16 Nisan 2014 Çarşamba

#biricitlekadinlargunu - Finsera


finsera biricitlekadinlargunu etkinliğinde dalından koparılmış ürünleriyle bizlerleydi. portakallar sulu mis gibi kokuyordu , nar ekşisini sizde benim gibi her salataya kullanıyorsanız bu nar ekşisini muhakkak deneyin derim;)


http://biricitinyeri.blogspot.com.tr   yani sevgili yasemin güzelliğimize taze meyve ve sebzelerlede desteklemiş saolsun. 


firmadan dinleyelim ;
Üretici ve Tüketici Dostu Alışveriş.
Finike'den adresinize ürettiğimiz sebze ve meyveleri dalından en doğal haliyle gönderiyoruz.
Açıklama
Finsera, elli yıldan fazladır çiftçilikle uğraşan bir ailenin çocukları ve torunları tarafından kurulmuştur. Ailelerimiz hâla Finike ve civarında geçimini seracılık ve bahçe bitkileri yetiştiriciliği ile sağlamaktadır. Bahçelerimizde çoğunlukla portakal, mandalina, limon ve nar yetişmektedir. Seralarımızda ise domates, salatalık, biber, fasulye, patlıcan, pepino ve bunların diğer alt çeşitleri yetişmektedir.

Bugüne kadar seralarımızda ve bahçelerimizde üretmiş olduğumuz ürünler Toptancı Halleri vasıtasıyla sizlere ulaşmaktaydı. Ancak üzülerek gördük ki, bu ürünler biz Toptancı Haline verdikten günler sonra marketlerdeki yerini alıyor. Yani üreticiden tüketiciye ulaşması bir haftayı buluyor. Taze sebze ve meyve ise bu süre zarfında bir çok özelliğini kaybediyor.

Hz. Mevlana der ki : “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol”. Biz de bu sözden yola çıkarak, sizlere sağlıklı ve kaliteli ürün sunmak için elimizi taşın altına koymaya karar verdik. 2013 yılı içerisinde hazırlamış olduğumuz bu site aracılığıyla sizlere ulaşmak istedik.

Site içerisindeki ürünlerimiz ailemiz ve yakın çevremizdeki eş, dost ve akrabalarımızın üretimi olmakla birlikte insan sağlığına zararlı herhangi bir madde içermemektedir. Yetiştirdiğimiz ürünlerin kontrolleri uzman ziraat mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca ürünlerimizle ilgili sertifikasyon çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız.

Sağlıklı ve kaliteli sebze-meyve tüketmek dileğiyle.



www.finsera.com

firmaya ve sevgili yasemine tekrar teşekkür etmek istiyorum


sponsor yazılarım devam edecek;)

1 yorum:

yorumun benim icin cok onemli;)