30 Nisan 2014 Çarşamba

FLORMAR/ BAKIM RİTÜELİNİZ DEĞİŞECEK



FLORMAR İLE BU YAZ TIRNAK

BAKIM RİTÜELİNİZ DEĞİŞECEK


 

Uygulama kolaylığı sağlayan kalın fırça yapısı ile Jelly look ojeler, Quick dry ile 60 saniyede kuruyan harika tırnaklar ve bakım ürünleri ile tırnaklarımızda sağlıklı görünüm kazanma şansı. Flormar ile yenilenmemin ve yaza tırnaklarınızı hazırlamanın tam zamanı!

 

Flormar, yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları renkli ojeleri ile yazın neşeli sıcaklığını tırnaklarınıza taşıyor. Rengarenk ojelerden, tırnak bakımına, asetondan manikür uygulamalarına kadar tüm tırnak ritüellerini sunan Flormar ile ofis şıklığınızı tamamlayabilir, günlük hayatınızda ve plajda bakımlı ve canlı tırnaklarınızda fark yaratabilirsiniz.

Flormar’ın yeni oje serisi Jelly Look ojeler 15 canlı trendy rengi, jel yapısı ve kolay sürüm kolaylığı sağlayan son teknoloji fırçası ile parlayan ıslak görünümlü tırnaklar yaratıyor. Renkli kapak tasarımları ve özel formülasyonu ile canlı yaz renklerini sizde tırnaklarınıza taşıyın!

 

Ojelerin geç kurumasından şikayet eden bayanlar; Flormar’ın yeni oje serisi Quick Dry serisi ile tırnaklarınızda 60
saniyede çarpıcı görüntü yaratabilirsiniz. Sofistike renk yaratımında yeni çizgi oluşturan Quick Dry serisi ile ojenizi uygulayıp 1 dakika sonra dışarı çıkabilirsiniz.

 

Beslenme alışkanlıkları ya da dış etkenlerden dolayı tırnaklarınızda oluşan deformasyonlar için Flormar’dan yeni nesil nefes aldıran yeni tırnak bakım serisinde; Hardner (tırnak güçlendirici) 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra tırnağın güçlenmesine yardımcı olarak UV ışınlarına ve sararmaya karşı tırnaklarınızı koruyor. 3in1 tırnak güçlendirici ise 4 haftalık düzenli kullanım sonrasında tırnakların sertleşmesine yardımcı olarak, tırnaklarınızda kalıcı ve parlak koruyucu bir tabaka yaratıyor.

 

Manikürünüzün ilk günkü ışıltı ve parlaklığını bütün bir hafta boyunca koruyabilmek için Flormar Top Coat’u (oje sabitleyiciyi) tercih edebilir; Flormar Vitamin Booster (tırnak besleyici) ile tırnaklarınızın çatlamasını önleyerek, doğal fizyolojisini düzenleyebilirsiniz.

 

Easy&Go Sponge Nail Polish Remover (süngerli tırnak cilası çıkarıcı) ile pamuğa ihtiyaç duymadan kolayca ve etkili bir biçimde ojenizi tırnaklarınızdan çıkartabilir, günlük yaşantınızda ve seyahatleriniz de yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.
                          



                             


Flormar ojeleri  hayvanlar üzerinde test edilmeyerek üretilip insan sağlığına zararlı olan Toluene, Fatalat, ve Formaldehit gibi kimyasalları ihtiva etmiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)