21 Ocak 2014 Salı

ekoz kozmetik - İspanyol La Casa De Los Aromas

                    
süslü koku (bunny & rabbit bags)

 İspanyol La Casa De Los Aromas  İspanya’dan ithal sevimli mi sevimli peluş tavşanınız sadece güzel kokusuyla ortamınızı ferahlatmakla kalmıyor, ayrıca etrafınıza da renklendiriyor.


Üç çeşit renk içinden her biri farklı bir aromaya sahip: Vanilya (mavi), Hindistan Cevizi (kahverengi), Kırmızı Meyveler (kırmızı), Bohçalarda yer alan Toscana taşına sürülmüş bu esanslar yaydıkları muhteşem kokusuyla etrafınızı mis gibi kokutacak.


Bir düşünün, arabanıza asabileceğiniz bundan daha tatlı ne olabilir ya da evinizde bu tavşanları şirinlik yarışında geçebilecek başka bir şey var mı? Bundan daha güzel bir hediye düşünebiliyor musunuz?



çubuklu koku (bambu koku & home fragrance diffuser)

Vanilya, Bambu, Menekşe ve Yasemin… İspanya’dan ithal La Casa De Los Aromas marka bambu çubuklu kokularla evinizin ve ofisinizin her köşesi mis gibi koksun.


Paketinden çıkardığınız bambu çubukları, cam şişesine yerleştirin; esansı emen çubuklar kalıcı kokularını dakikalar içerisinde yaymaya başlayacaktır.


Özellikle tuvaletlerinizde ve banyolarınızda kullanılması tavsiye edilen bu uygun fiyattaki etkili ve ferah kokular, bittikten sonra bile şık cam şişe ve tahta çubuklarıyla ev ve ofis dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası olarak hayatlarına devam edecektir.


Ufak bir tavsiye; içindeki sıvı bittikten ve çubukların da etkisi azaldıktan sonra; çubuklarını dolap (mutfak, kıyafet, ayakkabı vb. dolapları) gözlerinin içinde de pratik ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz!






askılı koku (koku kesesi)

Vanilya, Lavanta, Bahar Çiçekleri ve Marsilya Sabunu'nun muhteşem esansları... İspanya’dan ithal La Casa De Los Aromas marka pratik askılı kokularla evler ve ofisler artık rahat bir nefes alacak.


Pratik askısıyla ihtiyacınız olan her yerde, kendine kolayca yer bulacak bu harika kokular aynı zamanda uzun süre de etkililer. Ferah kokularını 1 ay boyunca muhafaza eden bu pratik askılı kokular; dolaplarda (kıyafet, ayakkabı, mutfak vb. dolapları) ve tuvaletlerde istenmeyen kokulara çok uygun fiyata; en pratik ve etkili çözümü sunuyor.


Aklınıza gelen her yerde kancasından asabileceğiniz bu pratik askılı kokular için ufak bir tavsiye; askılı kokuları arabanızın koltuğunun altına koyarak yani asmadan da harika bir araba kokusu olarak da kullanabilirsiniz!


Ufak bir tavsiye; kokuların bitmeye başladığını hissettiğinizde, kağıt ambalajını açıp, içindeki tozları bir bardağın veya vazonun içine koyarak bir süre daha kullanmaya devam edebilirsiniz!


demiş ekoz kozmetik.


süslü koku , çubuklu koku, askılı koku olarak üç tip oda parfümü çeşitleriyle evinizin heryerinin misler gibi kokmasını istiyorsanız ekoz kozmetiğin la casa de los aromas ürünlerini kullanabilirsiniz

temizlikle ilgili tüm ürünlerde kokuya ayrı bir önem veririm. kokuya karşı aşırı hassasımdır kötü kokulardan nefret ederim. benim için evimde temizliği tamamlayan şey güzel kokmasıdır bunun içinde banyo, oda, mutfakda otomatik oda parfümü makinelerim vardır ama onlarda şık bir görünümü çokda yakalayamıyorsunuz ofis ortamı gibi bir görüntü olmasın diyorsanız bu ürünlerin çubuklusunu, şirin derseniz sevimli tavşanlısını, çokda gözükmesin dolabımda mis olsun dersenizde askılısını kullanabilirsiniz 

kimi şekerli kokuyu sever, kimi baharatlı ben sabun kokusunu daha doğrusu temizlik kokusunu severim.
bundandırki seride en çok hoşuma giden jabon de marsella  oldu  marsilya sabunu yani:)))

ürünleri gratis, karaca, esse, boyner, d& r , migros, krc, watsons ykm, ev manya ve hepsiburadadan temin edebilirsiniz



bunlarda ekoz kozmetikden gelen nail stickerlar , yaklaşan sevgililer günü için favorim pembe kalpli oldu 

ahhh çocuk kalbim hiç büyümedi

bir tane çıkartıp sizler için denedim nail art özürlüyseniz benim gibi stickerlar tam bizlik


bu güzel ürünlerle tanışmamı sağladığı için Cem Bey e teşekkür ediyorum

www.ekozkozmetik.com

www.facebook.com/ekozkozmetik





1 yorum:

  1. bu ürünü denemeyi çok istiyorum.inş en kısa zamanda bende bu fırsatı yakalarım..sevgiler..
    yakamozperi@hotmail.com
    aslı üstün

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)