31 Mayıs 2012 Perşembe

ARAMIZDA BEBEK VAR :)




MUTLU BİR ÇİFTİN BEBEK SAHİBİ OLMA HİKÂYESİ
‘ARAMIZDA BEBEK VAR’…


Önümüzdeki hafta vizyona yepyeni bir romantik komedi filmi giriyor. Yönetmenliğini Rémi Bezançon’un üstlendiği ‘Aramızda Bebek Var’ birbirini çok seven ve mutlu bir çiftin hamilelik ve ebeveynliğe ilk adım atma sürecini beyaz perdeye aktarıyor.


Haziran başında Türkiye’de vizyona girecek olan ‘Aramızda Bebek Var’ romantik komedi severlerin kaçırmaması gereken bir film. 2011 Fransa yapımı film; Birbirlerini çok seven mutlu bir çiftin, hamilelik dönemi boyunca yaşadıklarını ve ebevyenliğe adım atma süreçlerini beyazperdeye taşıyor. Yapım sevgi, bağlılık ve fedakarlık ama en çok da annelik temasını konu alıyor.

Çocuk büyütmek mi?

Hayat arkadaşınızı çok seviyorsunuz ve ondan bir çocuğunuz olsun istiyorsunuz. Ama 'bebek sahibi olmak' denen mucizenin sizde yaratacağı değişimlerden ve deneyimlerden bihabersiniz...

"Hayatımı tepetaklak etti, köşeye sıkıştırdı beni, sınırlarımı zorladı... Dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, şefkati ve fedakârlığı öğretti bana. Peki, annem bana bunları niye hiç anlatmadı? Niye kimse bu konudan bahsetmiyor?" sözleriyle ‘Aramızda Bebek Var 'ın baş kahramanı Barbara tam da böyle bir ruh ve duygu değişiminin ortasında buluveriyor kendisini.

Ünlü Fransız Yönetmen Remi Bezançon’un Üçüncü Filmi!

Fransız yönetmen Rémi Bezançon’un üçüncü uzun metrajlı filmi olan ve dünya prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Film Festivali’nde yapan Aramızda Bebek Var, ülkemizde de ilk defa 31. İstanbul Film Festivali'nde seyircisiyle buluştu. Louise Bourgoin ve Pio Marmai'nin başrollerde olduğu filmin senaryosu ise Eliette Abecassis'in romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından uyarlandı.

Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Rémi Bezançon
Senaryo: Eliyette Abacasis ‘İn orijinal romanından Rémi Bezançon ve Vanessa Portal uyarlaması
Oyuncular: Louise Buorgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko, Thieery Frémont
Yapımcı: Eric Altmayer, Nicholas Altmayer
Süre: 107 dk.
Yapımcı Şirket: Mandarin Cinema - Gaumont, France 2 Cinéma, Scope Pictures, RTBF ortak yapım
Yapım: 2011, Fransa
Vizyon Tarihi: 01.06.2012
Dağıtımcı: Tiglon

3 yorum:

  1. Bu filmi 1 ay kadar önce, belkide biraz daha fazla oldu, internetten fransızca altyazılı olarak izlemiştim çok güzel bir film. Ama benim çocuk olayını sorgulamama neden oldu vallahi :D

    YanıtlaSil
  2. uzunincekıvırcık; çocuk olayı en azından 20 sene birisine bakmak demek:) kolay iş değil bir kere sabırlı olmak gerekli ama Allah o sabrı veriyor derler:) annem halen bizler için endişeleniyor yani bakmak büyütmek evlendirmekle bitmeyen bir sorumluluk duygusu;)

    YanıtlaSil
  3. Bugün tam bu tarz bi film izlemek istedim ama bulamadım haftaya izlerim o zaman :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)