1 Mart 2012 Perşembe

duş jelimi?? sabunmu??


duş jeli çıktığından beri kaç kişi sabun kullanıyor ?? yoksa benmi yanlışım:) duş jelinin sabundan farkı ne aşağıdaki yazımda bunların hepsini bulacaksınız dermişim:)

duş jeli güzel kokusu , banyodan sonraki ciltde bıraktığı nem hissi, bunu benim gibi düşünen varmıdır bilemiyorum ama küvetin duşakabinin daha temiz durması için kullandığım bir üründü. ayağımda püstüler sedef çıkmasıyla birlikte ayaklarımda kesinlikle duş jeli kullanmamaya başladım sabun ama doğal sabunları tercih ettim.
her duşdan sonra kaşıntım beni deli edecek boyuta gelince bir arkadaşım sordu duş jelinimi değiştirdin diye evet değiştirmiştim şu drugstore lardan aldığım kendi markası ile sattıkları bir ürün.

sonrasında ayağıma kullandığım la diva sabunlarını bir denemek istedim. duş file (bune nederler allah aşkına lüf mü ? lif mi ? filemi :) üstüne la diva nın kahvelisini sürdüm. normal sabunlar kesilir dimi bu köpür köpür köpürüyor misss gibi kokuyo ogünden sonra kahveli ladiva sabunumu kullandım artık kaşıntı yok.

la diva kahveli sabun yerim ben seni :) tam not aldı benden:)

11 yorum:

  1. ben buldukça alıyorum bu sabunlardan, ballısı, kayısılısı,tarçınlısı...hepsi çok güzeller

    YanıtlaSil
  2. yaa evet A101 birde uygun satıyor sabunları gratisde daha pahalı ;)

    YanıtlaSil
  3. ben yıllardır duş jeli kullanmıyorum. doğal sabun candır <3<3 :)

    YanıtlaSil
  4. bende bıraktım artık hülya;)

    YanıtlaSil
  5. ben de yıllardır bildiğin hacı şakir sabuncuyum bazen de duru pür
    -i pak Türk hamamı :) Sabunla yıkanmayınca kendimi temiz hissetmiyorum.

    YanıtlaSil
  6. ben de duş jelciydim sabuna döndüm:D sabun daha iyi temizliyor gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  7. eskiden duş jelimi vardı dimi ama işte hep bi alışkanlık kepslok

    ben sabun kullandığımdada hamam türü olanları değilde artistik olanları alırdım :) michelle prifer ın tercih ettiği gibi:)

    benimde öyle oldu minder :) ama bu sabunlar hem doğal, hem güzel kokuyor hemde dediğim gibi o duş filelerinde köpük köpük oluyor

    YanıtlaSil
  8. A101'deyse ben de bakayım buna ya. Ama cildi kurutan sabunlardan mı acep bu? Benim cildim çok kurudur da :)

    YanıtlaSil
  9. leah bak canım kendine göre muhakkak bir tane bulursun;) papatyalısı var içinde kurumuş papatyalar var çok şık sabunlar

    YanıtlaSil
  10. kayısılı olanı çok cildi kurutmuyor :) ben hepsini denediğim için.Kahveliyide beğenmiştim ama kayısılısı daha hoş.Kahveli daha çok peeling gibi kullanılıyor lifsiz sürüldüğünde.Bende son 2 senedir doğal sabunlara döndüm.Bir arkadaşım hatay dan defne sabunu getirmişti onunda çok faydasını gördüm tavsiye ederim.İllaki duş jeli kullanmak isteyen varsa Nivea nın duş jellerinde bir sıkıntı olmuyor.

    YanıtlaSil
  11. benimde ilk aldığım kayısılıydı ;) birde otacının defne sabununu kullanmıştım oda güzeldi . ama la diva lar güzelde kokuyor

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)