20 Mayıs 2010 Perşembe

flormar128:) kırmızı






hakikaten tam bir kan kırmızı flormar 128 , ancak resimlerde tamda rengi çıkmadı açık renk gözükenler akşam evde çektiğimde daha koyu gözükenler işyerimde çektiklerim. renk renk oje sürdüğümden hep ojelerime dikkat ederler:) bu beğeni aldı:) neden klasik bir renk:)
eşimde çok beğendi diğer pembeyi çok hafif buldu , daha doğrusu çok genç kız işi dedi , yaşın 40 sen yaşına göre kullan dedi bana:D bööğğğk yüzüme bir kez daha 40 tokat gibi çarptı ama benim ruhum daha 25 ;)

herkese bol renkli günler diliyorum.

6 yorum:

  1. çok yakışmış heveslenıyorum uzun tırnaklara ama uzamıyorlar birtürlü

    YanıtlaSil
  2. Canım vallahi içinden ne geliyorsa onu sür, bende genç çıtırlarda görüp özenip o pembeleri falan sürüyorum yaşıma başımada bakmıyorum valla bir daha mı gelcem dünyaya.Kırmızının tonu çok güzel çok beğendim ama pembede çok güzelmiş. ellerde tırnaklarda güzel olunca daha bir güzel durmuş, çok yakışmışlar.

    YanıtlaSil
  3. :) tırnaklarım uzun değil yani kendisi uzun:) tersden bakınca tırnaklarım gözükmüyor yani:)
    kedicim sorma gençlere baktıkça içim gidiyo, sallamayıp sürüncede eleştiri alıyorum:) tşk.ler ahh sen ellerimi bide 20 sene önce görecektin şimdi yaşlandı vallahi ellerde:)
    öpüldünüz kızlarcım

    YanıtlaSil
  4. benim de en çok kullandığım renktir bu..yaş konusuna hiiç takılma.ben 18'lerimdeyken hep siyahlarla dolaşıyodum..şimdi gözüm hep çılgın renklerde :) kimseyi takmıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. 128 bir klasiktir benim icin cok begeniyorum onun rengini =)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)