigen, Pastel, Rare Blossom, Eczacıbaşı-Beirsdorf Nivea, 8X4, Schwartzkopf, Clarins, Davidoff, Calvin Klein, Aisha gibi Türkiye ve dünyanın önde gelen bir çok markasına pazarlama iş ortağı olarak çözüm sunmaya başlayan LilaKutu kısa sürede diğer markalar için de yeni bir tanıtım, pazarlama ve iletişim platformu olmayı hedefliyor.



benim gibi numune urun kullanmadan urun almayan numune urunlere minnok ambalajlarina hasta olanlar icin bicilmis kaftan

29 Ekim 2011 Cumartesi

tirnaklarimda siyah



kotu gunlerde icimden canli renk surmek gelmeyince flormarin pearl black surdum ilk surdugum aksam guzeldi ama sabah kalkinca hicbir ozelligi kalmamisti. bende silmek istedim ama sildikden sonraki tirnaklarimin igrenc halinide resimledim:(
kolay temizlenmiyorki altinda tirnak koruyucum vardi sanki tiranklarimin icine surmusum gibi icleride simsiyah olmustu:(
pamukla iclerini temizledim sonrasinda tirnaklarimi fircaladim
kisacasi beni cok ugrastirdi bu oje

25 Ekim 2011 Salı

hayat simsiyah:(

üstüste gelen haberler, toparlanamadan başka bir olay hayatı simsiyah görmeme neden oldu:(
dün van depremi haberlerini seyrederken kameraya takılan ordan oraya koşturup fatoş kızım diye bağıran adamın çaresizliğini içimde hissettim. hem ağlıyorum hem seyrediyorum:( komutanım ordadır diyo :( ordadır dediği yer enkazdan başka birşey değil oradan sağ çıkmanın bir mucize olduğunu algılayamıyor halen bir sağa bir sola koşup fatoş diye adam bağırıyor ben ağlıyorum:(
insanlar bomboş bakıyor etrafa ağlamakla şaşkınlık arasında kalmışlar aynıı marmara depremindeki görüntüler :((((
Allah beterinden korusun , diyecek başka söz bulamıyorum:(

19 Ekim 2011 Çarşamba

HAKKARİ DE HAİN SALDIRI:(((((((


Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 26 güvenlik görevlisi şehit düştü. 22 güvenlik kuvveti yaralandı.

Hakkari'ye bağlı Çukurca ve Yüksekova ilçelerinin askeri ve polis noktalarına uzun namlulu silahlarla saldırılar gerçekleşti.

Teröristler dün gece saat 01:00 sularında güvenlik noktalarına ve asker ile polis lojmanlarına ateş açtılar. Güvenlik kuvvvetlerinin anında karşılık vermesiyle, güvenlik kuvvetleriyle teröristler arasında çatışmalar başladı. Görgü tanıkları çatışmaların sabah saat 05:00'a kadar sürdüğünü aktardı.

(Habertürk gazetesinden alıntıdır)

sözün bittiği yer :(

16 Ekim 2011 Pazar

ojeeeeeeeeeeee ceeeeeeeeeeeee:)







yine oje aldim:) bu sefer bim den 3 lu color me hemen resimledim
yesilimsi olani sephoranin bi rengine benzettigimden aldim diger 2 si pastel ve g.r

gelin gorunki gabrini diamond ile pastel birebir kardes:) birde a101 den dogal sabun diyo diva akne vs. iyi geliyomus bakalim

hemen sizler icin resimledim . colour me ler kajal kozmetikmis siseleri cok sik geliyor bana

bi gun usenmiyip birebir ayni ojelerimi resimlicem oje sayisi 200 u gecince ayni renk alma olayi artiyor

bakin bakalim begenecekmisiniz

14 Ekim 2011 Cuma

cekilis hakkinda cooook onemli

sevgili tannesi bana sunlari yazmis
Yıldızcım merhaba,
ben senin düzenlediğin çekilişlere katılmayı çok istiyor ama katılamıyorum.
Tüm yazıyı (sadece fotoyu ya da linki değil) yayınlama zorunluluğu, izim soy isim zorunluluğu, facebook vs gibi gerçek kimliği açıklama zorunluluğu getiren tüm zorlayıcı şartları aynı anda istiyorsun. Ben mesela kişisel blog yazdığım için bunları yapmaya çekiniyorum.
Belki firmalar istiyor bunları diyeceksin ama China Glaze çekilişi yapan hiç bir blogta bu şartlar koşulmamıştı.
Bunları bu şekilde paylaştığım için kırılmadığını umuyorum.
Yorumların ve katılımın her zaman yüksek olmasını isteyen bir blogger olduğun için, katılımları arttırması bakımında belki bunları söylemem gerekir diye düşündüm.
Sevgiler,
Tannesi


bu aciklamaya kadar okunuyor ama neden katilim az diye dusunuyordum gorseller resimler istemeyi ilk postu taslak olarak hazirladigimda yazmis sonra cikarmistim dikkat ederseniz birkac kez post silindi tekrar eklendi. gercek isim cok haklisiniz bende yazmak istemiyorum ve isim soyisimler basharflerini belirtiyorum ama bazi arkadaslar inanin uye olduk diyp olmuyorlar check edebilmek icin istiyorum , yaptim diyeni vicdanina birakayim olurmu katilmak isteyen ve sirf bu yuzden katilmayanlar vardir onlari kirmayalim gercekten isteyen birisine gitsin;) blogunda bile yayinlamak istemeyenler oluyor ben katildigim tum cekilisleri yaziyorum benim blogumda gorup katilan olur dusuncesiyle
blogumu izlemeye alin derkende o sayinin birbir artmasi inanin benim icin manevi haz , bu yazimi okuyan ve katilmak isteyen herkesi cekilisime bekliyorum

aciklama icin tskler tannesi

sansiniz bolll olsun

hediye:)

http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/10/hediye-gimoradan-altn-kolye-ve-inci.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+IAmTheLizardQueen+%28I+Am+The+Lizard+Queen%29hediye vermeyede almayada doyamıyormuyum neyim:) ama artık herkes doymuş olacakki katılım eskisi gibi olmuyor???

13 Ekim 2011 Perşembe

CHINA GLAZE -GIVEAWAY




Bilen bilir tam bir oje delisiyim , benim için en güzel hediye ojedir. sizlerinde böyle bir hastalığınız varsa hiç bir zaman modası geçmeyecek özellikle beyler tarafından en çok beğenilen bir french set istemezmisiniz?


China Glaze resmi Türkiye Distribütörü Tanaçan Kozmetik ile ortaklaşa bi giveaway yapalım dedik. iyi yapmışız dimi:D
eee kimdir bu Tanaçan Kozmetik ???
Tanaçan Turizm ve Kozmetik A.Ş. adı altında 1984 yılında kurulan şirketimiz çeyrek asırı aşkın bir süredir sektörümüze hizmet vermektedir. Üründe kaliteyi, serviste güveninirliği ve eğitimde en üst seviyeyi önemseyen tüm kuaför, güzellik salonları, spa, manikür-pedikür-ağda salonlarının vazgeçilmez ihtiyaçları olan sir ağda parafin, makyaj, manikür pedikür, hijyen ve tek kullanımlık ürün ihtiyaçlarını en güvenilir ve kaliteli ürünlerle karşılamak şirketimizin ilkesi haline gelmiştir. Tanaçan kozmetik çalışanları ürün satış öncesi ve sonrası hizmetleri, güçlü ve güvenilir bayilik ve ürün dağıtım ağı, en son teknolojilerle verilen eğitimleri, sağlık bakanlığı onaylı ürünleri, sanayi bakanlığı onaylı cihaz teknik servis danışmanlık ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Ürün, servis, eğitim kalitesinden ödün vermeden sektörün tüm ihtiyaçlarınıda en kaliteli ürünlerle karşılamak, sektörel sorunlara birlikte yanıt vermek Tanaçan Kozmetik A.Ş'nin öncelikli hedeflerindendir.

http://www.tanacan.com

yapman gerekenler ;


*Blogunda bu çekilişi paylaşmak ve linkini bildirmek, chinaglaze size neler hissetiriyor bunu yazmak, ayrıca sizi en etkileyen china glaze rengini yorum olarak bırakmak
Blogunuz yoksa (ee artık ne duruyorsunuz bi blog açın bi siz kaldınız) blog açmak dermişim:)şaka bir yana kullandığınız sosyal paylaşım sitelerinde yarışmamızı duyurmak ve üyelik bilgilerinizi yine yorum olarak bırakmak:)

*Tanaçan kozmetiğin ; facebook .http://www.facebook.com/ChinaGlazeTanacan.... ve twitter http://mobile.twitter.com/tanacankozmetikda üye olmak ve kendilerine yildizlimakyaj.blogspot bu yarışma dolayısıyla üye olduğunu belirten bir mesaj atmak

*Tabiki benim blogumu takip etmek;)

isteklerimi yerine getirmeyenleri üzülerek çekilişe katılamayacaklar:( ben her yorumda sitesine veya belirtmiş olduğu sosyal paylaşım sitesinde belirtmişmi diye kontrol ediyorum, bunu yapıyorum çünkü bunu yapanlara haksızlık olmasını hiç istemiyorum.

Yarışmamız 4 kasımda bitecek kazanan bayram sonrası neticelenecek o vakte kadar benden nasıl kazanacağınızı duymayacaksınız siz belirtilen isteklerimi yapın gerisini bana bırakın , bu bir sır:) şışşşşşt lütfen söyleme blog
bakın belki ;
en güzel yorum yapan olabilir
yorum gönderen 12. olur,
yada tümden random.org a bırakırız ;)
lütfen yorum bırakırken tüm bilgilerinizi tam gönderinki sizi arayıp bulamadığımız an tekrar çekiliş yapmak zorunda kalmayalım bu güzel setten mahrum kalmayın ;)

belirlemiş olduğumuz kişiye Tanaçan Kozmetik ilk resimde gördüğünüz french seti (base coat, top coat , bir beyaz , bir pembe oje) gönderecek ;)


Hayatınız ojeler kadar renkli geçsin

hediye veriyorum:)

bugün benden bir süpriz bekliyorsunuz dimi , ay ben bunu her ay yapmak istiyorum hediye dağıtmak almak kadar zevkli:)
şimdiye kadar hiçbirşey kazanamadım, bu sıralar bir hediye alsam ne mutlu olurum, hadi konuşma hediye ver diyen herkesi bekliyorum.

hediyenin büyüğü küçüğü olmazmış ben öyle yapıyorum takip ettiğim blogların çekilişlerine katılıyorum şans bu bellimi olur :) bazen dilek bile tutuyorum bu hediye benim olursa ....... gibi:)
kimi zamanda evrene mesaj gönderiyorum bu benim olsun diye ki bu dileğim birkez gerçekleşti sevgili nonni nin o güzeller güzeli hediye kutusu evren mesajımı duymuş olacakki o ay bana kısmet oldu:)
blog dünyasını seviyorum, umarım içimdeki güzel düşünceleri o güzelliği ile sizlere yansıtabiliyorumdur.

ilk blogu açtığımda 1 izleyicimde çıldırmıştım vallahi ayyy birisi beni okuyor takip ediyor :)
halen en yakınlarım blogumu bilmez sizinle benim arama tanıdık girsin istemiyorum:)
kimi zaman utanıyorum kaç yaşına gelmiş uğraştığı şeye bak denilecek diye ödümmm kopuyo eeee beni en iyi anlayanlarla olayım bunu kimseye söylemeyeyim olsun bitsin dimi:)

offf tamam çenem düştü :) lütfen katılım çok olsun bu beni çok mutlu edecek , bi bakıyorum 100 kişi okumuş ama yorum 20 kişi bırakmış diyelim bu seferde beğenmediniz diye çok üzülüyorum tamam duygusalım biliyorum ama ne yapalım bennnnnnnnnnnnnnn böyleyimmmmmmm

sevgiler:)

12 Ekim 2011 Çarşamba

istek uzerine oje karsilastirmasi:)




emerald in blogundaki kirmizi ojeyi acaba benziyormu diyip aldigim flormar sonrasi evde iki tane daha benzer ojem oldugunu yazmistim benden karsilastirma isteyen sevgili oje zevki icin tirnakda durusunuda foto.ladim:) hepsi tek kat surulmusturresimler tam net cikmadi flormar en acigi golden rose ise en koyusu oldu:) inanin gozuktugunden daha guzeller;)

benim french ve opak bordo oje seven kocisim ucunude begenmedi:D

siz nasil buldunuz

varmısınız bir hediyeye daha:)

ozaman sıkı durun çok yakında evet evet çooook yakında bu hafta bitmeden bir hediye kampanyam daha olacak:)



hiçde süpriz yapamam ben yaa ben bile söylememek için zor duruyorum :)

sirke gittim:(


c.tesi günü tuttum viaportda kurulan paris sirkine gittim.
eşim hatta senin gibi bir hayvan sever hayvanların sergilendiği sirke niye gidiyoruz desede merak ettim.
hay etmez olaydım . ilk yarıda çıktım.
acunun düzenlediği yeteneksizsinizdeki amatör yarışmacıların bile orada çıkan kendini bi halt sanan tabak çeviren bi ahmak , sonrasında kumaşlarla bi gösteri yapan matmazel bilmem ne çıktı hadi dedik.
eşşeklerle gösteri yapan kendini insan sanan bok çuvalı kılıklı bi yaratık çıktı yani sahneye atlayıp bırak şu eşşekleri rahat dememek için zor tuttum kendimi zavallı hayvanlar bu eğitimleri alırken nelere maruz kaldıklarını düşündükçe çıldırdım:(
sonra köpekler çıktı yavrum nasıl taklalar atıyor bi minik mama için (hani eğitimlerdede mama verilir ya)
sonrasındada kaplanlar onlar ne muhteşem varlıklar öyle benim kedoşumun büyüğü sanki aynı hareketler ama benim kedoşumun kaç katı desemki öyle büyükler:) yine o bok çuvalı çıktı kaplanlarla suratında meymenet yok gıcık oldum
ilk yarı bitti eşim bana ben eşime baktım bence çıkalım diye çıktık.
çocukken olayı bilmez zevkle pazar günleri tv de seyrederdim ama gerçeğini düşünecek olursak sirkde o hareketleri yapsınlar diye kimbilir ne eziyetlere açlığa birde gösteri saatine kadar daracık kafeslerde tutuluyorlar o ülkeden o ülkeye taşınmalarıda olayın başka kötü boyutu

eee bu kadar şeyi biliyorsun ne diye gidiyorsun diyebilirsiniz davetiye verdi bir arkadaşım ne bileyim şeytana uydum gittim :(
hay gitmez olaydım:(

nail art video:)

http://www.youtube.com/watch?v=6UCqBFMl4RI

valla nail art işine elim yatkınmı bilmiyorum daha denemek nasip olmadı bugün sevgili ojemrujumrimelime bi link verde bi bakayım dediğimde bana bir link verdi onu seyrettim derken bu üstteki videoyaya geldim nasıl şeker bir şeydir renkler şekil süper olmuş
ben şunu merak ediyorum bu kadar kalın sürülüyor o tırnaklar nasıl kuruyor?? ben daha 2 kat ojeyi zor kuruturken bu kadar kat kat nail art yapılan tırnaklar nasıl kuruyor canlar bi bilgi verin ne olur:)

10 Ekim 2011 Pazartesi

gabrini pasific 61






75 kurusluk bir oje gabrini pasific ama surumu kuruyusu durusuyla harika diyebilirim;)

7 Ekim 2011 Cuma

flormar N004 ve flormar 384



öğlen koştur koştur parfümeriye gidip oje sepetini altına üstüne getirerek:) N004 ü buldum:)
ama nasıl;
aksi gibi sepette bi dolu kavuniçi var bi bu yok ben karıştırıyorum nerde nerde diye (demek kendimi nasıl kaybetmişsem:) ) kasadaki amcada bana bakıyor aval aval :D yaa geçenlerde bi dolu vardı ben almadım diyorum
kendi kendime sonra orayı bıraktım ilerdeki parfümeriye koşturdum ordada flormar pembe ojelerin dışında birşey yok tekrar bir ümit ilk yere geldim bi daha karıştırdım altlardan bi tane kavuniçi elime geldi ay bi çevirdimkine:) neon N004 ohh be dedim kafamı kaldırdım bana ilk sefer bakan amca halen beni seyrediyor bunu arıyordumda dedim en şirin halimi takınarak gülümsemeyle dumur olma arasında bi surat yaptı amcacık:)
sonra bi karıştırayım birşey bulurum diyorum:) bi dahakinde 384 elime alınca gözlerim ışıldadı hep bu sedefli kırmızıyı arıyordum gibi kaptım:) emerald ın blogundaki kırmızı gibi gibi tamam tamam öyle değil ama benzer:)
hemen geldim fotoladım sizinle paylaşmak istedim.

bugün cuma benim içim çok mutlu birde 2 oje kapmışım demeyin keyfime;)
renk renk ojeli günler;)

6 Ekim 2011 Perşembe

ojeler ojeler ojelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim gibi oje hastaları beni çok iyi anlıyordur, çoğu zamanlar gerek hazırladığım yazılar gerekse arkadaşların bloglarına bıraktığım notlardada paylaştığım üzere tam bir oje manyağıyım.
renk renk şişeler , beni benden alıyor hayat keşke ojeler gibi renkli olsaydı:)

Allah çok şükür hamdolsun gayet iyi , nankörlük yapmayacağım.

ben en sıkıntılı dönemimi ojelerle atlattım:) benim için oje terapi , onları almak renk renk marka marka ayırmak onlara özenle bakmak aldığım ojeleri getirip yıkarım kurularım kutularım(manyakmıyım neyim:) ) sonrada alır onları teker teker eller bakarım oynarım , resimlerini çekerim:) yok yok tamam vallahi akıl sağlığım yerinde:)

her oje blogunda gördüğüm ojenin benim olması için çaba gösteririm. ben istiyorumki her marka bizlere ojelerinden göndersin onları yorumlayalım bizden daha iyi bizi kim anlayacak. renklerini kim seçecek hangi ambalaj güzel hangisi cezbediyor kim bilecek(çokmu ukalaca oldu yaw:) ) . bizlere bu fırsatlar verilse fikirlerimiz alınsa .

blog kampanyalarının başarısı tartışılmaz diye düşünüyorum inanın bir blogda gördüğüm ojeyi fellik fellik arıyorum aklıma takıyorum eşim artık bıktı oje standlarının önünde dikilip beni beklemekden.

şimdiye kadar gabrini, inglot, nail trick ojelerini deneyebilmem için saolsun gönderdiler. ama ben diğer firmalardanda bekliyorum özellikle türk firmaları olarak flormar, goldenrose , pastel, goldenlady, leydi kozmetik başka unuttuğum varsa kusura bakmasınlar lütfen, yabancı markalar olarak; sally hansen, essie, china glaze, orly :))))
çokmu istedim ??? ama bunları sürüp değerlendirmek bana zevk veriyorsa , bi ürün tanıtımını bi koleksiyonu gönderip fikirlerimizi almak daha ucuzsa neden bunu yapmazlar???
sanırım 1-2 sene önceydi flormar bunu yapmak istedi ama benimde arasında olduğum bir çok bloggerı eli boş bıraktı kendi kriterine göre seçtiği bloglara gönderdi bizlerede söz verdi, sonrada bıraktı:)

sadece ojede değil biz kadınları başka ne heyecanlandırır evet evet allıklar, bronzer lar:) şahsen benim için en güzel hediye oje, allık, bronzer dır :) diğerlerinede merakım var ama en etkileyenleri diyelim ozaman:)

sizler blog kampanyaları için neler yapıyorsunuz?? benim düşüncelerime katılıyormusunuz? yazarmısınız bende öğreneyim:)

5 Ekim 2011 Çarşamba

istiyorum ama bulamıyorum:(


arkadaşlar bu ojeyi arıyorum rapsodi 191 no. birkaç blogda görmüştüm
gördüğümden beri arıyorum rapsodi satan birkaç yerde bu rengi bulamadım.
çok tatlı değilmi tam yumurta sarısı:o)

4 Ekim 2011 Salı

PASTEL OJEYLE TIRNAKLAR HEM SAĞLIKLI, HEM GÜZEL....


PASTEL OJEYLE TIRNAKLAR HEM SAĞLIKLI,HEM GÜZEL…

İlk günden beri Avrupa standartlarında üretilen, sizlerin de severek ve güvenerek kullandığı Pastel Ojelerde sağlığa zararlı maddelerin olmadığını BİLİYOR MUYDUNUZ?

Pastel sağlığınızı düşünüyor ve size zararlı bu 4 maddenin hiçbirini içermiyor;
“Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin”

Daha uzun süre dayanıklı manikürleriniz için, ilk sürüşte renk verme özelliği, örtücü ve kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle tırnaklarınız, hem sağlıklı hem güzel…

PASTEL OJELERİNİZLE MANİKÜRLERİNİZ SAĞLIK DOLU!

basın bültenidir..