30 Nisan 2014 Çarşamba

BIOLAGE DOGANIN GUZELLIK KODLARI

                              

 
 
DOĞANIN GÜZELLİK KODLARINI SİZİN İÇİN ÇÖZDÜK

Her saçın kendine has, gizli bir doğal güzelliği vardır.

Bu gizemi çözmek için Matrix Biolage bitkisel içerikler ile ileri teknolojileri bir araya getirdi.

DOĞA, BİLİM ve DUYU sentezinden oluşan bu yepyeni profesyonel saç bakım ürünleri artık tüm kuaförlerde.

 

Doğa, milyonlarca yıldır her türlü zor koşulun üstesinden gelmek için kendini geliştirmiş, yenilemiş ve bunun için en etkili yolları yaratmıştır. Biolage, yepyeni saç bakım ürünlerini geliştirirken doğanın bu üstün kaynaklarından faydalandı.

 

Biolage boyalı, sönük, yağlı, zor şekle giren, nemsiz, kabarık, elektriklenen ve dökülen saçlar gibi her türlü saç sorununa ayrı birer şampuan ile çözüm sunarken; bakım maskeleri ve güçlendirici serumlarının yanı sıra şekillendirme öncesi ve sonrasında kullanılabilecek saçı koruyan spreyler ile komple bir seri sunuyor.

 

Biolage, profesyonel ürünler sektöründe doğa, bilim ve duyu sentezini en iyi şekilde birleştiren markadır. Ürünlerimiz, çevresel etkiler en aza indirilerek ve yüksek standartlarda güvenli bir şekilde üretilir.

                            



YÖNÜMÜZÜ BELİRLEYEN 3 ANA FAKTÖR:

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM

Biolage olarak enerji ve su tüketimimizi azaltmak, üretim sahasında oluşan emisyon ve atıkları en aza indirmek için çalışıyoruz. 2011 yılında, ABD Biolage üretim tesisi CO² emisyonlarını %30 azaltmış ve kullanılabilir tüketici atıklarının geri dönüşümünü %96’ya çıkarmıştır. 2020 yılına kadar, çevreye bırakılan ayak izimizi %60 oranında azaltmayı taahhüt ediyoruz.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞTİRME

Ürünlerimizin %40’ından fazlası Tüketim Sonrası Geri Dönüştürülmüş (PCR) içeriklerden oluşur.

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR YENİLİKLER

2020 yılına kadar, yeni ürünlerimizin % 100’ünün bir çevresel ya da sosyal fayda sağlamada önemli bir rol oynayacağını taahhüt ediyoruz.

 

Biz, çevreyi koruma ve bio-çeşitliliğin güzelliğine, arzu edilen ve sürdürülebilir ürünler sunmanın güzelliğine, kuaförlerimizin ve müşterilerimizin kendilerini iyi ve güzel hissetmelerinin güzelliğine inanıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)