13 Nisan 2010 Salı

100. postum:)

umarım 100. izleyicimde diyebilirim yakında:D çok mutluyum hergün bir iki kişinin izleyicim olduğunu görmek inanılmaz büyük bir mutluluk veriyor. hepinize tşk.ler. bunda benim bloglara yalvarmalarımda işe yarıyormu acep:D ilk blog takibine edoşumla başladım. edoşumla aslında aynı işyerinde çalıştık ben halen çalışıyor o ayrıldı:(
ayy okuyorum çoğunu anlamıyorum kelimelerin soruyorum utanmıyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp felsefesiyle samimi bulduklarımı bıktırana kadar sorular soruyordum:) kulakları çınlasın ırazım:D
birgün dedim madem blog takip etmeyi seviyorum bende bi blog açayım belki benide takip eden çıkar ilk izleyinim yanlışsam özür capricorn oldu. aman tanrım benide bi izleyen vardı inanılmaz bir duyguydu inanın.
bugün 35 kişiyiz sanırım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
daha fazla yazıpda bloğumu kapattırmayayım:)
sevgiler,

3 yorum:

  1. hayırı olsun canım benim.. ne güzel daha nice yüzlere binlere yüz kişilere bin kişilere.. yalnız beni üzen bişi var ki oda izleyebilme sayısının sınırlı olması! yani biz sadece 300 kişi izleyebiliyoruz.. ama benim daha çok izlemek istediklerim var! bunu kime duyursak acaba? yada bir bilen varmı sayı nasıl artıyor?

    YanıtlaSil
  2. çoook tşk.ler çelebicim;)

    aaa vallahi bilmiyordum:( öylemi
    artırılabilir diye düşünüyorum ama

    YanıtlaSil
  3. Ama ama ama beni de izlicektinizzz, ben de mi yalvarmam lazım size:(( benim halimden en iyi siz anlarsınız :P şaka bi yana nice 100 hatta 1000. postlara Yıldızlı Makyaj:))

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)