26 Temmuz 2012 Perşembe

KEDİ KUMU AŞKINA !!!


kediseverler bi bakın ne olur buraya :)

şimdi yeni bulduğum bi blogda(http://gultasarimevi.blogspot.com) biocat's olarak bi kedi kumu markası okuduğumdan beridir netde bu markayı nerden ne kadar ucuza alabilirim bakınıp duruyorum:)))))

bende bi huy vardır 1 lirada olsa en ucuz en uygununu ararım. ancak siteninde güvenilir olup olmadığınıda araştırırım :))))) yani bi kedi kumu alıcam tırım tırım online petshoplara bakınıp duruyorum.

bu arada şu an kullandığım kumdanda memnunum:) akkum kullanıyorum ince tanelisini.

benim için kum topaklaşmalı , kokuyu hapsetmeli, kendide güzel kokmalı . akkum bebek pudrası kokulu ancak benim mıncırım çok eşelendiğinden ilk çıktığında bi kum kokusu oluyor üzerinde . biocat's fresh temiz bir kokusu varmış.

varmı online güvenilir makul fiyatları olan petshop tavsiyelerinizi bekliyorum.

5 yorum:

  1. nerde oturuyorsunuz.benim veterinerde 6 tl:))

    YanıtlaSil
  2. anadolu yakasında , veterineriniz nerde:) birde ben ince taneli kullanıyorum sizin kullandığınız daha kalın sanırım microsu inceymiş

    YanıtlaSil
  3. bende veterinerimizde anadolu yakası pendik:))evet bu daha kalın taneli.behlül çok eşeleniyo ince olunca ortalığa daha çok dağılıyor.

    YanıtlaSil
  4. evet ortalıga dagılıyor:) pendikde uzakmış yaw bı ara netden sipariş verdığım zaman bı bakayım diyorum bi paket alayım. tşk.ler bıldı ıçın behlülü öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. tamam dene bakalım memnun kalırsın inşallah

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)