12 Temmuz 2012 Perşembe

DESITIN® İLE GÜLÜMSEYEN MUTLU BEBEKLER, Bebekler OF değil OH desin!


Bebeklerin yazın sıcaklarla artan problemi: PİŞİK!

DESITIN İLE GÜLÜMSEYEN MUTLU BEBEKLER, Bebekler OF değil OH desin!
Pişik,bebeklerin vücudunun idrar ve dışkıyla temas eden tek bölgesi olan bezli bölgede cilt tahrişi olarak başlar. Pişiğin en sık gözlemlendiği yaş aralığı 0-18 ay arasıdır. Özellikle 6 ay sonrası tamamlayıcı beslenme
dönemine başlandığında pişik daha fazla ortaya çıkar. Bebekte pişikli bölgenin acıması ve sızlamasından kaynaklı huzursuzluk ve alt temizliği esnasında rahatsızlık gözlemlenir. Pişiği önlemek için bebeğin altı kirlenir kirlenmez hemen değiştirilmelidir. Bu bölgedeki dışkı atıklarının temizlenmesi için cilt temizliğinin sadece su ile değil losyon içeren ıslak mendille de yapılması faydalı olur. Özellikle oluşmuş pişiklerin hızla iyileşmesini sağlamak için o bölgeye her alt değişiminden sonra, cilt onarımını hızlandırıcı ve cildi yapılandırıcı % 40 oranında çinko oksit içeren maksimum güçte bir pişik kremi kullanmak faydalı olur.

Desitin® pediatristlerin pişik için en çok tavsiye ettiği madde olan Çinko Oksit’i %40 oranında içeren bir pişik kremidir. Ayrıca tahriş olmuş bölgede cildin yeniden yapılanmasını sağlamak için formülünde yumuşatıcı etkisi olan lanolin, cilt bariyerini destekleyici özelliği bulunan Vitamin A ve D bakımından zengin doğal yağlar bulunur.

Bebeğin cildi üzerinde yoğun bir koruma tabakası oluşturur, bebeğin hassas cildindeki kızarıklıkları önler ve cildinin rahatlamasını sağlar ve ilk kullanımdan itibaren pişik oluşumunu önler.

Hipoalerjeniktir** ve pediatristler tarafından test edilmiştir.


**alerji riski minimize edilecek şekilde formüle edilmiştir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 29.90TL

1 yorum:

  1. Desitin pişik kremini bebeğimde kullanıyorum, bu güne kadar her hangi bir allerjik reaksiyon yaşamadım. Oldukça da memnunum yorumları okuyup kullananlardan öğrendim ben de. Tavsiye edderim..

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)