31 Ocak 2012 Salı

MATCH NAILS


tırnak ürünlerine hastalığımı bilmeyen kalmadı dimi:) tırım tırım google da aranırmı , en son bulduğum site match nails süper ürünler var

denemek istiyrum hepsini:)bide pratik göz farı var bunuda duydum ama kullanmamıştım

http://www.matchnail.com

30 Ocak 2012 Pazartesi

nostalji yapalımmı:)





birkaç senelik oje resimlerimden iki tanesini tekrar dosyalarımı karıştırırken buldum:) paylaşayım dedim:)
tımbış ne yapıyor derseniz tımbış kaloriferin üzerinde kebap yapıyo ahanda kanıtı:)

yaa bu kediler ne misss kokulu canlar böyle o göbişi varya vallahi misss kokuyo misss birde kaloriferden kalkınca ıscacık ıscacık bisküvi gibi kokuyo :) maşallah benim oğluşuma . resimde tüm güzelliği çıkmıyo ama keratanın kendisi daha güzeldir:)

29 Ocak 2012 Pazar

yeni harumika :)






buda serbest stilde oylamaya gireek harumikam daha mail atmadan sizlere gosteriyorum oylamayi bi gorun kendimi cok kotu hissettim zaten neyime guvendimki ben, ezikmiyim lann benn:D

ya ben dikis yasaktir diye dusundum bi arkadas resmen dikmis. benim ilk godugumde agzim acik kalan tasarim su an cok begeni almis ben 18 begeni almisim:)

http://www.facebook.com/HarumikaAdore?ref=ts#!/media/set/?set=a.281586691902903.65928.132582283470012&type=3

yeni ojeler - golden rose


golden roseler erkul dan geldi:) bayildim hediye ve oje. catlayan oje, holo oje, manyetik oje , magic oje evet evet hepsi:) bu kadar ojem var sadece iki tanesi bendeki ile ayni:) buna daha cok sevindim.

golden rose tsk.ler hepsini zevkle surup resimleri paylasicam;)

24 Ocak 2012 Salı

ISABELLE DUPONT - BİNGOMİNGO da ;)



http://www.gizcosmetics.com/tr/ ısabella dupont dan bahsetmiştim.Türkiye de biryerde satılmadığını konuşmuştuk.

Benim gibi ambalaj sizi etkiliyorsa uygun fiyat ve kalite arıyorsanız bide yerli diyorsanız bu markayı kesinlikle tavsiye ederim.
Türkiye de satılmıyor diye karalar bağlayan bana bugün sevindirici bir bilgi geldi hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Ürünler http://www.bingomingo.com satışa sunulmuş 4 gün satılacak

benim gözüm hemen terracotalara gitti o rengarenk damarlar beni benden alıyor:))) bazen tam bi kozmetik canavarı olduğumu düşünüyorum. olmayan kadın varsa bi ses versin:)

seyredilesi filmler:)


eğer sizde benim gibi hayvan manyağı birisiyseniz birazda duygusal iki film tavsiye edicem size:)

biri Hatchiko - muhteşem güzel bir film üstelik gerçek bir hayat hikayesi, filmi 3 kere seyrettim birincisinden farkı ağlamaya filmin ilk sahnelerinden başlamam:(

bi diğeri daha yeni seyrettiğim Ayı - inanılmaz yani o ayı yavrusu yakınımda olsa onu öpe öpe bitirirdim okadar şekerdi. öyle güzel anlatılmış sevgi vardıki filmde hemde duygusal birşey olacak diye her saniye yüreğiniz pıt pıt ediyor. Cemal Gülaşı bilirsiniz sanırım bi ayı yavrusunu bulup büyüten sonrada elinden alınmıştı onu okadar iyi anladımki .

doğa insanı olmalıyım yaa inanın bu filmleri seyredince gidip bi barınakda çalışasım geliyor:( barınaklardan nefret ediyorum hapisaneden farksız ama güzel yönetilen yedikule hayvan barınağını düşününcede dışarda eziyet çekip aç kalacaklarına barınakda ama yemek yiyebildikleri birbirlerini yemedikleri barınaklarda tutulabilirler diyorum.

hayvansevmez içi kurumuş insanlara bu sevgimi ilgimi anlatamıyorum etrafımda benim gibi birisini bulunca sürekli kedoşumu anlatıyorum.

aman dikkat et diyorlar kedilerle kafayı yeme , işte şurda kedici bi kadın var şurda kedici bi adam diye anlatmaya başlıyorlar vallahi öyle laf ebesi biriside değilim sinir oluyorum inatlarına bir sürü kedi doldurmayı düşünüyorum evimi:) yok kedoşumdan dolayı tatile gitmiyormuşum yok o beni eve bağlıyormuş yaw ben böyle vallahi çok mutluyum :) birde kedoşum kucak kedisi olsa ahhh ahhhh belki yaşlanınca olur umut dünyası :) çookkk coool çoook mağrurdur :) istemedikçe yanınıza yaklaşmaz o istemezse okşayamazsınız bile hemen bi iz bırakır kolunuza bacağınıza :)
bakın yine özledim oğluşumu:o)

herkese Allah o güzel sevgiyi bahşetsin hayvan sevgisinden mahrum etmesin diyorum;)

23 Ocak 2012 Pazartesi

BUGUNKU DOREM;)



bugünkü dorem harika bi renk:) resimde rengi çok net değil turuncumu desem kremit rengimi desem çok tatlı bir renk . ben bu rengi kahverengiyle çok yakıştırıyorum. hemen altına kahve botlarımı üstüne kahverengi kadife eteğimi giydim. resimlerimi koymak bana garip gelmeseydi koyardım valla ben bayıldım. doresocks bi blog sayesinde tanıştım. iyikide tanışmışım benim bu çoraplarımı aşağıdaki linkden bulabilirsiniz. kalitelerine göre uygun fiyatı ve bedava kargosuna dikkat çekmek isterim;)
https://www.doresocks.com/tr/Urunler/UrunAlt/83067374-e881-455a-b650-0cc93d0d7495
aklımdaki dore babet tarzı kurdeleli doreler çok şirin dimi?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=176763702354823&set=a.176763669021493.37442.176203365744190&type=3

bak mutlu mutlu dolaşıyorum :) bi sonraki günün doresinde görüşmek üzere;)

sevgiler

tresan-fulser kimya



www.tresan.com

tresan sac tonigini ve jolesini bir arkadasim sayesinde tanisip kullanmaya basladim. sac tonigi kabarmayi elektriklenmeyi onluyor sacda miss gibi bir koku birakiyor sac jolesi de kokusu kimyasal degil doganin bagrindan kopmus gibi miss gibi;)

sayfasini incelerken selulit kremine denk gelmem ile bunu denesem demem bir oldu firma yetkilileri okadar ilgiliki anlatmam . bana nazik bir jest yapip hem selulit kremi hem aloe verali krem vede tresani kullandigimi soyleyincede tonigin en son cikarttiklari yeni formullu olani vede sampuanindan olusan bi comert bi paketle beni sevindirdiler. yaza ne kaldi hemen kullanmaya baslayip sizleri bilgilendiricim kizlar.

tekrar tsk. ediyorum burdan fulser kimyaya

19 Ocak 2012 Perşembe

hani bazen????

hani bazen içinizde bir şişlik olurda o şişerrrrr şişerrrr ne patlar ne söner ????
hani bazen hiç nedensiz yere bozulur
hani bazen hiç nedensiz yere sıkılır
hani bazen içinizden bağırmak gelirde yutkunur
hani bazen sebepsiz yere ağlar
hani bazen................................

evet öyle .ok durumdayım:) silkinip kendime gelmek istiyorum olmuyor :(

18 Ocak 2012 Çarşamba

HARUMIKA -







sevgili rococosh da bi duyuru gordum eksik kalmiyim dedim bende basvurdum harumika baslangic setim geldi . icindeki kumaslar minik oldugundan elimdeki kumaslarla bunu yaptim :) ben kim tasarim kim dimi kirk kez yaptim bozdum en sonunda bu cikti:)

http://www.facebook.com/#!/HarumikaAdore
face sayfasindada duyurulacak resimler yuklenip begeniler toplanacak benimkini begenen olurmu bilinmez ama cok eglenceli bisey soylemem lazim;)

TSKLER ADORE;)

M.U.D




bu kapaticiyi denicem benim kapanmaz goz alti morluklarimi kapatacakmi bakalim MUD yeni bir marka alliklarinada bayildim. zaten allik manyagiyim en kisa surede edinmek lazim.
sade bi ambalaji var swatch yapmadim en kisa surede sizlere taniticam .
biraz daha sabir su sikintiyi ustumden atmam lazim.

sevgiler herkeze

16 Ocak 2012 Pazartesi

DORE DORE DORE ÇORAPPPPPPPPPP:)





kadınlar en çok neye ihtiyaç duyar:) ?????? tabiki ince çorap , her bayanda özellikle benim gibi pimpiri olanların çantalarında , işyerlerinde çekmecelerinde her ihtimale karşı siyah ve ten rengi birer paket ince çorapları hali hazırda beklemektedir. çünkü en nefretlik birşeydir kaçmış çoraplar :))))

bence corap sikligin en onemli tamamlayicisi;) sizce

gerek ince çorap , gerek diğer çoraplar olsun ben tam bir çorap hastasıyım dore çorabıda bu hastalığım sayesinde buldum:))))

http://www.doresocks.com/
şu internet sayfasına bi bakın birde kargo bedava eeee dayanamayıp çorapları toplayacaksınız:)

face sayfasini begenin yarismalar oluyor ve dore corap bu konuda oldukca comert;)
buyrunuz face sayfasi:D http://www.facebook.com/#!/dorecorap

bu günden itibaren size dore çoraplarımı tanıtıcam:) önce toplu bir resim gösteriyorum , daha detaylı resimler size günbegün tanıtılacaktır:)

efendim birde doreden dinleyelim:

DORE Çorap, 1967 yılında İstanbul'da kuruldu ve günümüzde hem Türkiye ve hem de uluslararası kadın çorap pazarında lider bir şirkettir.

Kalite DORE Çorap'larının başarısının anahtarıdır. Bu da DORE Çorap'larının müşterilerinin zevk ve ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır.

DORE Çorap, bahsedilen üst kalite ile birlikte aynı zamanda hızlı otomasyon ve net bir teknolojik üstünlük ile diğer çorap fabrikaları ile rekabet, yapmış olduğu reklam ve pazarlama yatırımları ile teknolojinin de yardımıyla çabuk değişen pazar şartlarına kolay uyum sağlayarak, müşterileri ile ilişkilerinde etkin bir yönetim sunmaktadır.

nefis bir hediye

http://fashiononboard.blogspot.com/2012/01/giveaway-valentines-day.html

DOGO :) nimodan:)

http://nimostylo.blogspot.com/2012/01/hey-sen-dogolanmaya-var-misin-10-kisiyi.html

13 Ocak 2012 Cuma

TANAÇAN yine yapmış yapacağını;)

Halen China Glaze ojem yokmu diyorsunuz ???? e ne duruyorsunuz tanaçanın face sayfasına girin muhakkak bir çekilişde şans sizede gülecek;)

bakın yeni bir çekiliş daha ayrıntılara geçelim:)
'China Glaze'i etiketle ve beğen' Yarışması!
13.01.2012 - 20.01.2012 tarihleri arasında China Glaze oje ile resim çektir, etiketle, duvarımızda paylaş ve beğeni toplamaya başla! En çok beğeni toplayan izleyicimiz yarışma sonunda dilediği bir China Glaze Electro Pop kazanıyor! Kampanya Linki ; http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171869219581708&set=a.110543705714260.11483.100002758945748&type=1&theater

herkese bolll şans

hastayım:(

hastayımmmmm yaşıyorummm:( böyle bir şarkı vardı dimi tam anlamıyla o haldeyim. yılbaşından sonra dötümü bi düzeltemedim sürekli hastayım:( sürekli :(((((
grip hemde atlattım derken tekrarladı hemde ilkinden daha kötü bir şekilde. öksürdüğüm zaman içimde bütün organlarım sallanıyor sanki. öksürdüğümde basınçdan başım ağrıyor:(

yeni yıldan çok umutluyum ama şöööle kendimi toparlayıpda kendimi iyi hissedemedim. benim gibi üst üste grip olmuş şunu yaparsan daha iyi diyecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.

thlyhot içtim sızdım dün akşam ama bir nebze iyi geldi bana bu akşamda tekrarlamayı düşünüyorum. günlük takip ettiğim bloglara bakıyorum. bir sürü tanıtacağım şey var size:) aldığım ojeler var onları sürüp sürüştürüp fotolayacağım. çok işim var çok yazım var ama halim yok:( enerjim yok neyse sizleri daha fazla sıkmamak için burada bitireyim :)
sağlıklı, hayırlı, bereketli, şanslı günler hepimize olsun inşallah

10 Ocak 2012 Salı

son oceler:)






ilk resimdeki son oje alışverişim pastel in new glitter serisi alana kadar içim gitti . yalvar yakar yoldan eşimi çevirip capitole soktum iki dakikada geliyorum diyip watsona çıktım yarım saat kalmışım:) bunları kaptım:)

diğeri benim belki 8 ay önce aldığım oje nasıı güzel bir mavi gözüküyor dimi ama ilk kat 4.resim ikinci kat 3.resim , üçüncü katda 2.resimdeki hali varmı fark?? çok şeffaf ne yapıcam şimdi bunun altına beyaz opakmı sürmem lazım neden böyle:)

8 Ocak 2012 Pazar

ÇEKİLİŞ SONUCU;)





Çekilişime 15 kişi katılmış :( böyle oluncada yeni bir çekiliş yaparken tereddütte kalıyorum beğenilirmi katılırmı arkadaşlar diye. neyse hüzün yok isteyen katılır dicem açık platform dimi:)

1 Zemheri
2 neşe kılavuz
3 kumral28
4 kampanyainsanı
5 kübra
6 özgebartın
7 saliha
8 crescent
9 ay ça
10 alışverişdavetiyesi
11 sahra şahman
12 çilekli turta
13 gülşen
14 özibio
15 ozandti

bunun sonucunda 5 ve 15. arkadaşlar çekilişimi kazandılar 5- kübra 15-ozandti den iletişim bilgilerini bekliyorum:)

buralardan ayrılmayın heran bir süpriz yine gelebilir:)

sevgiler

cekilis icin bana azicik musade:)

bugun benim d.gunum olmasi nedeniyle cekilise vakit ayiramadim sorryyyyy:o) bana azicik musade yarin aciklicam;)

7 Ocak 2012 Cumartesi

alisveris delisi online eczane orly

"http:www.onlineeczanem.com ve http:// alisverisdellysi.blogspot.com işbirliğiyle Orly Oje SERİSİ Ürünü hediye kampanyası başlamıştır.. sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz çekilişe katılın :) "

bi alisveris iki timbis :)




mgm in aslanimi benim aslanimmi:) en abus resimlerini cektim size gostermek icin:D

buda minnok bi alisveris bi oje:) bi toka :) 4 tanede dudak koruyucumu diyim:) dace ambalajlarindan oturu alinmistir:) bi parfumeriye girdim pastel ojelere bakiyorum satici kiz yaklasip yave yave hangi renk ariyorsunuz diyince bende pastelin yilbasi serisi var 3 tane glitter li oje cikartmisti diyince iiimkk:) oldu haaaa oldu yani annamadim dedi yok yaniiii dedi icimden defol git basimdan dedim oda defoldu gittti:D hadi dedim bos cikmayayim bu ojeyi alayim dedim:)

neyse halen aklim 3 pastel oje ve en yakin zamanda rimmel oje alicam nedendir bilinmez bi rimel sevdamdir gidiyo:) bi watson bulsamda kendimi iceri atsam:)

6 Ocak 2012 Cuma

ojem rujum rimelim ve online eczaneden orly

"http:www.onlineeczanem.com ve http://www. ojemrujumrimelim.com işbirliğiyle Orly Oje SERİSİ Ürünü hediye kampanyası başlamıştır.. Sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz çekilişe katılın

çekilişe 2 gün kaldı .....


http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2011/12/yarisma-basliyorrrrrrrrrrrrr.html

halen katılmadıysanız ve mara tırnak filmlerini merak ediyorsanız eee daha ne duruyorsunuz:) oje bulaştı derdi yok ay deseni oturtamadım olmadı çıkart tekrar yapmaya çalış yok ÇIKART YAPIŞTIR KES :) bitti;)

yine hatırlatayım 2 kişiye gidecek kargo ücreti alıcıya aittir , sonra darılmaca gücenmece olmasın ne olur;)

5 Ocak 2012 Perşembe

kozmetikler


ne diyordum kozmetik :) büyük sevdam stresimi attığım , alınca mutlu olduğum hele hediye ise bayıldığım:)

renklerin dünyası ojeler cesur olduğum kozmetikde tek şey ojeler renk renk sürebilirim , yaşıma başıma aldırmadan:) ilk kullandığım taupe renginde arkadaşım bu ne lan demişti iğrenç sonra kendiside sürdü:)


allık vazgeçilmezim , makyaj yapmaya başladığımdan beri aldığım hep aynı tonlarda olsada doyamadığım allıklar

sonra bronzerlar çokda kullanmayı bilmesemde bayıldığım bir başka kozmetik ürünü :) hele ışıltılıysa bakmaya doyamıyorum:)

kullanmak zorunda olduklarım;

kapatıcılar , gözaltlarım yapım gereği koyu ve ben makyaj yapmaya başladığımdan beri (ilk önceleri bilmezdim pudra ile kapatırdım sonraları fondoten :) ) denemediğim marka kalmadı diyebilirim şu an kullandığım m.a.c ve lancome üst üste sürülünce dahamı iyi kapatıyor ne:D
son ameliyatımda daha narkozun etkisi geçmemişken arkadaşıma demişimki keşke kapatıcımı sürüp ameliyata girseydim dimi :) sonraki günler gülerek anlatıyor:) okadar takıntılıyım.

pudra , sanki cilt tonumu eşitliyor gibi hissediyorum.

az kullandıklarım;

ruj ve far :) bunları sürdüysem modum iyidir ogün kendimi iyi hissediyorumdur makyajım tamdır:)

nadir kullandığım;

mascara :) bunuda arkadaşlarım ısrar ederde kullanırım sanırım bi mascarayı kurumadan bitirdiğim olmamıştır evde sanki kullanıyormuşum gibi bir sürü mascaram var:) ama açmıyorum:) açarsam biliyorum iki pıtpıt sonra kuruma:) çocukluğumda bana esnaf amcalar zeytin gözlü yok kara gözlü yok türkan şoray diye diye tam bi göz takıntısı oldu onları vurgulamak istemiyorum araba farı gibi çıkıyor sanıyorum. sanki mascara sürünce daha çok beliriyor gibi :)

göz ve dudak kalemi bunlarında sürüsüne bereket renk renk aldım:) ama heyhat gel görki kullandığım senede ikimidir , üçmüdür , hadi tamam beş:) sanırım ben vurgulamada sadece tırnaklarımda cesurum:)

bir dahaki yazımda en beğendiğim kozmetik markalarını yazıcam:)
hiç olmayan olmasını istediğim kozmetik ürünleri:)

ISABELLE DUPONT





http://www.gizcosmetics.com/tr

giz kozmetigin sayfasinda da goreceginiz bu cicisler beni benden aldi. made in turkey ama turkiyede satilmiyor:( bu guzellikler y.disinda satiliyor. belki giz kozmetik bizim sesimizi duyar y.icindede satisa baslar. yaw the balm gratisde satiliyor neden bu guzellikler satilmasin dimi . Giz kozmetik duy sesimizi;)


bu pazarda dogumgunumdu bi supriz olsa:) ahhhhh ahhhhh

sizin icin kozmetik urunlerinde onemli olanlar nedir

kalitesi, fiyati, ambalaji ????

ambalaj beni cok etkiler , birde takarsam benim olana kadar ruyalarima girer:))) hele bi terracottalari var inailmaz guzel renkler harika

benim icin
oje
allik
bronzer
bu uc kozmetik urunu ne kadar alsamda doyamiyorum:)
konu devam edecek...

4 Ocak 2012 Çarşamba

maviler turkuazlar






turkuaz olan gabrini mirror elegant bumuydu serinin adi :D ondan ama durup duruken ojelerimi yerlestiriken dustu ve kirildi bende hemen bos bi oje sisesine nakletmistim. yilbasinda bunu surdum digeri yilbasindan once:) ama yine gabrini:)
ojeinceltici aldigimdan beri daha rahat suruyorum ojelerimi :) bozulur diye korkmuyorum.

bu arada yilbasinin ertesi gununden beri hastayim oyle boyle degil yatak dossek:( ilaclarla duruyorum. gozum burnum surekli akiyo:(

essekde arkadasimin gzeller guzeli kizinin esegi poz verdirdik gozlugunude takdik :) cok tatli dimi

yeni yila hasta basladim ama silkinip kendime gelicem:)

mutlu saglikli yillar hepimize olsun;)

2 Ocak 2012 Pazartesi

geçmiş zaman olurki:)

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2010/04/beni-costuran-clgn-ojeler.html

şurdaki ojelere beni coşturan çılgın ojeler demişim bi bakayım dedim anam sadece normal kavunici renkler şimdiki ojelerimin yanında ne kadarda masumlar:)

istatistiklerden bakılan sayfalarımı takip ediyorum bunu görünce bi bakayım neye demişim dedim:)
ee zamanla görüşlerde değişiyor ,