19 Haziran 2012 Salı

NATURAL ACTIVE/www.naturalactive.com





Natural Active Datça da üretilen missler gibi sunumla kapımıza kadar gelen doğal ürünleri olan bir firma.

ayağımda sedef çıktığından ve yaş kemale erdiğinden dolayı naturel ürünlere yöneldim. bu tür ürünleri kullanırken içimde inanılmaz bir huzur oluyor. ürünlerimize tek tek bakacak olursak;



tımbış iş başında eve giren her kutu , torba, paket tımbışın kontrolünden geçecek :)

Kukui Nourishing Body Oil
Kukui ağacı fıstıklarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen Kukui Yağı çok yüksek oranda linoleik (Omega-6) ve a-lineloik (Omega-3) yağ asitleri içermektedir. Omega-3 ve

Omega-6 yağlar cilt üzerinde çok hızlı etki göstererek trans epidermal su kaybını önemli ölçüde azaltırlar ve cildin esnekliğini arttırıp antienflematuar bir tabaka oluştururlar. A, E ve F vitamini deposu olan Kukui yağının cilt çatlakları, hafif yanmalar, egzema, psoriasis ve akne gibi cilt sorunlarında iyileştirici etkisi görülmektedir.



Kukui yağının cilt üzerindeki işlevleri:

• Serbest radikallerin oluşumuna izin vermeyerek yaşlanmayı önler.
• Cilt bariyerini takviye ederek cildi besler, özellikle egzema meyilli ciltlerin yapısını düzeltir.
• Yağlı ciltler için sebum regülatörü işlevi görür.
• Cilt çatlaklarını önler, olanların iyileşmesini sağlar.
• Egzema, psoriasis ve akne gibi cilt sorunlarında iyileştirici etki sağlar.

Natural Active, ürünlerinde yalnızca sertifikalı üreticilerden temin edilen Kukui yağı kullanılmaktadır.




Shea Butter - Mango 60ml

Bir çok cilt bakım ürününde bulunan lipidlerin işlevleri cilt üzerinde su kaybını önleyecek bir bariyer oluşturmaktır. Bu bariyer başarılı bir şekilde oluşturulduğu zaman cildin su kaybı önlenir ve cilt yumuşaklığı ile diriliği korunur.
Shea Yağı bu işlevi yerine getirmekle kalmayıp cildiniz üzerinde ayrıca bir antioksidan ve antienflamatuar bariyer oluşturup, cildin yaşlanma sürecini gözle görülür bir şekilde yavaşlatır.

Shea Yağı zengin nemlendirici ve antioksidan lipidleri ile cildi enfeksiyon ve iritasyonlardan korur, cildinizi besleyerek nemlendirir ve kırışıklıkları önleyerek genç kalmasını sağlar.



Olive & Shea Nourishing Body Cream

Araştırmalar cildin iki şekilde yaşlandığını göstermektedir. İlki gerçek yaşlanma, cildin yirmili yaşların orasından itibaren başlayan yaşlanma süreci. İkincisi ise dış kaynaklı yaşlanma, yani hava kirliliği, fazla güneşte kalma, yanlış diyet ve sigara içmek gibi etkenlerin yol açtıkları yıpranmaların sonucu gelen yaşlanma süreci.

Birinci yaşlanma şeklini oldukça yavaşlatmak, ikincisinden ise tamamen korunabilmek için yapabileceğimiz çok şey vardır. Gerçek yaşlanma sürecini, yaşam ve beslenme şeklimize dikkat ederek çok büyük ölçüde yavaşlatabiliriz. Sağlıklı yaşam ve beslenme ile cildimizin tazeliğini bütün yaşamımız boyunca koruyabiliriz. Dış kaynaklı yaşlanmayı ise buna sebep olan faktörlerden korunarak tamamen durdurabiliriz. Bunun için hava ve çevre kirliliği ile aşırıı güneşten korunmamız, cildimize sağlıklı yüzey bakımı uygulamamız gerekir.

Sağlıklı cilt bakımı sağlıklı beslenme kadar önemlidir. Cildimize uygulayacağımız bakım maddelerinin sağlıklı besin ürünlerinden yapılmış olmaları, toksik kimyasallar içermemeleri gerekir. Cildimize sürdüklerimizin çok büyük bir bölümünün kan dolaşım sistemine karıştığını unutmayalım.

Natural Active Olive & Shea Nourishing Body Cream içerdiği yağların bolluğuna rağmen hafif, cilt tarafından kolayca emilen ve hemen etkisini gösteren sağlıklı bir cilt bakım ürünüdür. Shea yağı ve zeytinyağının besleyici, koruyucu ve nemlendirici özelliklerinden eksiksiz olarak faydalanabilmeniz için formüle edilmiş bu hafif kremi çok seveceksiniz.


aktif maddeler
Shea Yağı:
Saf Shea Yağı cilt bakımında önemli bir yeri olan besin maddelerindendir. Bu yağın uygulamalı çalışmalar sonucunda üstün nemlendirici özelliklerinin yanı sıra yaşlanmayı önleyici, çizgiler ve kırışıkları düzeltici özelliklerinin olduğu da görülmüştür. İçerdiği yüksek oranda A ve E vitaminleri sayesinde bu yağın çok kısa sürede ciltteki yıpranmaları düzelttiği, cilde esneklik, düzgünlük ve yumuşaklık kazandırdığı klinik deneylerle ispatlanmıştır.

Zeytin Yağı:
Zeytinyağının ne kadar önemli ve faydalı bir besin maddesi olduğunu hepimiz biliyoruz. İçerdiği polifenoller ve antioksidanlar ile serbest radikallerin oluşumunu önleyerek, bağışıklık sistemimizi güçlendirir, yaşlanma sürecini büyük ölçüde yavaşlatır. Bunların yanı sıra, zeytinyağının cilt hücrelerinin çoğalmasını kolaylaştırır, cildi nemlendirip dış etkenlere karşı korur. Tarihte Tanrıların İksiri diye bilinen bu yağın faydaları şaşırtıcı derecede fazladır..


kullanım şekli
Günün her saatinde istenilen sıklıkta kullanılır. İçerdiği yağların fazlalığına rağmen ciltte yağlılık bırakmaz. Çok cabuk emilir, etkisini hemen gösterir.


içerik
İçerik/Ingredients:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Sucrose Polystearate (and) Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive Oil), Sodium Polyacrylate, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Xanthan Gum, Fragrance, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide

24.03.2005 tarih ve 5324 sayılı Kozmetik Kanunu gereğince Sağlık Bakanlığı bildirimi yapılmıştır.

150ml



Shea Hand Shampoo

Shea yağlı, ballı, kaşmir proteinli ve d vitaminli el bakım şampuanı.

Sebze bazlı, göz yakmıyor.

Karma ciltler için uygun.

Cilt bakımı ve temizliği bir arada.

İki fazlı, kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.



Kabak Lifi - Yasemin

İçerdiği bitkisel gliserin ile cildinizi besleyip nemlendirirken kabak lifi ile kan dolaşımını arttırır.

Cildinizi yeniler, selülitlerin giderilmesine ve önlenmesine büyük ölçüde katkıda bulunur.

Yasemin çiçeklerinin eşsiz aroması denemeye değer.

100 gram

İçerik:

Loofah Cylindirica, Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Myristate, Sodium Palmate, Sorbitol, Propylene Glycol, Aqua, Sles, Tea, Fragrance, Food Coloring



Body Mist Exotic

Natural Active® Cashmere Body Mist Exotic her mevsimde kullanabileceğiniz hafif bir kokudur. Natural Active® Cashmere Body Mist Exotic, papaya, üzüm ve papatya notaları ile duygularınızı coştururken, içerdiği kaşmir proteini, yeşil çay özü ve zeytin yaprağı özü ile cildinizin canlanmasını, enerji kazanmasını sağlar.



ürünler, sunum süper , paketleme emniyetli ve çok şık , ayrıca ürünlere minnok minnok sepetler içinde geliyor al banyoya koy :)

Derya Hanım'a çok teşekkür ediyorum. ürün elinize ulaşana kadar bilgilendirme yapılıyor, ilgi süper ;)

www.naturalactive.com/

5 yorum:

  1. canım iyiki varsın, güzel mesajın için çok tşk ederim...çok öpüldün... ;)

    YanıtlaSil
  2. harika bilgiler cok tesekkurler. blogunun yeni takipcisiyim :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. prensesim bende çok öptüm;)

    ayshe rose ; hoş geldin canım

    YanıtlaSil
  4. Sanırım bu post da aynı yorumu hakediyor öyle değil mi???

    YanıtlaSil
  5. olcayy blogunuzdaki yorumlarıma teşekkür etmiştiniz silmişsiniz buraya gelip saldırgan bir tutumla yorum bırakmışsınız amaç nedir anlamadım???

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)