6 Ekim 2011 Perşembe

ojeler ojeler ojelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim gibi oje hastaları beni çok iyi anlıyordur, çoğu zamanlar gerek hazırladığım yazılar gerekse arkadaşların bloglarına bıraktığım notlardada paylaştığım üzere tam bir oje manyağıyım.
renk renk şişeler , beni benden alıyor hayat keşke ojeler gibi renkli olsaydı:)

Allah çok şükür hamdolsun gayet iyi , nankörlük yapmayacağım.

ben en sıkıntılı dönemimi ojelerle atlattım:) benim için oje terapi , onları almak renk renk marka marka ayırmak onlara özenle bakmak aldığım ojeleri getirip yıkarım kurularım kutularım(manyakmıyım neyim:) ) sonrada alır onları teker teker eller bakarım oynarım , resimlerini çekerim:) yok yok tamam vallahi akıl sağlığım yerinde:)

her oje blogunda gördüğüm ojenin benim olması için çaba gösteririm. ben istiyorumki her marka bizlere ojelerinden göndersin onları yorumlayalım bizden daha iyi bizi kim anlayacak. renklerini kim seçecek hangi ambalaj güzel hangisi cezbediyor kim bilecek(çokmu ukalaca oldu yaw:) ) . bizlere bu fırsatlar verilse fikirlerimiz alınsa .

blog kampanyalarının başarısı tartışılmaz diye düşünüyorum inanın bir blogda gördüğüm ojeyi fellik fellik arıyorum aklıma takıyorum eşim artık bıktı oje standlarının önünde dikilip beni beklemekden.

şimdiye kadar gabrini, inglot, nail trick ojelerini deneyebilmem için saolsun gönderdiler. ama ben diğer firmalardanda bekliyorum özellikle türk firmaları olarak flormar, goldenrose , pastel, goldenlady, leydi kozmetik başka unuttuğum varsa kusura bakmasınlar lütfen, yabancı markalar olarak; sally hansen, essie, china glaze, orly :))))
çokmu istedim ??? ama bunları sürüp değerlendirmek bana zevk veriyorsa , bi ürün tanıtımını bi koleksiyonu gönderip fikirlerimizi almak daha ucuzsa neden bunu yapmazlar???
sanırım 1-2 sene önceydi flormar bunu yapmak istedi ama benimde arasında olduğum bir çok bloggerı eli boş bıraktı kendi kriterine göre seçtiği bloglara gönderdi bizlerede söz verdi, sonrada bıraktı:)

sadece ojede değil biz kadınları başka ne heyecanlandırır evet evet allıklar, bronzer lar:) şahsen benim için en güzel hediye oje, allık, bronzer dır :) diğerlerinede merakım var ama en etkileyenleri diyelim ozaman:)

sizler blog kampanyaları için neler yapıyorsunuz?? benim düşüncelerime katılıyormusunuz? yazarmısınız bende öğreneyim:)

12 yorum:

  1. gabrininin gönderdiklerine bakıyorum bazen hiç alakası olmayan bloglarda falan görüyorum. dediğin gibi bizim test edip görmemiz güzel birşey ama malesef markalar bu konuda pekde paylaşımcı değil :)

    YanıtlaSil
  2. evet neye göre seçiliyor aldığı tıklanma sayısınamı ??? follower sayısınamı??? oje hastası olmak yetmiyor:(

    bence bu konuya eğilmelerinin vakti geldi yani interneti aktif kullanmaları gerekli;)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle oje hastası olmak filan yetmiyor kafalarına göre bir sistemleri var mesela ben face sevmiyorum ve kapattım birçok şirket burdan takip ediyor sanırım müşteri hizmetleri diye birşey de yok bence

    YanıtlaSil
  4. Ben bu konuda çok kızgınım . Çok eski bir ojesever olmama rağmen,bir sürü oje postum olmasına rağmen Gabrini bana setlerinden yollamadı :/ 4-5 kere msg attım kendilerine ama ojeyle alakası olmayan veya 40 izleyicisi olan bloglara bile yolladıkları halde bana yollamadılar,bu yüzden çok sinirlenmiştim malesef ... Ben de anlayamadım bu durumu,neye göre seçiyorlar . Ben o kadar eski bir oje takipçisiyim bir de yani, daha renkli veya koyu ton ojeler bilinmez ve sürülmezken ben tee lise yıllarımdan beri onlarla içiçe büyüdüm , 15-16 yaşımda farklı renkte ojeler,siyah lacivert mor ojeler sürerdim . Ama gel gör ki benim böyle olmam birşeyi değiştirmiyor . Neyse çok içimi döktüm çünkü doluyum bu konuda . Keşke sesimi duyan bir oje firması olsa ...

    YanıtlaSil
  5. ben şöyle düşünüyordum oje blogu diyip oradan buluyorlar ne bileyim yada bakıyorlar hakikaten kanaat getirirlerse ok. diyorlar . ama sistem böyle değil maalesef .
    facebook olayına katılıyorum birçok oje firması facebook üzerinden yarışma yapıyor.
    burayı bi oje firmasından okuyan olsa. uzun süre başlığı ne koyayım diye düşündüm ?
    inşallah sesimizi duyarlar;)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. 2 sene olacak yakında blog açalı bu kadar kötü bir yorum ilk defa geldi


    anlayamamışsın ne demek istediğimi buna yazık
    1 lira verip aldığım hatta daha fazla verip aldığım 200 kusur ojem var sevgili peynirliyumurta!
    bu blogu yazmamdaki amaç bumu sence :))))))))))))
    sizin beni okumanızdaki amaç nedir onu öğrenmek isterim???

    YanıtlaSil
  8. bırak yıldız ya sen peynirliyumurtanın bloguna bak bi:D
    sürekli giweaway çekiliş postları.
    sen daha konu bile paylaşmıyorken başkalarına laf etme bence.
    Sende giweaway postu yapma git kendine al. Nasıl yanlış anladığını anlarsın bu cümlemle.

    YanıtlaSil
  9. Hakkaten ya arkadaşın blogu blog bile sayılmaz . Çekilişlere katılmakla geçiriyor sanırım günlerini,beleşe birşeyler kapmak en büyük hobisi herhalde :)) Bilip bilmeden konuşmuş .

    YanıtlaSil
  10. ben not yazarken bile kaç kere düşünüyorum bazı kişiler demekki düşünmeden sallayıp duruyor:)

    YanıtlaSil
  11. gabrini banada göndermişti diamond serisinden !! ama soyadım yanlıs olunca teslim alamadım ve paket geri gitti
    kendilerine de bunu belirten bir mail attım ama geri dönus yapmadılar
    sorun oje değil ama şu iletişim kısmına daha geri dönuslu bir sistem kurmalılar

    YanıtlaSil
  12. sana mail attım youknow gördün değilmi?

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)