6 Mayıs 2010 Perşembe

NİHAYET CUMA;)

sizede olurmu bilmem bana bu hafta çok zor geçti, günler geçmek bilmedi . çarşambayı perşembe , perşembeyi cuma hissettim çok kötü :( nedensiz bir can sıkıntısı var Allah hayırlara yorsun.
sadece uyumak istiyorum hiçbirşeycik yapmadan uyumak yada evimde oturmak. bahar depresyonundamıyım nedir:)
bazen kendinizi tiksinç bulduğunuz olurmu , ne yapsanız (ki yapmakda içinizden gelmez) olmaz makyajı yapamazsınız saçlarınız okadar kabarırki müdahele edilmez:( elleriniz hem şiş hemde serttir e bide üstüne güneş alerjisinin verdiği siiller tuz ve biber olur:

neşelenmek için ne gerekir evet sadece h.sonu olması ve evde miskinlik yapmak ama onada imkan yok yarın alışveriş pazar anneler günü;)

bunların üstüne birde bir arkadaşım gereksiz kaprisler yapıyo bozuluyo, ters konuşuyo de git işine diyesim geliyo ama nedense ısrarla sanki suçluymuşum gibi gönlünü alıyorum valla hakikaten ben manyağım:)

daha fazla sizleri boğmadan bugünün tek güzelliği olan nihayet bugün cuma diyorum. çoooook güzel bir h.sonu diliyorum
sevgiler

3 yorum:

  1. yıldızcım aynen banada bu hafta bitmek bilmedi ve perşembeyi cuma günü gibi hissettim of yaa bu sabah inanılmaz bi yorgunluk baş ağrısı mide bulantısı var aslında işe hiç gelmek istemedim daha saatler var..bitse de bu gün..

    YanıtlaSil
  2. Evet kesinlikle oluyor hep böyle ama havalarında güzelleşmesiyle tavan yaptı. En sevdiğim gün cuma oldu ilk okuldan beri. Keşke iki gün okul 5 gün tatil olsa gibi ilk okul geyiğine bile fitim şu aralar, bezmişim ben galiba.

    Benimde öyle bir arkadaşım vardı bir kerede ben kapris yapayım dedim kız bir daha aramıyor ben bütün kaprisleri çekmiştim haksızlık değilmi?

    YanıtlaSil
  3. -vallahi ceciliacım benim içimden işe gelmek hiç gelmiyor:)

    - sorma kedicim bazı insanların kaprisini çektikçe kendilerini bi halt sanıyorlar. haksızlık tabiki aman aramasın demekki değmeyecek birisiymiş:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)