31 Mayıs 2012 Perşembe

ARAMIZDA BEBEK VAR :)




MUTLU BİR ÇİFTİN BEBEK SAHİBİ OLMA HİKÂYESİ
‘ARAMIZDA BEBEK VAR’…


Önümüzdeki hafta vizyona yepyeni bir romantik komedi filmi giriyor. Yönetmenliğini Rémi Bezançon’un üstlendiği ‘Aramızda Bebek Var’ birbirini çok seven ve mutlu bir çiftin hamilelik ve ebeveynliğe ilk adım atma sürecini beyaz perdeye aktarıyor.


Haziran başında Türkiye’de vizyona girecek olan ‘Aramızda Bebek Var’ romantik komedi severlerin kaçırmaması gereken bir film. 2011 Fransa yapımı film; Birbirlerini çok seven mutlu bir çiftin, hamilelik dönemi boyunca yaşadıklarını ve ebevyenliğe adım atma süreçlerini beyazperdeye taşıyor. Yapım sevgi, bağlılık ve fedakarlık ama en çok da annelik temasını konu alıyor.

Çocuk büyütmek mi?

Hayat arkadaşınızı çok seviyorsunuz ve ondan bir çocuğunuz olsun istiyorsunuz. Ama 'bebek sahibi olmak' denen mucizenin sizde yaratacağı değişimlerden ve deneyimlerden bihabersiniz...

"Hayatımı tepetaklak etti, köşeye sıkıştırdı beni, sınırlarımı zorladı... Dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, şefkati ve fedakârlığı öğretti bana. Peki, annem bana bunları niye hiç anlatmadı? Niye kimse bu konudan bahsetmiyor?" sözleriyle ‘Aramızda Bebek Var 'ın baş kahramanı Barbara tam da böyle bir ruh ve duygu değişiminin ortasında buluveriyor kendisini.

Ünlü Fransız Yönetmen Remi Bezançon’un Üçüncü Filmi!

Fransız yönetmen Rémi Bezançon’un üçüncü uzun metrajlı filmi olan ve dünya prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Film Festivali’nde yapan Aramızda Bebek Var, ülkemizde de ilk defa 31. İstanbul Film Festivali'nde seyircisiyle buluştu. Louise Bourgoin ve Pio Marmai'nin başrollerde olduğu filmin senaryosu ise Eliette Abecassis'in romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından uyarlandı.

Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Rémi Bezançon
Senaryo: Eliyette Abacasis ‘İn orijinal romanından Rémi Bezançon ve Vanessa Portal uyarlaması
Oyuncular: Louise Buorgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko, Thieery Frémont
Yapımcı: Eric Altmayer, Nicholas Altmayer
Süre: 107 dk.
Yapımcı Şirket: Mandarin Cinema - Gaumont, France 2 Cinéma, Scope Pictures, RTBF ortak yapım
Yapım: 2011, Fransa
Vizyon Tarihi: 01.06.2012
Dağıtımcı: Tiglon

ONLINE ALIŞVERİŞ :)


neredeyse alışverişimin büyük bölümünü internet üzerinden alıyorum.

alışveriş yaptığım memnun kaldığım siteler yada yapıpda memnuniyetsiz olduğum siteleri paylaşmak istedim:)

HEPSİBURADA
sanırım ilk alışverişimi bu siteden yapmıştım:) hatta yaparkende kredi kartımı verirken yusuf yusuf olmuştum. ozamanlar kredi kartımı verirken tekrar tekrar çekerlermi , yada kartım abuk sabuk kullanılırmı diye diye ilk alışverişimi yaptım ama sorunsuz bir şekilde ulaşmıştım. yıllardır hepsiburada.com da ne değişmiş ??? bir kere call centre ları mükemmel karşınıza kibar düzgün sesli elemanlar çıkıyor. kargoda sorun yaşamıyorum , paketlemeleri çok iyi :)

GİTTİGİDİYOR
epeydir bu siteden birşey almıyorum. ilk net üzerinden kozmetik alışverişimi bu siteden almış vede ırazımla böyle tanışmıştım. m.a.c sanıp aldığım fırça ve far setide her gg diyişde benim enayiliğimi hatırlatıyor:)


EBAY
ahhh ebay ahhhh bir kere paçayı takdınmı kurtarılmayan ebay:) paypal kaydını yapınca gelsin çekik gözlü çinli satıcılar:) çok alışveriş yaptım gelmeyen olmadı . uzun bir zaman alıyor ama geliyor. özellikle satıcılar ilgili beğenmediğiniz zaman hemen paranızı iade edelim diyen çok satıcıya rastladım. 1-2 dolara güzel takılar bulduğum site.

TRENDYOL
off bu bi hastalık desem yeri hergün acaba trendyolda ne var diye baktırtan görselleri çok iyi mankenleri en güzel site:) sorun yaşadıysamda site bunu güzel bir şekilde çözdü , özür mahiyetinde hediye çekleriyle;)

MARKAFONİ
sanırım muadilleri içinde en eski site, arada bi çek veren , çek verdikçede birşey alma isteği duyduğum site. hiç sorun yaşamadım :)

LİMANGO
muadilleri içinde en sinir olduğum site , verdiği alışveriş çekini ürünleri iade edince silen iki kuruşun hesabını yapan müşteri memnuniyeti 0 olan bir site

DORESOCKS
ince çoraplarımı aldığım hızlı kargosu ucuz ve kaliteli ürünleriyle memnun kaldığım site:)

KOKUCUK
yeni bulduğum hızlı ve paketlemesi güzel bir site

ZİDAYA
ilk üye olana 50 lira hediye çekini duyar duymaz zıpladığım site:) 2 alışverişde çeki kullanabiliyorsunuz (50 ve üstü alışverişinizde) paketlemesi süper , müşteri hizmetleri ilgili bir site

EVİMİSTER
zidaya nın diğer bir sitesi paketimde tanıtım kartı gelince bakıp yine ilk üyeye 50 lira hediye çekini görünce alışveriş yaptığım (100 ve üstü alışverişlerde - 2 seferde kullanabiliyorsunuz) henüz portatif çamaşır makinem gelmedi:) gelince onuda yazıcam:)

GEZGO
bellirli bir saate kadar sipariş verdiğiniz zaman ertesi gün elinizde olan müşteri hizmetleri ilgili olan bir site.

ÖZGÜRCEPAZARLAMA
süratli bir kargo aradığınızda size usanmadan bilgileri tek tek veren kişiler , ihtiyacınız konad sa alınacak tek yer;)

SHOETEK
bir kez alışveriş yaptım ayakkabı görselle alakası olmayan birşey çıkınca iade ettim geliş kargosu iade kargosu derken sanırım 3 sene önce 15 lirayı boşyere verince alışveriş listemden çıkardığım bir site:)şimdi nasıldır bilmem paramı iade edene kadar defalarca aramış mail atmışdım müşteri hizmetleri 0 olan bir site

tımbışımın maması kumu oyuncağını hep net üzerinden alırım bunlardan bazıları;

ADRESEMAMA, PETALIŞVERİŞ, PETSİPARİŞ,JUENPET / tımbışımın ihtiyacı bellidir:) ROYAL CANIN FIT 32 mama, kedikumunda tek geçeceğim AKKUM bunları search ederim hangi sitede uygunsa bi siteyi bi netde araştırırım şikayet varmı yokmu sonrada siparişimi veririm:) en son mama alışverişimide HEPSİBURADADA dan aldım:)

birde fırsat siteleri var dimi:) ondada GRUPANYA yı kullanmıştım . eczane başlıklı sitelerdende botanikeczane yi kullanmıştım.


görüldüğü üzere epey bi tecrübe sahibiyim yeni sitelere bi göz atarım, teslimatlarımı işyerimi verirdim arkadaşlardan o ne yaa hergün birşey sesleri yükselince ev adresimi verdim. site güvenliği artık beni görünce bugün birşey yok demeye başladı:) yada beklediğim birşey varsa bana birşey varmı gelecek 2 paketim var diyede tembihliyorum:)

aklımda şimdilik bunlar kalmış :)

bolll alışverişşşşli günler

30 Mayıs 2012 Çarşamba

‘TERS MEKİK’İN USTASI POWER PLANK’LE VÜCUDUNUZU FORMA SOKUN!



‘TERS MEKİK’İN USTASI POWER PLANK’LE VÜCUDUNUZU FORMA SOKUN!

Son dönemlerin en ünlü spor cihazı Power Plank, ters mekik teknolojisini kullanarak vücudunuzu şekle sokuyor; kuvvetlendirerek eşsiz bir spor deneyimi yaşatıyor…
Tüm dünyada en çok satılan spor cihazı Power Plank, Finspor’la Türkiye’ye geldi. Reverse Crunch (Ters Mekik) teknolojisini kullanarak vücudu çalıştıran Power Plank, kısa sürede fit görünmenize yardımcı oluyor!
Evde egzersiz yapmayı çok kolay hale getiren Power Plank; tüm vücudun özellikle de kalça, kol ve bacakların dayanıklılığını artırıyor, düzenli kullanıldığında karın kaslarını ise taş gibi yapıyor!
Basit, zevkli ve güvenli antrenman keyfi sunan Power Plank; aynı zamanda esnek, güçlü ve dengeli bir vücudunuzun olmasına da yardımcı oluyor! Her fitness seviyesindeki sporseverlerin yapabileceği Power Plank, kardiyo ve kas geliştirme odaklı antrenmanlar için 4 değişik direnç seviyesine sahip. Spora dilediğiniz direnç seviyesini seçerek başlayabilirsiniz.
Power Plank; LED göstergesi ile antrenman sürenizi, harcadığınız kaloriyi ve mekik hareketinizin toplam sayısını da gösteriyor.
Power Plank, egzersiz yapmanızı daha keyifli ve kolay hale getirmek için; egzersizleri gösteren ücretsiz DVD’yi de sizlere hediye ediyor…
Power Plank’e tüm Finspor mağazalarından e- ticaret sitesi www.finspor.com.tr’den satın alabilirsiniz.

29 Mayıs 2012 Salı

AYLUFF;)



sevgili fulyanın çekilişine katılmıştım.
blogu:

http://ayluff.blogspot.com

çekilişi
http://ayluff.blogspot.com/2012/04/dolce-gabbana-giveaway.html

ve kazanan ben olmuşum:) oyy çokk şanşlıyım dimi maşallah inşallah :)



benim gibi oje delisi fulyanın güzel tırnaklarında görüp aşık olduğum manhattan ojeyi yüzsüzlük yaparak kendisinden istedim , ha bu arada fulyacım Almanya da tabiki dedi ve bana aşağıdaki nefis kutuyla (bu arada ben bi kutu delisiyim) hediyelerimi gönderdi ayyy bi açtımki catrice ve essence de eklemiş uyyyy canım benim












tekrar tşler Fulyacım;)

hep ürünmü paylaşıcam blogda paylaşırım ayluff takip edilesi blog tavsiye olunur;)

http://ayluff.blogspot.com

BİR ALIŞVERİŞ Bİ TIMBIŞ:) tüm ojelerime toplu bakış:)




yine oje yine gabrini ve rapsodi.

gabrini mat serisini seviyorum ama tam seriyi bulamamıştım , bulduğum yerde aldım birde yeşil vardı onu çok beğenmedim. asıl aradığım siyah mat dı ama biryerde bulamıyorum :(((

rapsodilerin son ambalajını beğeniyorum bunlarda son çıkan seriden bitanesi petrol mavisi diyebileceğim bir renk yeşil gibi , diğeri bildiğin yaza yakışan çingene pembe:) birde beyaz ama rakı beyazı gibi duruyor gerçi ben bunu baskı yapmak için aldım ama denemedim inşallah opak bir beyazdır;)

tüm ojelerimi döktüm sehpanın üstüne renk renk ayırdım griler, siyahlar, maviler, mercan renkleri, kırmızılar, turkuazlar, bordolar, simliler
bundan önce markaya göre ayırmıştım:) bu şekilde kutuladım kutunun üzerine bi not kağıdı ile renkleri yazdım:)


en çok mercan rengi çıktı :) 360 tanemi ne olmuş bak yine unuttum:) eşim gülüyor 500 olmadımı yıldız diyo :) çünkü ben bu olaya ilk başladığımda 50 olsun almıcamla başlamıştım sonra 100 olsun , sonra 200 :) şimdi 500 olsa ne yapacak yıldız , evet doğru 1000 isteyecek:)

ojelerimi her gören kurur yaw sat bunları diyo:) sanki satmak için aldım:)


e tabiki benim paşam , oğlum , her şeyim patiskam tımbışım:) dün akşam tımbış sokak kapısının arkasında oturmuş miyuu miyuuu aç kapıyı diyor resmen yaw nereye gideceksin dimi ??? aslında açarsın şöyle bi karşı daire kapısına gider gir içeri tımbış diyince pıtı pıtı gelir ama geçenlerde eşim açtığı an yukarı kata çıkmış almış başını gidiyor çılgın pisooo:) onun için korkuyorum firar girişimleri söz konusu

28 Mayıs 2012 Pazartesi

MENOPOZ:(

benimki cerrahi menopoz , 40 yaşında başlayan bir süreç.

ilaç kullanmak iki uçu .oklu değenek alırsan meme kanseri riski almaz isen kemik erimesi.

östrojen hormonu azaldığından dolayı sıkıntılar yaşıyorum. bu sıkıntılar ateş basması denen lanet olay. ateş basması diyince terlemek gibi düşünmeyin sırtınıza ütü basılıyor gibi içden gelen bir bunalma Allah dan ben esmerim beyazsanız emin olun kızarmada oluyordur ve sırılsıklam terleme bunu gece düşünün ???? ateş basıyor üstünüzü açıyorsunuz geçiyor donuyorsunuz kapatıyorsunuz ve gecelerde haram :((((

dün böyle kapus bir gece geçirdim sabaha kadar ne uyanıyorsunuz ne uyuyorsunuz sersem bir şekilde cebelleşiyorsunuz. remixin denen bir ilaç okudum nette hemen dr.uma sordum kullanayımmı diye , hormon kullanman gerekiyor yıldızcım bunlar uyduruk ilaçlar :(((( ama sen yinede biraz kullan istersen. yaz geliyor hiç menopozlu bir yaz yaşamadım ölürüm sanırım. birde ruh halinizde gel gitler yaşıyorsunuz içinizin sıkıntısından nefes alamaz durumada geliyorsunuz.

bu durumu ilaçsız atlatan şanslı bir kesim kadında var yok değil bu belirtilerin minimum düzeyde hissediyor belli süre sonra oda ortadan kalkıyor.

sanırım yine dr. kontrolünde senelik mamografilerimi çektirip hormon kullanmaya başlıcam.
yazıma bir görsel ekleyeyim dedim menopoz yazınca hep yaşlı teyzelerin resimleri çıkıyor içim daraldı:)

offf bak yine ateş bastı :)))))

FIRÇA :)


bu fırçayı bir blogda görüp hemen watsons dan koştur koştur almaya gitmiştim. geldim bi deneyeyim dedim banamı öyle geldi tahta fırçası gibi fırçalarken canım yandı:)

benmi eksik birşey yapıyorum nedir? kullanan memnun kalan varmı? yada ne yapmam gerekir , zamanla kılları yumuşarmı:D

help me :)

27 Mayıs 2012 Pazar

tarçın kokulu PASTEL OJE ımmmmmmmmm nefisssss





görüntülerde netlik sağlayamadım çokk özür

benim minnok kutumdan minnok ojem tarçınlı top coat çıkmasına çok sevindim tek renk değilde her ojenin üstüne sürürerim;)

oje önce bilindik oje kokuyo ama sonrasında sürekli tırnağımı kokladım taçında benim sevdiğim bir kokudur.

ojenin yanı sıra 3 tane yeni parfüm testerı koymuşlar valla ayrım yok hepsi alınası parfümler ama ben rock chic i kesin alıcam diyorum tam benlik

tşk.ler PASTEL

23 Mayıs 2012 Çarşamba

SÜR, KURUT ve KOKLA!



SÜR, KURUT ve KOKLA!

Havada yaz kokusu var!

Pastel Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve parfümlü ojeyi piyasaya çıkarıyor. Pastel Parfümlü Oje, hem yaza uygun göz alıcı renkleri hem de taze, nefis parfümleriyle bu yaza renk katmaya hazırlanıyor.

Pastel Parfümlü Oje, iki kat sürüldükten ve bir süre kuruması beklendikten sonra dayanılmaz güzellikteki parfümlerini yaymaya başlıyor. Kısacası, sür, kurut, ve kokla!

Şimdi alın, sürün ve ojenizin muhteşem, büyüleyici parfümlerinin etrafınızda yarattığı etkileri izleyin. Portakal, hindistan cevizi, nane, ananas, çikolata-kahve, greyfurt parfümlü ojeler ve vanilya-tarçın parfümlü top coat ile bu yazın en popüleri siz olacaksınız.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı:2,45 TL



Basın Bültenidir

Neutrogena® Deep Clean®







Temiz, Pürüzsüz Bir Cilt İçin Neutrogena® Deep Clean®
Cildinizde Ne Gizleniyor?
Kir Yağ ve Makyaj!

Neutrogena® Deep Clean® serisi cildinizi kir, yağ ve makyajdan arındırır, tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizler.

Her gün düzenli olarak cildin temizlenmesi, kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arınması büyük önem taşır. Gün sonunda derinlemesine temizlenmeyen ciltte kir, yağ,ölü hücreler ve makyaj kalıntıları birikir, gözenekler tıkanır. Sonuçta ciltte siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemleri görünmeye başlar. Cilt donuklaşır, canlılığını ve ışıltısını kaybeder.
Cildinizin ışıltısını geri kazandırmak, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için gün sonunda cildin derinlemesine temizlenmesine ve arındırılmasına özen göstermek gerekir.
Gündelik cilt temizliğinin ardından tonikle cildinizi kalıntılardan arındırmak cilt bakımının en önemli aşamalarından biridir. Düzenli olarak tonikle arınan cilt derinlemesine temizlenir, siyah nokta , akne, sivilce ve cilt pürüzlerinin oluşumu önemli ölçüde engellenir.
Cildi en etkili nemlendirme metodu, derinlemesine temizledikten sonra nemlendirici uygulamaktır. Böylece cildi hem dıştan nemlendirmiş, hem de cildin yapısında bulunan nemi hapsetmiş olursunuz .
Derinlemesine temizlenmiş cilt nemlendiriciyi daha iyi emer.

Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı Tonik, Neutrogena® Deep Clean® Yüz Temizleme Jeli ve Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jel ile cildinizi her gün düzenli olarak temizleyebilirsiniz.

Neutrogena® Deep Clean® Yüz Bakımı Jel Temizleyici

ile cildinizi temizleyin
Gözeneklere derinlemesine nüfus ederek cildi kir , yağ ve makyaj kalıntılarından arındırır ve mükemmel şekilde temizler cildi kurutan , sertleştiren ve donuklaştıran ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır. Derinlemesine temizlenmiş cilt , sağlıklı , ferah , yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı Tonik

ferahlatıcı yağsız bir formüldür Cildi derinlemesine temizlemek ve yağlanmayı kontrol etmek için iki şekilde etki ederSalisilik asit gözenekleri derinlemesine nüfuz ederek kir, yağ, makyaj kalıntısını ve gözenekleri tıkayan ölü cilt hücrelerini temizler.
Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol eder.
Sonuç olarak cilt sıkılaşır, daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Cildinize anında yumuşaklık , serinlik ve ferahlık hissi kazandırır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jeli

Peeling özellikli günlük temizleme jelidir .Derinlemesine temizleme etkisiyle cildiniz daha temiz daha sağlıklı bir görünüme kavuşur, temizliği cildinizin her noktasında hissetmenize yardımcı olur.
İçerdiği mikro tanecikler ile cilt yüzeyini ölü hücrelerden arındırır, gözenekleri derinlemesine temizler.
Cildi kir , yağ ve makyaj kalıntısından arındırır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL


Basın bültenidir

20 Mayıs 2012 Pazar

Yazı Pastel’in canlı renkleriyle karşılayın





Yazı Pastel’in canlı renkleriyle karşılayın!
Pastel'le yazın en trend renkleri parmaklarınızın ucunda!

Yazın enerji dolu capcanlı renkleri, şimdi modanın en yeni trendleri. Pastel yazın en çarpıcı ve trendy renklerini tüm canlılığıyla güzelliğinize sunuyor. Pastel'in yepyeni renk seçenekleriyle bu yaz hissettiğiniz renkte güzelleşeceksiniz.
Turkuvaz denizi,mavi gökyüzünü, pembe ve kırmızı ise çiçekleri parmaklarınıza taşıyacak.

Biz bu yaz sizin için denizi seçtik!


Tavsiye edilen tüketici fiyatı:2,50 TL

17 Mayıs 2012 Perşembe

*****C O S M E D *****








Allahımmmmmmmm bu ne güzel bir kutu ürün tanıtımı tarihine altın harflerle yazıldı COSMED kutusu;) (bu cümlemi Nurhayat sesiyle okuyun lütfen;) )


hediyeyi kim sevmez?? ama bu hediye aynı zamanda kendinizi iyi hissettiriyor. en ince detayına kadar herşey düşünülmüş özenle hazırlanmış



Kurabiye beni çok duygulandırdı blogumun ismi yazıyor , ilk açtığım güne döndüm 1 izleyicimin olupda heyecanlandığım o güne. paketini bile açmadan bir ömür saklamayı düşünüyorum , tımbışdan saklamam lazım sonuçda mis gibi kokuyor herşeyi yemesede paketi açmaya çalışır tırtıklar :)))




bu nota ne demeli tımbışımı bile masalıma eklemişler benim canım oğluşumun hayatımın bir parçası olduğu atlanmamış





tımbışım keşifde

tüllerimle kutunun uyumuna dikkat;)

COSMED ürünleri

COSMED saç bakım ürünleri
COSMED cilt bakım ürünleri
COSMED leke karşıtı bakım ürünleri
COSMED akne bakım ürünleri
COSMED vucut(anti selulıt)bakım ürünleri
COSMED tüy azaltıcı bakım ürünleri
COSMED el ve ayak bakım ürünleri,güneş koruma ürünleri


www.cosmed.com.tr


COSMED kutumdan bana çıkan güzeller neler görelim ;









Bu harika kutuyu bana ulaşmasını sağlayan Deren Hn ve Ayşegül Hn.a teşekkür ediyorum

CLEAN & CLEAR® ADVANTAGE® SERİSİ ÜRÜNLERİ İLE TEMİZ CİLDİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN




CLEAN & CLEAR® ADVANTAGE® SERİSİ ÜRÜNLER SİVİLCELER ÜZERİNDE NEDEN ETKİLİDİR?

CLEAN & CLEAR® ADVANTAGE® SERİSİ Ürünlerinin patentli formülündeki doğal içerik karışımı sivilceyle savaşır. Ölü hücreleri soyucu etkisiyle, gözenekte biriken ölü hücreleri soyarak ciltteki fazla sebumun ( yağ salgısının) atılmasını sağlayan ve gözeneğin tıkanmasını önlemeye yardımcı olan salisilik asit içerir.



CLEAN & CLEAR® ADVANTAGE™ SİVİLCE ÖNLEYİCİ GÜNLÜK YÜZ TEMİZLEME JELİ 150 ML

Gelişmiş teknolojisi sayesinde gözeneklerde biriken ve sivilceye neden olan yağ ve kiri derinlemesine temizler , böylece sivilce problemini kökten çözer . Her gün düzenli olarak kullanıldığı takdirde sivilcelerin gözle görülür şekilde azalmasına, ciltteki kızarıklıkların önlenmesine yardımcı olur ve ciltteki yağlanmayı dengeler .
Ambalaj 150 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 15,60TL

CİLDİNİZDE BELİREN SİVİLCE S.O.S VERİYORSA!
Son Anda Aksiliğe Yenilmeyin…
CLEAN & CLEAR ADVANTAGE® S.O.S SİVİLCE JELİ İLE HIZLI ÇÖZÜM
Yüzünüzde son anda çıkan bir sivilcenin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Clean & Clear® ADVANTAGE®S.O.S Sivilce Önleyici Jel içerdiği özel maddeler sayesinde sivilcelere karşı hızlı etkilidir. Sivilce üzerine uygulandıktan sonra sadece 4 saat içinde sivilcenin görüntüsündeki rahatsız edici kızarıklığı azaltmaya başladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildi kurutmaz ve tahrişe yol açmadan hızla cildin yağ düzeyinin dengelenmesine yardımcı olur.
Ambalaj 15 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :15,65TL
www.facebook.com/cleanandclearturkiye

Basın bültenidir

JOHNSON'S BABY ŞAMPUAN'DAN KEYİFLİ BANYO SAATİ ÖNERİLERİ:



Johnson’s® baby Şampuan’dan keyifli banyo saati önerileri:
Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı, Johnson’s® baby Şampuan Gerçek Göz Yakmayan® formülü ile banyoyu çocuklar için eğlence ve neşenin olduğu keyifli bir oyuna dönüştürüyor. Johnson’s® baby Şampuan, yeni çizgi karakterleriyle, çocukları gerçek banyo keyfinin neşeli arkadaşları ile tanıştırıyor. İşte Johnson’s® baby Şampuan’dan keyifli banyo saati önerileri:
Bırakın saçlarını kendisi köpürtsün...
Çocukların banyodan kaçmalarının en büyük nedeni , göz yanmasıdır. Gözler için saf su kadar yumuşak olan Gerçek Göz Yakmayan® formülü ile Johnson’s® baby Şampuan, çocuklara kendi başlarına saçlarını güvenle köpürtebilme fırsatı veriyor.
Banyo saatini neşelendirin:
• Ortam ve suyun sıcaklığını çocuğunuzun alışık olduğu ve sevdiği dereceye ayarlayın.
• Vücudunu şampuanlarken, köpükten birlikte şekiller yaratın.
• Sevdiği bir oyuncağını da yıkamak için birlikte banyoya getirin.
• Birlikte şarkı söylerek, eğlenceyi paylaşın.
• Onu Johnson’s® baby Şampuan’ın neşeli kahramanları ile tanıştırın
• Banyo keyfinizin bozulmaması için güvenlik önlemlerini almayı ihmal etmeyin.
Keyif banyodan sonra da devam etsin....
• Doğal nem dengesini koruyan ve saçta hiç kalıntı bırakmayan Johnson’s® baby Şampuan ile yıkanan saçlar, gün boyu mis gibi kokar ve ipeksi yumuşaklığını korur. Böylece kolay taranan saçlar sayesinde banyo keyfi, banyo sonrasına da taşınır.
Türk Pediatrik Dermatoloji Derneği tavsiye ediyor.
Pediatrik Dermatoloji Derneği, bağışıklık sisteminin ilk bariyeri olan cilde özen gösterecek ve cilt bariyerini koruyacak şekilde formüle edilmesi nedeniyle, bebek ve çocukların saç ve cilt bakımında Johnson’s® baby ürünlerinin kullanılmasını tavsiye ediyor.
Johnson’s baby şampuan:
Gerçek Göz Yakmayan® formülü gözler için saf su yumuşaklığındadır. Johnson’s baby şampuan yeni ve yumuşak formülü sayesinde saçın doğal nem dengesini korur ve saçta hiçbir kalıntı bırakmaz. Saçların ipeksi yumuşaklığını korur ve mis gibi kokmalarını sağlar.Bebeğinizin saçını temizlemek ve nemlendirmek için idealdir.
Ambalaj 500ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 10,80TL


Basın bültenidir

tımbış


tımbış burda 1 yaşında değil:) taşınmamız sırasında arkadaşımıza vermiştik 10 gün onda kalmıştı bol bol resimlemiş tımbışı:) buda o güzellikden birisi .
maşallah diyin lütfen;) kargaya yavruşu şahin gözükürmüş benimki o hesap sanırım benim için dünyada tımbışdan daha güzel birkedoş yok:)
bir kediyle yaşamak dünyanın en güzel şeyi, hele o mis kokulu göbişden bir öpücük aldıysanız müptelası olabilirsiniz benden söylemesi;)

ESSIE -MAYIS AYI yarışma


ka
Ornekteki gibi kendinizin yarattigi Essie ile oje/desen/french gibi arzuladiginiz ozenle yarattiginiz orneklerinizi ister emaille yollayin ister Facebook’tan email atin, Mayis ayi yarismasi adindaki dosyaya ekleniyor ve en cok oyu alan birinci 100 TL., ikinci 50 TL, ucuncude 25 TL. Degerindeki istedigi Essie urunune sahip oluyor Son katilim 30 Mayis.


basın bültenidir

DEBORAH MILANO BIOETYC VÜCUT BAKIM SERİSİYLE YAZA FİT GİRİN…




DEBORAH MILANO BIOETYC VÜCUT BAKIM SERİSİYLE YAZA FİT GİRİN…

Deborah Milano, ‘Bioetyc’ ile kadınlarla güzel ve bakımlı bir vücudun sırlarını paylaşıyor. Yenilikçi teknolojiyle geliştirilmiş, duyulara hitap eden özel ürünler sunan ‘Bioetyc’ Serisi ile yaza kusursuz ve fit bir vücutla girin.

Deborah Milano’nun yenilikçi anti selülit ve sıkılaştırıcı etkili vücut bakım serisi, 4 farklı etkiye sahip üründen oluşuyor.
ÖZEL MASAJ BAŞLIKLI ANTi-SELÜLİT JEL KREM (ANTI CELLULITE GEL CREAM)
Bu yenilikçi ürün; özellikle basen, karın, kalça ve göbek gibi vücudun belli bölgelerinde oluşan lokal selülitler ve yağ dokuları üzerinde etkilidir. Bir kaç hafta kullanım sonrası selülitli bölgelerdeki çukurlukların yüzde 20 azaldığı gözlemlenmiştir. İçeriğindeki Redux-Slim Complex yağ dokularının bertaraf edilmesine yardımcı olur. Jel kremin üzerinde yer alan masaj başlığı cilde nazikçe masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırır.
ÇATLAKLAR ÜZERİNDE ETKİLİ SIKILAŞTIRICI VÜCUT KREMİ (FIRMING STRETCH MARK)
Sıkılaştırma etkili krem; özellikle basen, kalça ve karın bölgesinde genişleme ve daralmalardan oluşan çatlaklar, elastikiyet kaybı ve sarkmalar üzerinde etkilidir. Düzenli kullanım sonrası cilt; yüzde 44 oranında daha sıkı, toparlanmış ve gergin görünür. Çatlaklar gözle görülür şekilde hafifler ve incelir. Firmline Complex - BE Complex içindeki Atlantik Yosunu bitki özleri sıkılaştırma ve germe özelliğine sahiptir.
HACİM VERME ÖZELLİĞİNE SAHİP GÖĞÜS KREMİ (BREAST VOLUMISING TREATMENT Push-up Effect)
Hacim verme özelliği ile göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlar. Formülünde yer alan “Wonder-Push Complex-BE” sayesinde anında göğsün şeklini ve yuvarlaklığını artırır. Düzenli kullanım sonrası göğüslerde 1,6 cm'ye kadar daha yuvarlak yönde şekillenme ve 1,7cm'e kadar sıkılaşma görülür. Bitkilerden elde edilen Volufine bileşeni göğüslerdeki yağ hücrelerini doğal yapısını destekler, göğüsleri yeniden şekillendirir ve daha büyük gösterir. Liftline ise sıkılaştırma ve toparlama etkisine sahiptir.
SIKILAŞTIRICI VE FERAHLATICI GÖGÜS BAKIM KÖPÜĞÜ (BREAST FIRMING CRACKLING MOUSSE )
Ferahlatıcı köpük formatındaki bu ürün; göğüs bölgesini sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Düzenli kullanım sonrası göğüslerde yüzde 30 oranında sıkılaşma sağlanır. Özel baloncuk yapılı bu serinletici formülasyon göğüslerde gerginlik hissi ve ardından inanılmaz bir hacim etkisi yaratır. Formülasyonundaki Chronodyn mikro yosun özünlerinden oluşan güçlü bir enerji kaynağı olup hücre metabolizmasını hızlandırır.

Basın bültenidir