24 Haziran 2012 Pazar

ARGAN KOZMETİK

Doğal ürünlere devam edelim:) son yıllarda bi argan yağıdır gidiyor nedir bu argan yağı diye araştırırken bulduğum bir marka

neymiş argan :
Bu ağaç Morocco'nun (FAs'ın) güney batısında 700.000 ile 800.000 hektarlık bir alanda yetişmektedir.
Yüzyıllar boyunca bu bölgenin Berber Kadınları Argan yağını üretip kendi tüketimleri ve geleneksel Morocco ilacı olarak kullanmışlardır.


Argan Kozmetiği tanıyalım;

Argan Kozmetik, yüksek kalitede doğal el yapımı sabunlar, aromaterapi duş ve vücut ürünleri üretimine dayalı toptan satış firmasıdır. Son derece özenli ve profesyonel bir biçimde doğal ham maddeleri, organik birleşimleri, saf aromaterapik yağ özlerini mümkün olduğunca fazla karıştırarak ürünlerimizin doğal ve taze kokup muhteşem aromaları ve tedavi edici etkileriyle cildinizde mucizeler yaratmalarını sağlarız. Cildinizde alerjik etki yaratma potansiyeline sahip yapay ve kimyasal kokulardan asla yararlanmayız. Hiçbir petro-kimyasal madde yada sentetik kullanmayız ve ürünlerimiz kesinlikle SLS (sodyum laureth sulphate) içermez.

Ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi hayvansal madde de içermezler. Geleneksel soğuk işlem metoduyla küçük yığınlar halinde üretilen el yapımı göz alıcı organik sabunumuzla gurur duyuyoruz. Bitkisel gliserin bakımından zengin, doğal ve organik bu sabunlar artık her gün erişebileceğiniz bir lüks. AB yönetmeliğince onaylanmış estetik güzelliğiyle dikkat çeken son derece yumuşak, yenilikçi ve yaratıcı bir biçimde tasarlanmış doğal sabun çeşitlerini sizlere sunuyoruz. Sabunumuzu organik nebatiler, taze meyveler, doğal Fransız kili, bitkisel boyalarla daha da geliştiriyoruz.

DOĞAL KATKI MADDELERİ
Bitkisel sabunlarımızın hepsi doğal zeytin yağı, hindistan cevizi, hurma ağacı, ayçiçeği, hint yağı ve shea yağı içerir. Kremimsi, nemlendirici ve zengin bir sabun köpüğü elde edebilmek için; sabunlarımızı avokado, kayısı,kenevir,badem, keten tohumu ve hindistancevizi yağı gibi doğal ve organik yağlarla besleriz. Banyo ve duşta kullanılabildikleri gibi sabunlarımız aynı zamanda etkili ve doğal birer katı şampuan olup yüz temizleyicisi ve tıraş sabunu olarak kullanılabilecek kadar da yumuşaktırlar.

DOĞAL ORGANİK
Bütün el yapımı sabunlarımız, 100% doğal ve organik olup (süt yoğurt ve bal içeren birkaç ürünümüz dışında) vejetaryen ve aşırı vejetaryenlerin kullanımına uygundur.

Merak ettiğiniz yada bilgi almak istediğiniz herhangi bir konuda lütfen bizi aramaktan çekinmeyin.Telefonla sipariş vermek için de profesyonel bir ilgilinin her zaman sorularınızı cevaplamak için hazır olduğu numaramızı arayabilirsiniz. Ayrıca bize info@argan.com.tr den email de gönderebilirsiniz. Ürünlerimizin büyük bir çoğunluğu tamamen doğal, sadece su bazlı mamüllerimizde [losyon ve kremlerde] gereken miktarda koruyucuyu ürünlerimizin güvenliği ve endüstri sandartlarını takip etmek amacıyla kullanıyoruz.

TİCARİ PARTNERLER
Hem Türkiyede hem de Avrupa 'da büyümeyi arzu ediyoruz ve gerek satış mağazaları gerekse dağıtımcı ortaklar arıyoruz. Lütfen daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki numarayı arayın.

+90 (282) 673 6119
+90 (282) 650 0335 info@argan.com.tr
Argan yağı nedir?
http://www.argan.com.tr/default.asp




firmanın bana gönderdikleri çok hoş bir kutuda geldi , vallahi ben bu ürünlere nasıl kıyıp kullanıcam paketlerini bile bozmak istemiyorum :)


markanın ürünlerine gelecek olursak:

Doğal Sabunlar
Şampuanlar
Kremler
Peelingler
Bakım Ürünleri
Masaj Yağları
Spa Tabletleri
Banyo Sütleri
Banyo Tuzları
Katı Parfümler
Dudak Kremleri
Güneş Bakım Ürünleri





PORTAKAL MASAJ YAĞI

Tonik etkili portakal masaj yağı Özellikle tırnaklar için kuvvetlendirici antiseptik özellikleri taşıyan ferahlatıcı bir yağdır, ciltte ki kılcal damarlardaki kanın akışını hızlandırır. Çatlak ve kırışıklıkların onarılmasına, cildinizin yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırır ve zindelik hissi verir.




Türkiye nin batı coğrafyasından çıkarılan kili, doğu coğrafyasından, aş eren kadınların yediği kil topaklarını öğündük gerçek Hindistan Yasemin yağını ceviz ,susam ,fıstık, jojoba akşamcuhaçiçeği , ve kayısı yağları ile karıştırdık, organik Asos bölgesi zeytin yağını da ekledikten sonra Aleo vera jeli ile servis ettik. Cildinizdeki farklılığı kullanır kullanmaz hissedeceksiniz.Kıvamını tercihen maden suyu ile ayarlayabilirsiniz, dairesel hareketlerle cildinize uygulayınız. On beşinci dakikadan sonra ( tercihe göre uzun süre tutulabilir.) ılık su ile durulayın. Hem piling etkisi hem mineral beslenmesini tamamladınız . Az miktarda Argan kremi ile hücreleri yeni baştan yaratın.





KAYISI & BAL

Besleyici taze kayısı ve organik bal, iyileştirici ve tazeleyici yağlarla birlikte problemli ve tıkanmış cilt türleri için. Küçük kayısı parçacıkları ve organik bal içeren harika bir alaşım içeren inanılmaz bir sabun. Bu sabunu doğal temel gül ağacı, limon tohumu, mandalina ve ylang ylang yağlarıyla zenginleştiriyoruz. Bal doğal bir antiseptik olduğu gibi yumuşatıcı ve nemlendirici maddelere de sahiptir. Aynı zamanda cilt bakımı açısından çağlar boyunca, eski Mısırlılardan beri kullanılmış. E ve A vitaminlerini içeren kayısı tohumu ile bolca yağlandırılan, hem zengin, hem besleyici hem de tüm cilt tiplerine, hatta çok duyarlı ve kırılgan olanlara bile yardım eden bir sabun. Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme), Yalova’dan toplanan dağ böğürtleni (iyileştirme- antikansorojen) Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) , Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağı Hint yarım adasından hint yağı ( saç ve kirpik dökülmesinde) ile tam bir şifa sabunudur. Süte alerjisi olmayan bütün cilt tiplerinin kullanabileceği, inanılmaz hoş kokusuyla özel bir sabun.Kremi ile birlikte kullanmanızı öneririz.


denenecek tecrübe edilecek bilgi verilecek;)



Ürünler deneme amaçlı firma tarafından gönderilmiştir, Argan Kozmetiğe teşekkürler;)

4 yorum:

  1. Araştırırken bulduğun bir marka mı gerçekten? Bloğumda gördüğün için olmasın sakın?? Dürüst olmanı beklerdim açıkcası!

    YanıtlaSil
  2. blogunuzdaki yorumlarıma teşekkür etmiştiniz silmişsiniz buraya gelip saldırgan bir tutumla yorum bırakmışsınız amaç nedir anlamadım???

    YanıtlaSil
  3. bloglarda kavgalar edıldığını gordum duydum garıp geldı hıc yuzunu gormedıgın paylasmadıgın bırısı ıle neden kavga edılıyor. helen anlamsız gelıyor. marka sadece sana uretılen bırmarka değıl bu marka baska kısılere gonderıldımı dıye takıp edıp ınsanlara ıtham etmek hıc hos degıl ben halen kotude olsa yorumlarını yayınlama ınceleyını gosterıyorum , sılme yolunu secmıyorum:) bence gul gulmek guzel bışı:)

    YanıtlaSil
  4. Really good article. People should read this.
    My web page: agadir immobilier

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)